Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

Merginos labai reikia jusu pagalbos.Baigiu savo plauku galiuku aliejuka biotraitment.Labai svajoju isbandyt ta Paul Mitchel super skinny serum, bet mano kaime tokio gerio su ziburiu nerastum.Uzsisakyciau is interneto, bet korteles tinkamos neturiu.Visur reikalinga VISA. verysad.gif
Zinau kad Kaune ir Vilniuj kirpyklose yra, bet neturiu galimybes nusigaut niekaip iki jo.Tikriausiai nesuprasit kokios pagalbos as prasau, bet gal zinot koki LT tinklapiuka kur prekiautu sia kosmetika.Buciau labai dekinga uz info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 07 24, 23:24)
Merginos labai reikia jusu pagalbos.Baigiu savo plauku galiuku aliejuka biotraitment.Labai svajoju isbandyt ta Paul Mitchel super skinny serum, bet mano kaime tokio gerio su ziburiu nerastum.Uzsisakyciau is interneto, bet korteles tinkamos neturiu.Visur reikalinga VISA. verysad.gif
Zinau kad Kaune ir Vilniuj kirpyklose yra, bet neturiu galimybes nusigaut niekaip iki jo.Tikriausiai nesuprasit kokios pagalbos as prasau, bet gal zinot koki LT tinklapiuka kur prekiautu sia kosmetika.Buciau labai dekinga uz info.  4u.gif

gali uzsisakyt per tarpininkes
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 07 24, 21:59)
S Factor turi gydomąjį aliejuką, kadangi sudėčių nemoku skaityt, tai ar įeina ten silikonas ar ne, negaliu pasakyt  unsure.gif

galunes cone, conol, xane.
Atsakyti
Va pas mane šiek tiek šviesinti plaukai, plaukų galiukams naudojau sėmenų aliejuką, bet vistiek šakojasi, gal biški mažiau, bet šakojasi.. Nenaudoju nei džiovintuvo, nei tiesintojo, šampūną ir kondicionierių naudoju kaip tik tokiems kaip mano plaukams. Naudojau Keune kaukę ir šampūną šviesiems plaukams, bet vistiek ne, šakojasi plaukai ir viskas, beje, nuo šitų visų kirpėjų rekomenduojamų priemonių poveikis būna trumpalaikis. Gal kažko ypatingesnio paieškoti vaistinėje? Norisi kažko rimtesnio, medicininės paskirties, augalinės kilmės, nes tie visi parfumuoti tepaliukai jau užkniso juodai g.gif Neseniai viena pažystama pasiūlė plaukų priežiūros priemonių iš firmos "HEMPZ", gal kas bandėt? g.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif as taipat turiu sita problema su issisakojusiais plauku galiukais verysad.gif nezinau nuo ko ce taip,nes naudoju tik sampuna,nei lako,nei kondicionieriaus,nei feno.Syki pabandziau FRUKTIS kauke plaukams,tai efektas buvo,nors ir neilgam verysad.gifo gal katra galit parekomenduot kanors tokio gero ir isbandyto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kozusokiene @ 2008 08 12, 22:21)
Sveikutes ax.gif as taipat turiu sita problema su issisakojusiais plauku galiukais verysad.gif nezinau nuo ko ce taip,nes naudoju tik sampuna,nei lako,nei kondicionieriaus,nei feno.Syki pabandziau FRUKTIS kauke plaukams,tai efektas buvo,nors ir neilgam verysad.gifo gal katra galit parekomenduot kanors tokio gero ir isbandyto thumbup.gif

Siulyciau pasildyto alyvuogiu aliejaus kaukes darytis ir tepti seruma galiukams - man elementariausias is "eurokos" toks violetinis serumas (buna "blue" ir "black" is tos pacios serijos) kuo puikiausiai saugo nuo sakojimosi - bent jau 2 menesius biggrin.gif
Veliau gal plaukai vel pripras ir keisiu i kita rolleyes.gif
Bet be serumo seniau kraupuma budavo doh.gif
Atsakyti
o as tai db galvoju tept plauku galiukus truputi kokosu aliejaus...ne tik pries plovima kaukes darytis bet ant sasu truputi irgi perbreaukt pirstais suteptais aliejum..db pabandziau tai lig ir nieko..O kaip jum atrodo? Turiu toki aliejuka bet ji su silikonu o sis nera gerai plaukam,,,tai noris naturalu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 08 13, 01:04)
Siulyciau pasildyto alyvuogiu aliejaus kaukes darytis ir tepti seruma galiukams - man elementariausias is "eurokos" toks violetinis serumas (buna "blue" ir "black" is tos pacios serijos) kuo puikiausiai saugo nuo sakojimosi - bent jau 2 menesius biggrin.gif
Veliau gal plaukai vel pripras ir keisiu i kita rolleyes.gif
Bet be serumo seniau kraupuma budavo doh.gif

please parodyk kokie tie serumai "blue" ir "black" o tai eurokose as jau senai sukinejuos ir neissirenku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 13, 15:30)
please parodyk kokie tie serumai "blue" ir "black" o tai eurokose as jau senai sukinejuos ir neissirenku  schmoll.gif

Nerandu internete foto, bet jie tikrai matomoje vietoje "eurokose" - prie plauku prieziuros apie 17 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 08 13, 01:29)
o as tai db galvoju tept plauku galiukus truputi kokosu aliejaus...ne tik pries plovima kaukes darytis bet ant sasu truputi irgi perbreaukt pirstais suteptais aliejum..db pabandziau tai lig ir nieko..O kaip jum atrodo? Turiu toki aliejuka bet ji su silikonu o sis nera gerai plaukam,,,tai noris naturalu.. ax.gif

kodel taip bijot to silikono?, as kai kalbejau su kirpeja jinai nieko blogo nepasake. Pas mane i pabaiga eina BIOtreatment aliejukas plaukam, jis su silikonu. MAno plaukams patinka. DAbar reikia kito aliejuko, tik nzn ar pirkti ta pati ar kazko kito ieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2008 08 14, 18:54)
kodel taip bijot to silikono?, as kai kalbejau su kirpeja jinai nieko blogo nepasake. Pas mane i pabaiga eina BIOtreatment  aliejukas plaukam, jis su silikonu. MAno plaukams patinka. DAbar reikia kito aliejuko, tik nzn ar pirkti ta pati ar kazko kito ieskoti g.gif

Kiek girdejus esu tai plaukam patinka silikonas, nes jie graziai atrodo..bet sveikatos jiem nepriduoda ir ilgainiui juos sausina...Tai nesinori juos maitinant aliejuku dar labiau issausint g.gif
Atsakyti
Naudoju serumus su silikonu pusmeti - netikiu, kad nuo jo trupetu, luzinetu plaukai, nes pirmaji seruma pati kirpeja rekomendavo - dbr turiu tokius plaukus, kokiu gyvenime nebuvo (apie koltunus jau pamirsau) tongue.gif

Ir nezadu atsisakyti, nes tas "silikonas" - tai tik ispustas reikalas.
Atsakyti