Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Girmantee @ 2008 07 23, 18:14)
o kaip tas naturaliu seriu sepetis atrodo ir kokia jo kaina? nedrasko jis plauko? blush2.gif

mano sepetys atrodo taip smile.gif
Atsakyti
O as nenaudoju nei feno, nei tiesintojo - pritariu, kas sake, jog tai blogis biggrin.gif
Mama praktiskai "susideginusi" plaukus buvo znyplemis per pora metu - isgelbejo majonezo kaukes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 23 liepos 2008 - 21:21
Zinau, kad majonezo kaukes labai gerai! Bet as o kiekvieno plovimo naudoju aliejuka. Super efektas. Tarkim Elvial firmos buna, arba is kirpejos perku. Tas aliejukas ne tik galiukams ( bet tik ne iki saknu). Tiesiog po plovimo slapius plaukus suvoilgai juo ir blizga labai ir sveikai atrodo!
Atsakyti
Siuo metu naudoju Body Shop alyvuogiu aliejuka plaukams, neblogas, bet negaliu pasakyti, kad superinis. noretusi didesnio efekto. tam kartui plaukuciai atrodo svelnus, o veliau vel negrazus, vadinasi, negydo... verysad.gif esu kelis kartus naudojusi Yves Rocher seruma, tai vat tas geresnis thumbup.gif dabar vel uzsisakiau! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2008 07 23, 21:35)
Siuo metu naudoju Body Shop alyvuogiu aliejuka plaukams, neblogas, bet negaliu pasakyti, kad superinis. noretusi didesnio efekto. tam kartui plaukuciai atrodo svelnus, o veliau vel negrazus, vadinasi, negydo...  verysad.gif  esu kelis kartus naudojusi Yves Rocher seruma, tai vat tas geresnis  thumbup.gif  dabar vel uzsisakiau!  biggrin.gif

o kokia sudetis to TBS aliejuko? nes kiek teko matyk visokiu aliejuku, tai be silikono neapsieita, o silikono as nelaikau gydomaja medziaga doh.gif
Atsakyti
Mano plaukų galiukai labai išsišakoję, bet dabar nekerpu, nes greitai vestuvės ir reikės daryti šukuosena, tai kirpėja pasakė pakentėt ir nekirpt, kad plaukai ilgesni būtų verysad.gif Tai aš vakar isigijau JOICO firmo aliejų plaukų galiukams. Man labai patiko, mažai reikia, plaukai nesivelia po juo thumbup.gif O dar ten rašo, kad jis ir gydo plaukučius bigsmile.gif Anksčiau nauduojau KERASTASE, tai man nelabai patiko, daug tepiau, bet plaukai vis tiek velėsi.
Atsakyti
Ale kiek diskusijų sukėliau su mėnulio fazėm tongue.gif .Eisiu į kirpyklą kitą šeštadienį,reiks vestuvėms šukuotis,tai prie to pačio ir pakirps,gaunas jaunatis ,reiks pradėt stebėt tą mėnulį mastau.gif ,tada ir galėsiu pasakyt ar yra skirtumas tongue.gif
P.S. O liepos 31d tada reik depiliuotis hihihi.gif ,išein delčia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiotki: 24 liepos 2008 - 15:48
Mergaites, yra tema apie menuli ir plaukus, ten rasykite savo pastebejimus :

http://www.supermama...l=menulio fazes

O cia snekame apie realia galiuku prieziura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifachka @ 2008 07 24, 09:15)
Mano plaukų galiukai labai išsišakoję, bet dabar nekerpu, nes greitai vestuvės ir reikės daryti šukuosena, tai kirpėja pasakė pakentėt ir nekirpt, kad plaukai ilgesni būtų  verysad.gif Tai aš vakar isigijau JOICO firmo aliejų plaukų galiukams. Man labai patiko, mažai reikia, plaukai nesivelia po juo  thumbup.gif O dar ten rašo, kad jis ir gydo plaukučius  bigsmile.gif Anksčiau nauduojau KERASTASE, tai man nelabai patiko, daug tepiau, bet plaukai vis tiek velėsi.

man ta joico aliejuka irgi siule parduotuvej g.gif taip pat sake, kad gydo, tipo jo labai ilgai uztenka, tai nera taip brangu kaip atrodo. cia pirkai ta brangesni ar pigesni? tipo yra kocentratas ir ne kocentratas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 07 24, 19:43)
man ta joico aliejuka irgi siule parduotuvej  g.gif taip pat sake, kad gydo, tipo jo labai ilgai uztenka, tai nera taip brangu kaip atrodo. cia pirkai ta brangesni ar pigesni? tipo yra kocentratas ir ne kocentratas  biggrin.gif

kokia kaina tu aliejuku?
Atsakyti
vienas yra 60-70lt, o kitas 94 manrods g.gif nzn,gerai nepamenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 23, 22:06)
o kokia sudetis to TBS aliejuko? nes kiek teko matyk visokiu aliejuku, tai be silikono neapsieita, o silikono as nelaikau gydomaja medziaga  doh.gif

S Factor turi gydomąjį aliejuką, kadangi sudėčių nemoku skaityt, tai ar įeina ten silikonas ar ne, negaliu pasakyt unsure.gif
Atsakyti