Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

Niu matai as kas menesi dazau plaukus, nes grazi spalva ir plauku svytejimas man svarbiau uz nuaugusias saknis biggrin.gif

O del keliu galiuku, apejusiu baltais taskeliais nebesuku galvos - juos matau tik as, o nuo toliau aplinkiniai mato tik sveikus plaukus - aliejai ir rusiska kosmetika daro savo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiotki @ 2008 07 22, 22:02)
O kokia turi būt? ax.gif

dar atradau keleta patarimu kada kirpt plaukus:
1. Geriausias laikas plaukų kirpimui - Liūto ir Mergelės ženklų valdomos dienos, viso Mėnulio ciklo metu. Pakirpus "per Liūtą" plaukai tankės, o pakirpus "per Mergelę" greičiau augs.
2. Galima kirpti augant Mėnuliui, išskyrus Vėžio ir Žuvies ženklo valdomas dienas.
3. Jei labai reikia ar norisi pasikirpti, tuomet tiks ir Ožiaragio valdomos dienos delčioje.
4. Jokiu būdu nekerpami ir netgi neplaunami plaukai Mėnuliui esant Vėžio ar Žuvies ženkluose.
5. Nekerpami plaukai ir neskutama barzda Mėnuliui esant Avino ženkle, nes Avinas valdo galvos sritį ir tai gali įtakoti plaukų šakojimąsi.

Jei netikite, tuomet darykite viską priešingai, rezultatai netruks pradžiuginti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 07 23, 11:44)
tikrai nenutriusta,jei tuo metu nedazai plauku, tepi juos daznai aliejumi ir dedi visokias kaukes. As po kirpimo ir dazymo labai intensyviai rupinausi galiukais. Kas antra diena maitinau aliejumi ir puse metu galiukai buvo sveiki. Paskui nudaziau plaukus ir vel reikia eiti pakirpti galiukus, nes nuo dazymo issausejo visai.  doh.gif

mano plaukai gyvenime nedazyti, bet as isvis nezinau, kas tie nesuskile galiukai blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 07 23, 12:19)
na taip suprantu, bet man jau dziaugsmas kad as ju nematau  4u.gif  dabar stengiuosi plauku taip nealinti, pas mane buvo netik dazomi, bet ir fenuojami, ir kasdien tiesinami, nes garbanoti...
as tik pasakiau savo nuomone kad man faberlic serumas labai patiko, naudojus dar avon esu, bet man jokio rezultato nebudavo

na,fenas tikriausiai labiau uz visus dazymus kenkia verysad.gif
isivaizduoju ka reiskia garbanoti plaukai,kai tuo tarpu norisi tiesiu wub.gif
svarbiausia,kad radai tinkama kosmetika thumbup.gif tikiuos ir plaukuciai atsigaus wub.gif

QUOTE(Hottea @ 2008 07 23, 12:35)
vijja, keista, jog plaukus kerpi tik 2 kartus per metus - man kirpeja kas menesi nuo siol po 1 cm pakerpa, nes plaukai visai kitaip krenta.

Nejaugi per pusmeti nunutriusta galiukai? g.gif

na,po kokiu 4 men jau pradeda matytis,kad plaukai i galus nuploneje,norisi juos atgaivinti,bet kol susitariu su kirpeja vis i menuli ziuredama doh.gif tai ir gaunasi beveik visas pusmetis biggrin.gif
siaip as po kiekvieno plovimo dregnus plaukus tepu aliejuku,jie taip neissauseja,tai ir neskilineja mirksiukas.gif

QUOTE(WeGa @ 2008 07 23, 13:38)
mano plaukai gyvenime nedazyti, bet as isvis nezinau, kas tie nesuskile galiukai  blink.gif  doh.gif

doh.gif pabandyk pries kerpant stebeti menulio fazes,jei ir nepades,bet bent jau zinosi,kad stengeisi biggrin.gif nors kazkodel manau,kad pades ax.gif
arba keisk kirpeja,ir tai gali daryti itakos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 23 liepos 2008 - 15:02
na as kazkaip neziuriu i tas menulio fazes ir pati pradejau sau pakirpineti galiukus nes mamai pora kartu kirpau tai nuo mano rankos nerealiai jai plaukai auga , na tai ziuresim gal ir man augs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 07 23, 16:13)
na as kazkaip neziuriu i tas menulio fazes ir pati pradejau sau pakirpineti galiukus nes mamai pora kartu kirpau tai nuo mano rankos nerealiai jai plaukai auga , na tai ziuresim gal ir man augs biggrin.gif

O kaip galima sau paciai tiesiai pakirpt galus? Pvz gale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2008 07 23, 16:22)
O kaip galima sau paciai tiesiai pakirpt galus? Pvz gale? g.gif

kadangi pas mane jau beveik atauges iskarpymas , tai as issiplovus plaukucius uzverciu galva na ir pasikerpu labai paprastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 07 23, 16:28)
kadangi pas mane jau beveik atauges iskarpymas , tai as issiplovus plaukucius uzverciu galva na ir pasikerpu labai paprastai smile.gif

na,vistiek sunku isivaizduot kaip tai imanoma unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2008 07 23, 16:35)
na,vistiek sunku isivaizduot kaip tai imanoma  unsure.gif  cool.gif

na nzn nieko ten sunkaus tongue.gif
Atsakyti
As kai buvau uzsieny tai ir pati sau pasikirpdavau.Budavo isiplaunu galva, palenkiu i prieki, issukuoju kad kristu jie kaip styga ir pasikerpu.Nieko ten sudetingo.Ir aplinkiniai iskart pastebedavo.Sakydavo:"O kokia mus Kriste piniginga ir i kirpykla nueina".Nes kaip zinia ten kur as gyvenau tokiam kaimuky buvo viso labo viena kirpykla, urioje tik galiuku pakirpimas kainuodavo gal kokia 100 lt hihihi.gif
Beja nusipirkau snd naturaliu seriu sepeti.Nu sakes kaip smagu sukuotis. bigsmile.gif Bet tie vadinami sereliai tai tokie pakankamai stangrus, su sviesiom virsunelem. g.gif
Atsakyti
o kaip tas naturaliu seriu sepetis atrodo ir kokia jo kaina? nedrasko jis plauko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 07 23, 18:06)
As kai buvau uzsieny tai ir pati sau pasikirpdavau.Budavo isiplaunu galva, palenkiu i prieki, issukuoju kad kristu jie kaip styga ir pasikerpu.Nieko ten sudetingo .Ir aplinkiniai iskart pastebedavo.Sakydavo:"O kokia mus Kriste piniginga ir i kirpykla nueina".Nes kaip zinia ten kur as gyvenau tokiam kaimuky buvo viso labo viena kirpykla, urioje tik galiuku pakirpimas kainuodavo gal kokia 100 lt  hihihi.gif
Beja nusipirkau snd naturaliu seriu sepeti.Nu sakes kaip smagu sukuotis. bigsmile.gif Bet tie vadinami sereliai tai tokie pakankamai stangrus, su sviesiom virsunelem. g.gif

as lygiai taip pat darau, tik pasukuoju ne visa plauka o link galu... visikai sutinku ir del sepecio, tikrai malonu sukuotis o ir plaukui nekenkia smile.gif beto su jais labai patogu tiesinti su fenu smile.gif
Atsakyti