va ka radau:
"Dar mūsų senoliai žinojo, kad geriausia plaukus kirpti tuomet, kai yra jaunas mėnulis. Tuomet plaukai auga tankesni ir stipresni.
Geriausias laikas kirpti plaukus:
2008 metų:
vasario 6-12 d.,
kovo 7-13 d.,
balandžio 5-11 d.,
gegužės 5-11,
birželio 3-9 d.,
liepos 3-9 d.,
rugpjūčio 1-7 d.,
rugpjūčio 31 d.- rugsėjo 6d.
Pilnatis: Kai kas mano, kad per pilnatį plaukų galiukuose susikaupia neigiama energija, tad juos šiuo metu naudinga pakirpti, tačiau ši teorija nepagrįsta.
priešpilnis: Tinkamiausias metas kirpti plaukus, mat šiuo metu nukirpti plaukai greitai atauga, būna sveikesni, jų galiukai neskylinėja. O depiliaciją partartina atlikti per delčią nes tuo metu nukirpti plaukai sunkiau atauga.
Mėnulis dyla: Plaukų kirpti šiuo metu nerekomenduojama, nes jie po to sunkiai atauga ir būna plonesni. Tačiau būtent dėl to tai puikus metas depiliacijai.
QUOTE(vijja @ 2008 07 23, 10:15)
o va cia tai gal kaip kam
daug metu kirpau plaukus per jauna menuli,nes irgi buvau prisiklausiusi,kad ,bet vis skilinedavo,luzinedavo,budavo nusiure
kai pradejau kirpti per pilnati pamirsau ka reiskia nusiure plaukai
daug metu kirpau plaukus per jauna menuli,nes irgi buvau prisiklausiusi,kad ,bet vis skilinedavo,luzinedavo,budavo nusiure
kai pradejau kirpti per pilnati pamirsau ka reiskia nusiure plaukai
matai - cia dar priklauso ir nuo pacios menulio fazes. kai menulis yra mergeleje, tada plaukai gerai augs, kai avine arba liute, tada irgi gerai augs. bet kai pvz vezyje, tada sakosis kitu zenklu nelabai atsimenu
QUOTE(Hottea @ 2008 07 23, 10:41)
O kada kirpai galiukus paskutini syki?
Jei neseniai - tai suskilinejusiu galu siaip ar taip nebus - juk viena karta pasitepus tuo serumu nusiurusiu galiuku jis nesulipins
Jei neseniai - tai suskilinejusiu galu siaip ar taip nebus - juk viena karta pasitepus tuo serumu nusiurusiu galiuku jis nesulipins
kirpau pries daugiau nei du menesius
QUOTE(vesela @ 2008 07 23, 13:02)
kirpau pries daugiau nei du menesius
O koki seruma naudojai is karto po kirpyklos?
ir pas mane plaukus nebent plikai reiktu nuskusti kad nebutu issisakojusiu galiuku, pas mane nuo dazymo juodai/baltai/juodai/baltai... dar plius garbanoti plauka, tai puse plauku iki ausu galiuku, kiti plaukai zemiau peciu, pasitepus siuo serumu nematau issisakojusiu galiuku, kas nebudinga mano plaukams..
Papildyta:
po kirpyklos praejus menesiui tada pradejau labai rupintis savo plaukais, tai naudojau tuos maistinius aliejus, bet didelio paveikio nemaciau, o vakar pasitepiau faberlic, ir man jis patinka...
Papildyta:
po kirpyklos praejus menesiui tada pradejau labai rupintis savo plaukais, tai naudojau tuos maistinius aliejus, bet didelio paveikio nemaciau, o vakar pasitepiau faberlic, ir man jis patinka...
QUOTE(Eveline @ 2008 07 23, 11:48)
Viskas, eisiu kirpt plaukų rugpj 9-15d. Kaip tik bus priešpilnis...
QUOTE(Hottea @ 2008 07 23, 11:58)
Niu as tai netikiu tokiais dalykais - cia daugiau zmogaus isitikinimas - svarbiausia, kaip kirpeja atliks savo darba
na,matai kai man jau seniai nebe niuolika,tai as per savo gyvenima isbandziau su menulio fazem,kadangi tik du kartus per metus kerpu plaukus,tai man reikejo ne vienu metu,kad isitikinti jog menulis irgi daro savo na,galbut cia ir tiketi reikia
QUOTE(vesela @ 2008 07 23, 12:09)
ir pas mane plaukus nebent plikai reiktu nuskusti kad nebutu issisakojusiu galiuku, pas mane nuo dazymo juodai/baltai/juodai/baltai... dar plius garbanoti plauka, tai puse plauku iki ausu galiuku, kiti plaukai zemiau peciu, pasitepus siuo serumu nematau issisakojusiu galiuku, kas nebudinga mano plaukams..
Papildyta:
Papildyta:
na,matai,jei tu nematai issisakojusiu galiuku,tai dar nereiskia,kad ju nebera
o dazymas aisku irgi daro savo,juk plaukai alinami ypac kai neapsisprendi kokia spalva tau labiau tinka
QUOTE(vijja @ 2008 07 23, 11:14)
na,matai kai man jau seniai nebe niuolika,tai as per savo gyvenima isbandziau su menulio fazem,kadangi tik du kartus per metus kerpu plaukus,tai man reikejo ne vienu metu,kad isitikinti jog menulis irgi daro savo na,galbut cia ir tiketi reikia
na,matai,jei tu nematai issisakojusiu galiuku,tai dar nereiskia,kad ju nebera
o dazymas aisku irgi daro savo,juk plaukai alinami ypac kai neapsisprendi kokia spalva tau labiau tinka
na taip suprantu, bet man jau dziaugsmas kad as ju nematau dabar stengiuosi plauku taip nealinti, pas mane buvo netik dazomi, bet ir fenuojami, ir kasdien tiesinami, nes garbanoti...
as tik pasakiau savo nuomone kad man faberlic serumas labai patiko, naudojus dar avon esu, bet man jokio rezultato nebudavo
QUOTE(Eveline @ 2008 07 23, 10:45)
va ka radau:
"Dar mūsų senoliai žinojo, kad geriausia plaukus kirpti tuomet, kai yra jaunas mėnulis. Tuomet plaukai auga tankesni ir stipresni.
2008 metų:
vasario 6-12 d.,
kovo 7-13 d.,
balandžio 5-11 d.,
gegužės 5-11,
birželio 3-9 d.,
liepos 3-9 d.,
rugpjūčio 1-7 d.,
Pilnatis: Kai kas mano, kad per pilnatį plaukų galiukuose susikaupia neigiama energija, tad juos šiuo metu naudinga pakirpti, tačiau ši teorija nepagrįsta.
priešpilnis: Tinkamiausias metas kirpti plaukus, mat šiuo metu nukirpti plaukai greitai atauga, būna sveikesni, jų galiukai neskylinėja. O depiliaciją partartina atlikti per delčią nes tuo metu nukirpti plaukai sunkiau atauga.
Mėnulis dyla: Plaukų kirpti šiuo metu nerekomenduojama, nes jie po to sunkiai atauga ir būna plonesni. Tačiau būtent dėl to tai puikus metas depiliacijai.
2008 metų:
vasario 6-12 d.,
kovo 7-13 d.,
balandžio 5-11 d.,
gegužės 5-11,
birželio 3-9 d.,
liepos 3-9 d.,
rugpjūčio 1-7 d.,
cia tikriausiai pagal tai ir yra kuriam zenkle menulis yra atradau dar rugpjuciui visa menulio kalendoriu. anksciau visada pagal menuli kirpdavaus, bet paskutiniu metu nebera tam laiko, tai kai galiu tada ir apsikerpu. bet tikriausiai vel reiks ziurek kada geriau kirptis, nes teks puse savo plauku nusikirpt, jei ir toliau taip viskas eisis
QUOTE(Hottea @ 2008 07 23, 10:58)
Niu as tai netikiu tokiais dalykais - cia daugiau zmogaus isitikinimas - svarbiausia, kaip kirpeja atliks savo darba
na - nebutinai tikejime esme. isbandyti reikia. man asmeniskai visada pasitvirtina tai, ka Eveline parase del depiliacijos delcioje. manau kiekviena turi buti pastebejus, kad po depiliacijos kartais greiciau, o kartais leciau atauga plaukuciai. tiesiog reikia truputi pastebet kada tai vyksta.
man asmeniskai dar labai priklauso ne tik nuo to kaip atiekamas kirpimas, bet ir kas atlieka
QUOTE(Hottea @ 2008 07 23, 12:35)
vijja, keista, jog plaukus kerpi tik 2 kartus per metus - man kirpeja kas menesi nuo siol po 1 cm pakerpa, nes plaukai visai kitaip krenta.
Nejaugi per pusmeti nunutriusta galiukai?
Nejaugi per pusmeti nunutriusta galiukai?
tikrai nenutriusta,jei tuo metu nedazai plauku, tepi juos daznai aliejumi ir dedi visokias kaukes. As po kirpimo ir dazymo labai intensyviai rupinausi galiukais. Kas antra diena maitinau aliejumi ir puse metu galiukai buvo sveiki. Paskui nudaziau plaukus ir vel reikia eiti pakirpti galiukus, nes nuo dazymo issausejo visai.