sveikos, siandien nusipirkau sita seruma gal kas bandet?
http://images.conden.../v/o/798032.jpg
QUOTE(Hottea @ 2008 07 17, 15:42)
Paklausineki mamos kur pirko, nes as tokio dar nesu maciusi
Bazėje tik nepamena sandėlio bet sakė prie rusiškų papildų sakiau būtinai aisiu ieškoti, nes noriu ir šampūno tokio jei serumas toks, tai šampūnas O jūs man pasakykite esat aptarinėje, kad šie serumai būna su silikonu šitas taipogi niekad apie jį negirdėjau ir nebuvau susimasčiusi tai nejau ir šampūnuose jo būna gal kvailas klausimas Bet surizikuočiau pirkt ir šampūna, nes nu pasaka kokie plaukai tik po antro plovimo ir panaudojimo šito serumo
QUOTE(wikonda @ 2008 07 19, 02:55)
Bazėje tik nepamena sandėlio bet sakė prie rusiškų papildų sakiau būtinai aisiu ieškoti, nes noriu ir šampūno tokio jei serumas toks, tai šampūnas O jūs man pasakykite esat aptarinėje, kad šie serumai būna su silikonu šitas taipogi niekad apie jį negirdėjau ir nebuvau susimasčiusi tai nejau ir šampūnuose jo būna gal kvailas klausimas Bet surizikuočiau pirkt ir šampūna, nes nu pasaka kokie plaukai tik po antro plovimo ir panaudojimo šito serumo
Tai is pradziu buna pasaka, o paskui ima trupet plaukai
QUOTE(WeGa @ 2008 07 19, 11:22)
o tai ką tada daryt, jei visuose yra to silikono? o ką pti naudoji?
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 19, 10:23)
o tai ką tada daryt, jei visuose yra to silikono? o ką pti naudoji?
Ne visuose. O as esu geriausio sampuno paieskose
QUOTE(WeGa @ 2008 07 19, 11:25)
Ne visuose. O as esu geriausio sampuno paieskose
tai kiek čia jau perskaičiau dvi temas, tai panos dar nerado be silicono? gal žinai kokį?
QUOTE(WeGa @ 2008 07 19, 10:22)
Netiesa.Iki kol nenaudodavau visu aliejuku plauko galui tai vargau su trupejimu.Dabar jau kelinti metai plaukas smarkiai pagerejo,nes naudoju silikonini aliejuka QUOTE(Silvy @ 2008 07 19, 11:25)
Netiesa.Iki kol nenaudodavau visu aliejuku plauko galui tai vargau su trupejimu.Dabar jau kelinti metai plaukas smarkiai pagerejo,nes naudoju silikonini aliejuka
Aš iš vis iš tundros glūdumų tik iš jūsų temelės sužinojau apie tokį silikoną Man efektas stulbinantis turiu iki dubcės plaukus tai jei tiek nutriušės nebus gaila gerą sprindį nurėžti o pabandyt juk verta O vat dabar parūpė kokie šampūnai neturi to silikono, naudojus begale, bet net nesidomėjau Bet vistiek žadu pirkti jei rasiu iš šios serijos kera nova bet tikiuosi nenuslinks visa galva
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 19, 10:32)
tai kiek čia jau perskaičiau dvi temas, tai panos dar nerado be silicono? gal žinai kokį?
as naudoju Biotraitement, kiek ziurejau, ten silikono ner. mamos nivea irgi neuzmaciau silikono
Papildyta:
QUOTE(Silvy @ 2008 07 19, 11:25)
Netiesa.Iki kol nenaudodavau visu aliejuku plauko galui tai vargau su trupejimu.Dabar jau kelinti metai plaukas smarkiai pagerejo,nes naudoju silikonini aliejuka
nezinau tiesa ar ne, nes ant savo kailio nepatyriau, taciau skaiciau daug kur tokias nuomones.
QUOTE(WeGa @ 2008 07 19, 12:58)
as naudoju Biotraitement, kiek ziurejau, ten silikono ner. mamos nivea irgi neuzmaciau silikono
kur jo galima įsigyti? ar jauti kokį poveikį?
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 19, 11:59)
kur jo galima įsigyti? ar jauti kokį poveikį?
eurovaistineje. kol kas neilgai naudojau, tai nenoriu nei girt nei peikt
beje apie silikona, net sioj temos skaiciau kad kazkam sugadino plaukus, berods 15 psl.