Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

sveikos, siandien nusipirkau sita seruma gal kas bandet?
user posted image
http://images.conden.../v/o/798032.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeizy: 17 liepos 2008 - 23:37
QUOTE(Hottea @ 2008 07 17, 15:42)
Paklausineki mamos kur pirko, nes as tokio dar nesu maciusi bigsmile.gif

Bazėje smile.gif tik nepamena sandėlio doh.gif bet sakė prie rusiškų papildų ax.gif biggrin.gif sakiau būtinai aisiu ieškoti, nes noriu ir šampūno tokio bigsmile.gif jei serumas toks, tai šampūnas thumbup.gif O jūs man pasakykite esat aptarinėje, kad šie serumai būna su silikonu g.gif šitas taipogi niekad apie jį negirdėjau ir nebuvau susimasčiusi biggrin.gif tai nejau ir šampūnuose jo būna blush2.gif gal kvailas klausimas lotuliukas.gif Bet surizikuočiau pirkt ir šampūna, nes nu pasaka kokie plaukai tik po antro plovimo ir panaudojimo šito serumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 07 19, 02:55)
Bazėje smile.gif tik nepamena sandėlio doh.gif bet sakė prie rusiškų papildų ax.gif  biggrin.gif sakiau būtinai aisiu ieškoti, nes noriu ir šampūno tokio bigsmile.gif jei serumas toks, tai šampūnas thumbup.gif O jūs man pasakykite esat aptarinėje, kad šie serumai būna su silikonu g.gif šitas taipogi niekad apie jį negirdėjau ir nebuvau susimasčiusi biggrin.gif tai nejau ir šampūnuose jo būna blush2.gif gal kvailas klausimas lotuliukas.gif Bet surizikuočiau pirkt ir šampūna, nes nu pasaka kokie plaukai tik po antro plovimo ir panaudojimo šito serumo blush2.gif

Tai is pradziu buna pasaka, o paskui ima trupet plaukai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 19, 11:22)

o tai ką tada daryt, jei visuose yra to silikono? doh.gif o ką pti naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 19, 10:23)
o tai ką tada daryt, jei visuose yra to silikono?  doh.gif  o ką pti naudoji?

Ne visuose. O as esu geriausio sampuno paieskose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 19, 11:25)
Ne visuose. O as esu geriausio sampuno paieskose  cool.gif

tai kiek čia jau perskaičiau dvi temas, tai panos dar nerado be silicono? gal žinai kokį?
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 19, 10:22)
Netiesa.Iki kol nenaudodavau visu aliejuku plauko galui tai vargau su trupejimu.Dabar jau kelinti metai plaukas smarkiai pagerejo,nes naudoju silikonini aliejuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 07 19, 11:25)
Netiesa.Iki kol nenaudodavau visu aliejuku plauko galui tai vargau su trupejimu.Dabar jau kelinti metai plaukas smarkiai pagerejo,nes naudoju silikonini aliejuka biggrin.gif

thumbup.gif Aš iš vis iš tundros glūdumų lotuliukas.gif tik iš jūsų temelės sužinojau apie tokį silikoną blink.gif laugh.gif Man efektas stulbinantis turiu iki dubcės plaukus blush2.gif tai jei tiek nutriušės nebus gaila gerą sprindį nurėžti biggrin.gif o pabandyt juk verta mirksiukas.gif O vat dabar parūpė kokie šampūnai neturi to silikono, naudojus begale, bet net nesidomėjau doh.gif g.gif Bet vistiek žadu pirkti jei rasiu iš šios serijos kera nova smile.gif bet tikiuosi nenuslinks visa galva blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 19, 10:32)
tai kiek čia jau perskaičiau dvi temas, tai panos dar nerado be silicono? gal žinai kokį?

as naudoju Biotraitement, kiek ziurejau, ten silikono ner. mamos nivea irgi neuzmaciau silikono g.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvy @ 2008 07 19, 11:25)

nezinau tiesa ar ne, nes ant savo kailio nepatyriau, taciau skaiciau daug kur tokias nuomones.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 19, 12:58)
as naudoju Biotraitement, kiek ziurejau, ten silikono ner. mamos nivea irgi neuzmaciau silikono  g.gif

kur jo galima įsigyti? ar jauti kokį poveikį?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 19, 11:59)
kur jo galima įsigyti? ar jauti kokį poveikį?

eurovaistineje. kol kas neilgai naudojau, tai nenoriu nei girt nei peikt biggrin.gif
beje apie silikona, net sioj temos skaiciau kad kazkam sugadino plaukus, berods 15 psl.
Atsakyti
nu nera taip baisiai sunku sampuna be silikono rast.turejau biok,schwarzkopf,lakme.tigi irgi kai kurie be silikono.reikia skaityti sudeti tongue.gif
Atsakyti