Sveikutės naktinėjuos
Perskaičiau visą šią temukę, bet neradau, kad minėtumėt šį serumuką
Aš tik šian, tai yra vakar jį išbandžiau
Kadangi ankščiau nenaudojus jokių priemonių, nors ir linkę sausėtį mano plaukučiai likau apžavėta
Bje jis, kaip supratau su silikonu kadangi apsaugo dažytus plaukus ir yra skirtas dažytiems plaukams, bet serija yra gausi. Jį nupirko man mama, tai nežinau nei kur nei už kiek
Bet įlindau į šią svetainę ir sakiau tikrai išbandysiu be jo ir šampūna ir dar kanors. Po plovimo išsipurškiau juo blizgėti pradėjo, kaip supratau, tai nuo silikono, o glotnumas ir lengvumas plaukų krenta glosčiau ilgai
Kadangi, kaip minėjau nenaudojus niekada tokių priemonių, nes nebuvo per didelės būtinybės nors plaukučiai linkę sausėti nuo tiesinimo žirklių
Tik va rašo, kad pažeeistiems plaukams, tai lauksiu rezultatų ir manau jie bus
Beje dar rusiška kokybę neteko nusivilti
įkeliu ir svetainę ir tą serumuką
www.floresan.com Интенсивное средство для поддержания и быстрого восстановления блеска и здорового вида волос. Легко наносится и впитывается поверхностью волос, создаёт защитную оболочку, защищающую окраску волос и поддерживающую её стойкость. Активные ингредиенты (кератин, экстракты шиповника, хмеля и клевера) регенерируют и укрепляют волосы, насыщая их витаминами и микроэлементами. Кондиционирующие силиконовые компоненты делают волосы мягкими, эластичными и шелковистыми, облегчают расчёсывание и укладку