Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(vesela @ 2008 07 13, 17:29)
taip tu teisi, jau issiaiskinau kad Faberlic platinama yra, bet dar nerandu is kur jos nusipirkti...  g.gif  o kaina 20,20 lt, bet as seruma radau, va toks?
http://www.lt.faberl...oducts?page=112

Tai čia tas VL2, tas kur guli. Man atrodo, kad aš už jį apie 12litų mokėdavau. Bet aišku čia jau be tarpininkės mokesčių. Radau draugių, kurios kortelę turi.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 07 13, 10:19)
jei nori pigaus, bet gero aliejuko plaukų galiukams, tai paimk Faberliko. Tikrai geras. Sunaudojau jau kokias 4-5 tūteles, bet biški pabodo, tai ptisipirkau Paul Mitchell ir Kerastase. PM geresnis už Faberlik, bet Faberlik man labiau patinka nei Kerastase.

bet cia apie ta pati Faberlic snekejai? ta seruma? ar nea? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2008 07 11, 13:23)
85lt,50 ml

vakar nusipirkau as ta aliejuka, tai uz 50ml mokejau 74lt bigsmile.gif , o maciau droge kainavo net 96lt doh.gif
Atsakyti
aliejukas
QUOTE(Maluna @ 2008 07 13, 11:08)
O kuris butent is Kerastases, gal gali imest foto?  mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 16 liepos 2008 - 21:32
QUOTE(tura @ 2008 07 13, 20:56)
Tai čia tas VL2, tas kur guli. Man atrodo, kad aš už jį apie 12litų mokėdavau. Bet aišku čia jau be tarpininkės mokesčių. Radau draugių, kurios kortelę turi.

manau, cia SM gal irgi galima rasti pigiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės naktinėjuos blush2.gif biggrin.gif
Perskaičiau visą šią temukę, bet neradau, kad minėtumėt šį serumuką ax.gif Aš tik šian, tai yra vakar jį išbandžiau biggrin.gif Kadangi ankščiau nenaudojus jokių priemonių, nors ir linkę sausėtį mano plaukučiai likau apžavėta bigsmile.gif Bje jis, kaip supratau su silikonu kadangi apsaugo dažytus plaukus ir yra skirtas dažytiems plaukams, bet serija yra gausi. Jį nupirko man mama, tai nežinau nei kur nei už kiek blush2.gif Bet įlindau į šią svetainę ir sakiau tikrai išbandysiu be jo ir šampūna ir dar kanors. Po plovimo išsipurškiau juo blizgėti pradėjo, kaip supratau, tai nuo silikono, o glotnumas ir lengvumas plaukų krenta glosčiau ilgai laugh.gif Kadangi, kaip minėjau nenaudojus niekada tokių priemonių, nes nebuvo per didelės būtinybės nors plaukučiai linkę sausėti nuo tiesinimo žirklių doh.gif Tik va rašo, kad pažeeistiems plaukams, tai lauksiu rezultatų ir manau jie bus bigsmile.gif Beje dar rusiška kokybę neteko nusivilti ax.gif įkeliu ir svetainę ir tą serumuką rolleyes.gif www.floresan.com user posted image Интенсивное средство для поддержания и быстрого восстановления блеска и здорового вида волос. Легко наносится и впитывается поверхностью волос, создаёт защитную оболочку, защищающую окраску волос и поддерживающую её стойкость. Активные ингредиенты (кератин, экстракты шиповника, хмеля и клевера) регенерируют и укрепляют волосы, насыщая их витаминами и микроэлементами. Кондиционирующие силиконовые компоненты делают волосы мягкими, эластичными и шелковистыми, облегчают расчёсывание и укладку
Atsakyti
Paklausineki mamos kur pirko, nes as tokio dar nesu maciusi bigsmile.gif
Atsakyti
Aš bandžiau ir visokias Kerastases, ir kitus skystimėlius, bet patikrintas reikalas - alyvuogių aliejus plaukų galiukams. Aišku, nenaudoju prieš kiekvieną plovimą - užtenka pora kartų per mėnesį, o rezultatą ne tik aš, bet ir mano kirpėja pastebėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2008 07 17, 19:01)
Aš bandžiau ir visokias Kerastases, ir kitus skystimėlius, bet patikrintas reikalas - alyvuogių aliejus plaukų galiukams. Aišku, nenaudoju prieš kiekvieną plovimą - užtenka pora kartų per mėnesį, o rezultatą ne tik aš, bet ir mano kirpėja pastebėjo  thumbup.gif

o kokį būtent aliejų jūs naudojat, kur perkat? nejau paprastas, kur prie visų aliejų parduotuvėj sudėti?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 17, 19:05)
o kokį būtent aliejų jūs naudojat, kur perkat? nejau paprastas, kur prie visų aliejų parduotuvėj sudėti?

Būtent tas paprastas kur kulinarijoje naudojamas! 4u.gif Aš neperku paties pigiausio, bet tikrai nereikia kažkokio ypatingo schmoll.gif Kvapas gal kai kurioms ne itin malonus, bet man ir nereikia dirbtinų kvapiklių ax.gif Palaikau sutepus galus 20-30min. prieš plovimą ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2008 07 17, 19:18)
Būtent tas paprastas kur kulinarijoje naudojamas! 4u.gif  Aš neperku paties pigiausio, bet tikrai nereikia kažkokio ypatingo  schmoll.gif  Kvapas gal kai kurioms ne itin malonus, bet man ir nereikia dirbtinų kvapiklių  ax.gif  Palaikau sutepus galus 20-30min. prieš plovimą ir viskas  thumbup.gif

gal ir verta pabangyt g.gif nes perskaičius porą temų, nesugebėjau išsirinkt jokio serumo galiukams: vienos giria vieną, kitos jį peikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 17, 19:30)
gal ir verta pabangyt  g.gif  nes perskaičius porą temų, nesugebėjau išsirinkt jokio serumo galiukams: vienos giria vieną, kitos jį peikia  schmoll.gif

Aišku pabandykite thumbup.gif blogiau tikrai nebus, o ir specialiai pirkti nereikės mirksiukas.gif arba sunaudosite gamindama mirksiukas.gif tik svarbiausia nereikia pertept ir tik galiukus tepti, nes kitaip plaukai riebūs bus 4u.gif
Atsakyti