Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(vene @ 2006 11 29, 00:12)
Kvapas man nepatinka, bet vėliau jo nesijaučia, tik iš pradžių  smile.gif .

O kaip pats aliejukas ilgiau panaudojus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 11 29, 09:50)
O kaip pats aliejukas ilgiau panaudojus?  bigsmile.gif

Man aliejukas kaip aliejukas. Turėjau ir Black Semi di lino, ir šitas- man jie vienodi. O jeigu konkrečiai apie Bio Traitement, plaukai pasidaro minkštesni, labai gerai išsišukuoja, įgauna blizgesį. Plaukų jis neriebalina. Rašo, kad jis gerai skilinėjantiems plaukų galiukams, bet, kadangi man neskilinėja, tai nežinau šiuo atveju, kiek jis padeda. Dėl kvapo, tai žinokit jau pripratau, bet vistiek man jis nekvepia schmoll.gif . Bet kaip jau sakiau, vėliau to kvapo nesijaučia, bent man.
Draugė pirko Alfaparf, tai sakė labai geras, sekantis mano aliejukas, manau,G bus Alfaparf ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 11 29, 12:15)
Man aliejukas kaip aliejukas. Turėjau ir Black Semi di lino, ir šitas- man jie vienodi. O jeigu konkrečiai apie Bio Traitement, plaukai pasidaro minkštesni, labai gerai išsišukuoja, įgauna blizgesį. Plaukų jis neriebalina. Rašo, kad jis gerai skilinėjantiems plaukų galiukams, bet, kadangi man neskilinėja, tai nežinau šiuo atveju, kiek jis padeda. Dėl kvapo, tai žinokit jau pripratau, bet vistiek man jis nekvepia  schmoll.gif . Bet kaip jau sakiau, vėliau to kvapo nesijaučia, bent man.
Draugė pirko Alfaparf, tai sakė labai geras, sekantis mano aliejukas, manau,G bus Alfaparf  ax.gif .

Viskas aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 11 29, 13:15)
.
Draugė pirko Alfaparf, tai sakė labai geras, sekantis mano aliejukas, manau,G bus Alfaparf  ax.gif .

o kur ju buna pirkt ir kokia kaina..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 12 03, 18:08)
o kur ju buna pirkt ir kokia kaina..?  ax.gif

Mačiau "Eurovaistinėje", o kaina, jeigu neklystu apie 50 Lt, gal kas tiksliau žino ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 12 06, 23:07)
Mačiau "Eurovaistinėje", o kaina, jeigu neklystu apie 50 Lt, gal kas tiksliau žino  ax.gif .

Sarmoje prieš kokius metus mokėjau 58Lt. dar reikia atimti nuolaidą, jei turi lojalumo kortelę bigsmile.gif

O kur yra pirkti Keraste? Skaičiau, kad geras aliejukas plaukų galams, noriu šitą pabandyti ax.gif
Atsakyti
Neskaiciau visos temos,gal kuri ir naudojate.Bet man labai patiko Frukterier firmos nenuplaunamas purskiamas balzamas-kondicionierius(dazytiems plaukams)
Mano plaukai garbanoti,tai pagrindine problema skilinejentys galiukai.Panaudojus sio kondiko likau suzaveta,nes galiukai tokie pat kaip ka tik pakirpti thumbup.gif
Aisku turiu kita problema,plauku slinkima, bet cia ne is tos operos doh.gif
Atsakyti
alfaparf, maziukas kainuoja 30lt (nzn gal ten kokia 16-20ml) o didelis tai nzn , bet turbut logiskai pagalvojus apie 50lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Britvute @ 2006 12 07, 11:08)
Neskaiciau visos temos,gal kuri ir naudojate.Bet man labai patiko Frukterier firmos nenuplaunamas purskiamas balzamas-kondicionierius(dazytiems plaukams)
Mano plaukai garbanoti,tai pagrindine problema skilinejentys galiukai.Panaudojus sio kondiko likau suzaveta,nes galiukai tokie pat kaip ka tik pakirpti thumbup.gif
Aisku turiu kita problema,plauku slinkima, bet cia ne is tos operos doh.gif

Įdomu. Jei gali, parašyk, kur jo būna ir kiek kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 12 07, 10:50)
O kur yra pirkti Keraste? Skaičiau, kad geras aliejukas plaukų galams, noriu šitą pabandyti ax.gif

Buržua salonuose Akropoly tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 12 07, 14:04)
Buržua salonuose Akropoly tikrai yra  4u.gif

ačiū 4u.gif O gal ir kiek kainuoja gali parašyti ax.gif ir kiekį blush2.gif
Atsakyti
nezinau turejau kerastase beje jo kaina apie 50 ir dabar turiu alfaparf irgi ta pati kaina nezinau jokio tokio poveikio stebuklingo nepajauciau bet alfaparf man labiau patiko tirstesnis ir kvapas nieko visai, bet dabar bandysiu kokosu riesutu aliejaus to isgirto labai ir kaina normali 16 ir sake labai neblogas yra net atskira tema
Papildyta:
ai dar kerastase kiekis 125ml bet jis skystokasman bet kvapas tai nieko visai
Atsakyti