Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(_Pandora_ @ 2008 07 11, 08:17)
Nusipirkau MATRIX sleek.look seruma plauku galiukams. kol kas nieko gero apie ji negaliu pasakyt g.gif ar kuri naudojat? kaip jis jums?

As naudoju jis man super thumbup.gif teplioju jau metus per ta laiko ne vien issisakojusio galuko nebuvo 4u.gif galejau net ir i kirpykla neit nes visai nenutriuso bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Kokia nesąmonę parašiau, dabar tepiausi ir paskaičiau, ne "Tigi super shine" , o "Tigi S factor, Dream drops SHINE ON.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 07 11, 19:17)
Nusipirkau MATRIX sleek.look seruma plauku galiukams. kol kas nieko gero apie ji negaliu pasakyt g.gif ar kuri naudojat? kaip jis jums?

Kur pirkai ir kiek kainuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 12, 14:20)
Kur pirkai ir kiek kainuoja? bigsmile.gif

cia mirksiukas.gif
Atsakyti
"pribaigiau" paprasta nebrangu seruma Rzepa, lenkiska, pirkau Droge, visia nieko, patiko. Bet norisi kazkio kito. Gal patartumete, kad butu nebrangu ir efektiviai. Arba vel ta Rzepa pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tatjana.t @ 2008 07 12, 21:20)
"pribaigiau" paprasta nebrangu seruma Rzepa, lenkiska, pirkau Droge, visia nieko, patiko. Bet norisi kazkio kito. Gal patartumete, kad butu nebrangu ir efektiviai. Arba vel ta Rzepa pirksiu biggrin.gif

jei nori pigaus, bet gero aliejuko plaukų galiukams, tai paimk Faberliko. Tikrai geras. Sunaudojau jau kokias 4-5 tūteles, bet biški pabodo, tai ptisipirkau Paul Mitchell ir Kerastase. PM geresnis už Faberlik, bet Faberlik man labiau patinka nei Kerastase.
Atsakyti
Man kerastase tai per skystas kazkoks,as turiu omenyje ta butelaiti oleo relax 125ml,tik paglotnindavo plauka kazkiek ir skaniai kvepejo.Yr kitas kerastases,50ml,tai rimtesnis,tirstesnis,ale as ji tik pora kart bandzius,reiktu ilgiau panaudot. Kolkas mano favoritas Sebastian,tai toks tirstas ,klampus,plaukai po jo slidus,svelnus,galiukai kaip nupoliruoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 13 liepos 2008 - 10:26
QUOTE(Silvy @ 2008 07 13, 12:26)
Man kerastase tai per skystas kazkoks,as turiu omenyje ta butelaiti oleo relax 125ml,tik paglotnindavo plauka kazkiek ir skaniai kvepejo.Yr kitas kerastases,50ml,tai rimtesnis,tirstesnis,ale as ji tik pora kart bandzius,reiktu ilgiau panaudot. Kolkas mano favoritas Sebastian,tai toks tirstas ,klampus,plaukai po jo slidus,svelnus,galiukai kaip nupoliruoti ax.gif

O kuris butent is Kerastases, gal gali imest foto? mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokia mazdaug kaina Faberlic ir kur jo rasti butu galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 07 12, 13:07)
lotuliukas.gif Kokia nesąmonę parašiau, dabar tepiausi ir paskaičiau, ne "Tigi super shine" , o "Tigi S factor, Dream drops SHINE ON.

as irgi situo susidomejusi... dar yra kitoks S Factor Silky Smooth Moisture Serum... idomu kaip sis?
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 07 13, 14:29)
o kokia mazdaug kaina Faberlic ir kur jo rasti butu galima?  g.gif

rasti, manau, galima butu pas platintojus, nes pard. neparduodamas, ar as klistu? man irgi idomu del kainos?
O ta Poul mitchell irgi kokia kaina ir kur pirkt galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tatjana.t @ 2008 07 13, 16:14)
rasti, manau, galima butu pas platintojus, nes pard. neparduodamas, ar as klistu? man irgi idomu del kainos?
O ta Poul mitchell irgi kokia kaina ir kur pirkt galima? g.gif

taip tu teisi, jau issiaiskinau kad Faberlic platinama yra, bet dar nerandu is kur jos nusipirkti... g.gif o kaina 20,20 lt, bet as seruma radau, va toks?
http://www.lt.faberl...oducts?page=112
Atsakyti