Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Hisense @ 2008 07 10, 16:13)
bet jau kainyte jo dabar ..... irgi faina lotuliukas.gif

o kokia ta kainyte blink.gif , nes kaip tik galvojau pirkt.......
Atsakyti
Man labiausiai tinka "Tigi Super shine" serumas/aliejukas, kiek isbandziau jis labiausiai drekina galiukus, ir jie sakojasi ne taip greitai kaip anksciau.

Papildyta:
QUOTE(Winnie @ 2008 07 02, 09:42)
O as jau galvojau, man vienai tokios mintys sauna i galva  lotuliukas.gif Paemiau zirkles ir  gun_bandana.gif visus ligoniukus  thumbup.gif
Auginu gi, o del keliu plaukeliu nesinori visu trumpinti  blush2.gif

Ir as taip darau, nes kirpeja sako, kad reikia kirpt iki ten kur buna tu taskiuku, o kai plaukai iskarpyti, tai ju buna, per puse plauku ilgio, tai nori puse plauku rezt. Nea, aciu , man taip netinka. Tai gaudau po plaukeli, bet per puse metu 12cm plaukai pailgejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 07 10, 20:47)
Man labiausiai tinka "Tigi Super shine" serumas/aliejukas, kiek isbandziau jis labiausiai drekina galiukus, ir jie sakojasi ne taip greitai kaip anksciau.

Papildyta:

Ir as taip darau, nes kirpeja sako, kad reikia kirpt iki ten kur buna tu taskiuku, o kai plaukai iskarpyti, tai ju buna, per puse plauku ilgio, tai nori puse plauku rezt. Nea, aciu , man taip netinka. Tai gaudau po plaukeli, bet per puse metu 12cm plaukai pailgejo biggrin.gif

vat as ir pasitreumpinau tai pastebejau kad ne visus nukirpo, gi iskarpyti jie siek tiek buvo blush2.gif , nes gi leidau tik 1 cm nukirpt..nu ka, reiks saviveikla uzsiiminet ax.gif
Atsakyti
Vyras nusipirko vynuogių kauliukų serumą ar aliejuką (nežinau tiksliai) iš TBS, mokėjo apie 40 Lt uzh 15-20 ml buteliuką. po nėnesio naudojimo aš jokio skirtumo ant jo nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 07 10, 16:31)
as eurokoj maciau  smile.gif  beje, mano sesuo ji naudoja, bet sake visiskai nieko gero...  g.gif 

o pati nusipirkau gryna linu semenu alieju, tai is ryto jo isgeriu po sauksteli, ir ryt desiu ant plauku...  4u.gif

Kazkur skaiciau, kad linu semenu aliejaus gryno tepti nepatartina - reikia imaisyti dali kito aliejaus g.gif Reikes tiksliau pasidometi rolleyes.gif

O as jau baigiu makadamiju al. butelaiti - pirksiu dar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 07 10, 18:47)
o kokia ta kainyte blink.gif , nes kaip tik galvojau pirkt.......

85lt,50 ml
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 11, 11:34)
Kazkur skaiciau, kad linu semenu aliejaus gryno tepti nepatartina - reikia imaisyti dali kito aliejaus g.gif  Reikes tiksliau pasidometi rolleyes.gif

O as jau baigiu makadamiju al. butelaiti - pirksiu dar wub.gif

as va katik is po duso, nepiausi semenu alieju, bet man jokio efekto, gal ji tikrai reik maisyti... g.gif gal kas zino?
beje kur kaune butu galima rasti palmiu aliejaus? iki paduotuvej nemaciau... ar vaistinej kokioj reik ziuret?
Papildyta:
http://www.vitamin.l...nt/view/200/32/
va ka radau apie linu semenu alieju, tai cia neparasyta, kad naudojant plaukams, ji reiketu skiesti... g.gif beje, toki paty ir naudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 07 11, 14:03)
as va katik is po duso, nepiausi semenu alieju, bet man jokio efekto, gal ji tikrai reik maisyti...  g.gif  gal kas zino?
beje kur kaune butu galima rasti palmiu aliejaus? iki paduotuvej nemaciau... ar vaistinej kokioj reik ziuret?
Papildyta:
http://www.vitamin.l...nt/view/200/32/
va ka radau apie linu semenu alieju, tai cia neparasyta, kad naudojant plaukams, ji reiketu skiesti...  g.gif  beje, toki paty ir naudoju  biggrin.gif

Patarciau su aliejumi kelis kartus daryti tokias proceduras, tada matosi rezultatas. rolleyes.gif
Pati dabar dziaugiuosi galiukais, mano anksciau labai sausi buvo[nuo tiesinimo ir visokio kito sh..] Pradejau detis kokosu alieju ir cehko aliejuka galiukams tai tikrai pasimate rezultatas.. Galiukai visiskai nebera tokie sausi kaip buvo anksciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2008 07 11, 14:58)
Patarciau su aliejumi kelis kartus daryti tokias proceduras, tada matosi rezultatas. rolleyes.gif
Pati dabar dziaugiuosi galiukais, mano anksciau labai sausi buvo[nuo tiesinimo ir visokio kito sh..] Pradejau detis kokosu alieju ir cehko aliejuka galiukams tai tikrai pasimate rezultatas.. Galiukai visiskai nebera tokie sausi kaip buvo anksciau  bigsmile.gif

tai taip zinoma, bandysiu detis dar ir dar.. blush2.gif nes mano galiukai irgi laaabai baisus... nuo kadienio tiesinimo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 07 11, 16:59)
tai taip zinoma, bandysiu detis dar ir dar..  blush2.gif  nes mano galiukai irgi laaabai baisus... nuo kadienio tiesinimo...  verysad.gif

As ir kasdien tiesinu ir dar ant karsciausios temp. Bet viskas po truputi taisosi smile.gif dabar tik noriu atsiauginti ilgus plaukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 11, 11:34)
Kazkur skaiciau, kad linu semenu aliejaus gryno tepti nepatartina - reikia imaisyti dali kito aliejaus

doh.gif ir is kur jus tokio lygio nesamones traukiate blink.gif

QUOTE(vesela @ 2008 07 11, 13:03)
beje kur kaune butu galima rasti palmiu aliejaus?

Kristianoje buna Leonor Greil (ar kazkas panasaus) firmos -jis ten su parfume, ir kaina apie 90 Lt
Atsakyti
Nusipirkau MATRIX sleek.look seruma plauku galiukams. kol kas nieko gero apie ji negaliu pasakyt g.gif ar kuri naudojat? kaip jis jums?
Atsakyti