Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Herrera @ 2008 07 01, 23:02)
Aš ačiū Dievui jau atsikračiau šios bėdos - suskilinėjusių plaukų galiukų. ax.gif  Man nereikėjo jokių serumų nei dar kokių kitokių tepliojimų. Man padėjo šukavimasis natūralių šerių šepečiu (kuris nenutraukia plauko galiuko, kas būdavo šukuojantis kitokiom šukom) ir plaukų skalavimas obuolių actu.

Ir jau kokie du metai nėra jokių išsišakojimų, kai anksčiau beveik kiekvienas plaukas buvo suskilęs. Dabar po šukavimosi  jau nematau kriauklėje tų nutrūkinėjusių plaukų galiukų. smile.gif

Del sepecio tikrai Tau pritariu - man irgi labai padeda drinks_cheers.gif

O nei viena nebandete nusipirkti profesionaliu kirpyklos zirkliu ir pacios nukirpti butent "ligotus" galiukus? g.gif
Pas mane keli su "baltais taskeliais" ant pacio galiuko - sakau, nukirpciau as juos gun_bandana.gif
Atsakyti
O kur ieskoti tokiu sepeciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 01, 22:20)
O nei viena nebandete nusipirkti profesionaliu kirpyklos zirkliu ir pacios nukirpti butent "ligotus" galiukus? g.gif
Pas mane keli su "baltais taskeliais" ant pacio galiuko - sakau, nukirpciau as juos gun_bandana.gif

O as jau galvojau, man vienai tokios mintys sauna i galva lotuliukas.gif Paemiau zirkles ir gun_bandana.gif visus ligoniukus thumbup.gif
Auginu gi, o del keliu plaukeliu nesinori visu trumpinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Winnie @ 2008 07 02, 10:42)
O as jau galvojau, man vienai tokios mintys sauna i galva  lotuliukas.gif Paemiau zirkles ir  gun_bandana.gif visus ligoniukus  thumbup.gif
Auginu gi, o del keliu plaukeliu nesinori visu trumpinti  blush2.gif

Bet reikia nauju zirkliu - tos kur kerpi popieriu ir pan netinka - turi buti astrios, kad dar labiau galiuku nepazeisti rolleyes.gif Eisiu pirkti per pietus - galas bus jiems devil.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 07 01, 23:58)
O kur ieskoti tokiu sepeciu? g.gif

Tokių šepečių būna Eurokos, Droge tikrai.

Papildyta:
QUOTE(Winnie @ 2008 07 02, 09:42)
O as jau galvojau, man vienai tokios mintys sauna i galva  lotuliukas.gif Paemiau zirkles ir  gun_bandana.gif visus ligoniukus  thumbup.gif
Auginu gi, o del keliu plaukeliu nesinori visu trumpinti  blush2.gif

O taip aš irgi anksčiau iš nevilties darydavau, deja, tikrai neužteks kantrybės visus juos nukirpt po vieną...o greitai ir vėl bus tas pats...
Atsakyti
[quote=Herrera,2008 07 02, 12:41]
Tokių šepečių būna Eurokos, Droge tikrai.

o kaip atskirti ar tikrai nat.seriu sepetys ar ne,nes keista,ten gi uz koki 12 litu buna,gal paraso ,kad naturalus,bet ar tikrai..?
Atsakyti
Viena pazistama sukuoja plaukus su batu sepeciu lotuliukas.gif
Nusipirko specialiai sukavimui - arklio seriu - sako, kad nesiskiria nuo sepecio, bet man kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 02, 14:08)
Nusipirko specialiai sukavimui - arklio seriu - sako, kad nesiskiria nuo sepecio, bet man kazkaip g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
norejau nusipirkti sepeti nat. seriu..... bet dvejojau ir persigalvojau... daba teigiamu nuomoniu isgirdau, ir gailiuosi verysad.gif o laiko nuvaziuot i droga nera verysad.gif
Atsakyti
Papildysiu anekdotu skrynele :
nusipirkau zirkles plaukams - ir jau apkarpaliojau "taskuotuosius" ax.gif
Pirkau "prekese kirpykloms" uz 36 Lt - sake, tokios pats tas galiukams, o kirpeju profu zirkles po 150 ir daugiau - bet kadangi turiu tik viena kliente, tai uzteko ir pigiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 02 liepos 2008 - 20:23
QUOTE(Hottea @ 2008 07 02, 14:08)

blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 02, 22:43)

Tai man irgi juokinga, bet tie batu sepeciai batu parduotuvese brangesni uz kai kuriuos sepecius - tai gal ju seriai "tikrieji naturalus" g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti