Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Hottea @ 2008 06 26, 13:03)
Man irgi taip buvo - po kokio pusantro menesio pradejo sakotis, nors ir seruma tepiau schmoll.gif
Tai nulekiau vel i kirpykla ir paprastai apkirpo 1 cm - ziuresiu, po kiek laiko prades sakotis unsure.gif

va, va, ir man verysad.gif seruma tepu nuolat, pamaniau, gal jau per daug plaukas mano priprato prie PM serumo, bet kadangi dabar ji pakeiciau i Alfa parf, tai tikrai ne del to schmoll.gif tai vat ir prisiminiau, kad kirpeja filiravo galiukus doh.gif dabar uzsirasiau i liepos pradzia, tegul sutvarko kaip buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
plaukų galiukam naudoju evelon cristal fluidą su aloe vera bigsmile.gif labai geras thumbup.gif plaukai nesusiriebaluoja, o kvepia lietumi / gaiva / ryto rasa wub.gif jau kokius 2 mėn. naudoju dar tik pusę sunaudojau biggrin.gif pirkau eurokos mokejau apie 17 Lt žalioj bonkutėj ir tikrai pastebėjau kad plaukų galiukai ne tokie išsausėję kokius turėjau prieš tai drinks_cheers.gif tik žinoma plaukų galiukus reikia prižiūrėti vos tik po apsilankymo pas kirpėją, nes jau nutriušusių jų niekaip neatrenimuosit schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano plaukų galai labai skilinėja. Plaukas skilęs per pusę, o tos pusės dar į porą pusių. ://
Nieko jiems nenaudoju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rawr @ 2008 06 27, 00:40)
Mano plaukų galai labai skilinėja. Plaukas skilęs per pusę, o tos pusės dar į porą pusių. ://
Nieko jiems nenaudoju. biggrin.gif

Issirinki koki nors seruma, nes as irgi seniau nieko nenaudodavau - dbr neisivaizduoju savo plauku be serumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 25, 11:56)
As turiu tai patenkinta esu, pirkau is www.lotionsource.com per tarpininke gavosi ~70lt uz 250 ml  4u.gif beje kosmetikos gamintoju skyrelyje yra tema apie Paul Mitchell  4u.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 06 25, 11:39)
plauku galiukus lepinu subrina fluidu  thumbup.gif
mano plaukuciams labai tinka ir patinka, uztenka ilgam.
tik va beda kad jo pirkti radau tik Vilkpedeje sad.gif

As taip pat dabar toki naudoju, neblogas jis, neriebaluoja ir neapsunkina plauku, bet noriu jau pabandyti kazka naujo smile.gif
Atsakyti
naudoju wella seruma galiukams ir urban tribe aliejuka visiems plaukams... nezinau kodel, bet mano blondinti plaukai skilineja ir sakojasi, jau praradau kantrybe, tai pradejau tamsintis doh.gif
Atsakyti
TBS aliejukas su vynuogiu kauliuku aliejumi-pats geriausias thumbup.gif dar Avon tas serumas puse velnio tongue.gif Gliss kur irgi is bedos galima naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 06 26, 09:43)
gal labai susiriebalinuos doh.gif

Visiskai nesusiriebalina...nebent tik isplaut kaikurioms nesiseka. As du kartus sampunu plaunu ir man thumbup.gif Galima dar citrina parugstintu vandeniu perskalaut...tada to riebumo isvis nelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Nušiurusius galiukus galima tept su geru balzamupvz. Generos thumbup.gif
Atsakyti
Visa laika tepiau (virs metu) Paul Mitchell, dabar jau kelias savaites Alfaparf, semi di lino, is tikruju patenkinta ir vienu ir kitu, tik tiek, kad jau gal pripratau prie PM, tai norisi pakeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 24, 15:26)
naudojau orizingo aliejuka..labai patiko,dabar milk shake'o aliejuka turiu..isvis pasaka  thumbup.gif ..saugodama galiukus gerom priemonem,pagaliau turiu norimo ilgio plaukus  wub.gif iki puses nugaros  thumbup.gif

o kur pirkai milkshake'o aliejuka? turis ir kaina? o kvapas toks pats kaip tarkim kaukiu milk shake'o? kaip man tas kvapas patiko wub.gif
Atsakyti
Aš ačiū Dievui jau atsikračiau šios bėdos - suskilinėjusių plaukų galiukų. ax.gif Man nereikėjo jokių serumų nei dar kokių kitokių tepliojimų. Man padėjo šukavimasis natūralių šerių šepečiu (kuris nenutraukia plauko galiuko, kas būdavo šukuojantis kitokiom šukom) ir plaukų skalavimas obuolių actu.

Ir jau kokie du metai nėra jokių išsišakojimų, kai anksčiau beveik kiekvienas plaukas buvo suskilęs. Dabar po šukavimosi jau nematau kriauklėje tų nutrūkinėjusių plaukų galiukų. smile.gif
Atsakyti