as jau 2 savaite naudoju Alfaparf aliejuka su linu semenu aliejum, tai labai, labai ir poveiki, ir kvapas pries tai virs metu naudojau PM skinny aliejuka
Kazkada temoje buvau radusi geru atsiliepimu apie Paul Mitchell aliejuka plauku galams, bet dabar neberandu jokiu pasisakymu apie ji. Ar kas nors naudojat, kur perkat, kiek kainuoja?
plauku galiukus lepinu subrina fluidu
mano plaukuciams labai tinka ir patinka, uztenka ilgam.
tik va beda kad jo pirkti radau tik Vilkpedeje
mano plaukuciams labai tinka ir patinka, uztenka ilgam.
tik va beda kad jo pirkti radau tik Vilkpedeje
QUOTE(saguteb @ 2008 06 25, 10:04)
Kazkada temoje buvau radusi geru atsiliepimu apie Paul Mitchell aliejuka plauku galams, bet dabar neberandu jokiu pasisakymu apie ji. Ar kas nors naudojat, kur perkat, kiek kainuoja?
As turiu tai patenkinta esu, pirkau is www.lotionsource.com per tarpininke gavosi ~70lt uz 250 ml beje kosmetikos gamintoju skyrelyje yra tema apie Paul Mitchell
Lakme firmos aliejukas
QUOTE(harmoneta @ 2008 05 07, 09:41)
o gal zinot kokiu pigesniu priemoniu? ziauriai trupa plaukai... net nuo puses plauko nutruksta, nebespeju kirpti.
o pinigeliu atliekamu ziuo metu nera
o pinigeliu atliekamu ziuo metu nera
Pats paprasciausias ir pigiausias variantas skilinejantiems galukams, tai pasildyto alyvuogiu aliejaus kaukytes Istepk nakciai plaukucius , o ryte issiplauk
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 06 26, 09:14)
Pats paprasciausias ir pigiausias variantas skilinejantiems galukams, tai pasildyto alyvuogiu aliejaus kaukytes Istepk nakciai plaukucius , o ryte issiplauk
gal labai susiriebalinuos
pastebejau, kad man po filiravimo galiukai pradejo sakotis daugiau kirpejai neleisiu filiruoti ors siaip pas mane gero galiukai, bet ziuriu, kad vienas kitas su issisakojimu atsirado
QUOTE(charisma @ 2008 06 26, 14:34)
pastebejau, kad man po filiravimo galiukai pradejo sakotis daugiau kirpejai neleisiu filiruoti ors siaip pas mane gero galiukai, bet ziuriu, kad vienas kitas su issisakojimu atsirado
Man irgi taip buvo - po kokio pusantro menesio pradejo sakotis, nors ir seruma tepiau
Tai nulekiau vel i kirpykla ir paprastai apkirpo 1 cm - ziuresiu, po kiek laiko prades sakotis
QUOTE(charisma @ 2008 06 26, 13:34)
gal galima tokiai neismanelei kaip as paaiskinti ka reiskia filiruoti?