Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

as jau 2 savaite naudoju Alfaparf aliejuka su linu semenu aliejum, tai labai, labai thumbup.gif ir poveiki, ir kvapas wub.gif pries tai virs metu naudojau PM skinny aliejuka ax.gif
Atsakyti
Kazkada temoje buvau radusi geru atsiliepimu apie Paul Mitchell aliejuka plauku galams, bet dabar neberandu jokiu pasisakymu apie ji. Ar kas nors naudojat, kur perkat, kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
plauku galiukus lepinu subrina fluidu thumbup.gif
mano plaukuciams labai tinka ir patinka, uztenka ilgam.
tik va beda kad jo pirkti radau tik Vilkpedeje sad.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2008 06 25, 10:04)
Kazkada temoje buvau radusi geru atsiliepimu apie Paul Mitchell aliejuka plauku galams, bet dabar neberandu jokiu pasisakymu apie ji. Ar kas nors naudojat, kur perkat, kiek kainuoja? ax.gif

As turiu tai patenkinta esu, pirkau is www.lotionsource.com per tarpininke gavosi ~70lt uz 250 ml 4u.gif beje kosmetikos gamintoju skyrelyje yra tema apie Paul Mitchell 4u.gif
Atsakyti
Lakme firmos aliejukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2008 05 07, 09:41)
o gal zinot kokiu pigesniu priemoniu? ziauriai trupa plaukai... net nuo puses plauko nutruksta, nebespeju kirpti.
o pinigeliu atliekamu ziuo metu nera unsure.gif

Pats paprasciausias ir pigiausias variantas skilinejantiems galukams, tai pasildyto alyvuogiu aliejaus kaukytes mirksiukas.gif Istepk nakciai plaukucius , o ryte issiplauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 26 birželio 2008 - 08:14
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 06 26, 09:14)
Pats paprasciausias ir pigiausias variantas skilinejantiems galukams, tai pasildyto alyvuogiu aliejaus kaukytes  mirksiukas.gif  Istepk nakciai plaukucius , o ryte issiplauk  mirksiukas.gif

gal labai susiriebalinuos doh.gif
Atsakyti
pastebejau, kad man po filiravimo galiukai pradejo sakotis g.gif daugiau kirpejai neleisiu filiruoti schmoll.gif ors siaip pas mane gero galiukai, bet ziuriu, kad vienas kitas su issisakojimu atsirado g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 06 26, 14:34)
pastebejau, kad man po filiravimo galiukai pradejo sakotis g.gif daugiau kirpejai neleisiu filiruoti schmoll.gif ors siaip pas mane gero galiukai, bet ziuriu, kad vienas kitas su issisakojimu atsirado g.gif

Man irgi taip buvo - po kokio pusantro menesio pradejo sakotis, nors ir seruma tepiau schmoll.gif
Tai nulekiau vel i kirpykla ir paprastai apkirpo 1 cm - ziuresiu, po kiek laiko prades sakotis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 06 26, 13:34)

gal galima tokiai neismanelei kaip as paaiskinti ka reiskia filiruoti? blush2.gif
Atsakyti
Jau daugiau nei metus naudoju mėlyną aliejuką "Fluid crystal" iš F1.2 (anksčiau berdos Framesi vadinos). Superinis tiek galiukams, tiek apskritai sausesniems plaukams. Patepus juo tik išplautus šlapius plaukus iškart labai lengvai iššukuoju. Žodžiu, tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
O as galiukams nusipirkau "alfa part", o sausus plaukus perbraukiu "cristalli fluidi" violetiniu is "eurokos" - tik 16 Lt, bet puikiai sutvarko plaukus wub.gif
Atsakyti