Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

As dabar naudoju Sebastian aliejuka,tai patinka thumbup.gif. Poros lasiuku uztenka ir liuks.Plauku neriebina,bekvapis,bet sudetyje yr silikono,nors as jo nebijau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as naudoju "henna plus" serumo kapsules, labai svelnus kvapas ir tikrai labai patinka mano galiukams tongue.gif
Atsakyti
Istudijavau po darbo "eurovaistineje" aliejukus - tai dar aptikau "bio treatment" (berods taip rasosi) - yra naudojusiu? ax.gif
Atsakyti
Naudoju PM Super skinny aliejuką - toks pat geras kaip ir natūralus jojobos ar migdolų aliejus, tik pliusas tas jog PM neriebalina plauko wub.gif
Atsakyti
Man tai galetu kad ir riebinti - svarbiausia, kad nesisakotu galiukai, nes per pora menesiu priprato prie naudoto serumo ir pradejo doh.gif
Atsakyti
Morepink, o kur tu ji pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 06 20, 21:24)
Naudoju PM Super skinny aliejuką - toks pat geras kaip ir natūralus jojobos ar migdolų aliejus, tik pliusas tas jog PM neriebalina plauko wub.gif

man irgi jis fainas ypac kai reikia issukuot susivelusius plaukus thumbup.gif siunciausi per tarpininke, gavosi kazkur ~70lt uz 250 ml thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 21 birželio 2008 - 10:03
QUOTE(Hottea @ 2008 06 20, 18:08)
Istudijavau po darbo "eurovaistineje" aliejukus - tai dar aptikau "bio treatment" (berods taip rasosi) - yra naudojusiu? ax.gif

As naudojau, dvi bonkutes jau buvau pirkusi, bet dairausi kito. Seip geras, nesuriebalina plauku, galiukai svelnus labai buna smile.gif ir zinoma kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 20, 19:08)

Man tai jis nelabai patiko,turejau avon,tai man jis geresnis ir labiau kvepejo wub.gif
Atsakyti
tepu galiukus su joanna rzepa serumu is eurokoso, man nelabai patinka.
Atsakyti
naudoju Bio traitement aliejuka su linu semenemis tai nebeskilineja nuo tada kai pradejau juo tept thumbup.gif dar kartais patepu Redken extreme anti-snap bet ner tokio poveikio kaip bio traitement g.gif
Atsakyti
naudojau orizingo aliejuka..labai patiko,dabar milk shake'o aliejuka turiu..isvis pasaka thumbup.gif ..saugodama galiukus gerom priemonem,pagaliau turiu norimo ilgio plaukus wub.gif iki puses nugaros thumbup.gif
Atsakyti