As dabar naudoju Sebastian aliejuka,tai patinka . Poros lasiuku uztenka ir liuks.Plauku neriebina,bekvapis,bet sudetyje yr silikono,nors as jo nebijau
o as naudoju "henna plus" serumo kapsules, labai svelnus kvapas ir tikrai labai patinka mano galiukams
Naudoju PM Super skinny aliejuką - toks pat geras kaip ir natūralus jojobos ar migdolų aliejus, tik pliusas tas jog PM neriebalina plauko
Morepink, o kur tu ji pirkai?
QUOTE(Morepink @ 2008 06 20, 21:24)
Naudoju PM Super skinny aliejuką - toks pat geras kaip ir natūralus jojobos ar migdolų aliejus, tik pliusas tas jog PM neriebalina plauko
man irgi jis fainas ypac kai reikia issukuot susivelusius plaukus siunciausi per tarpininke, gavosi kazkur ~70lt uz 250 ml
QUOTE(Hottea @ 2008 06 20, 18:08)
Istudijavau po darbo "eurovaistineje" aliejukus - tai dar aptikau "bio treatment" (berods taip rasosi) - yra naudojusiu?
As naudojau, dvi bonkutes jau buvau pirkusi, bet dairausi kito. Seip geras, nesuriebalina plauku, galiukai svelnus labai buna ir zinoma kvepia
QUOTE(Hottea @ 2008 06 20, 19:08)
Istudijavau po darbo "eurovaistineje" aliejukus - tai dar aptikau "bio treatment" (berods taip rasosi) - yra naudojusiu?
Man tai jis nelabai patiko,turejau avon,tai man jis geresnis ir labiau kvepejo
naudoju Bio traitement aliejuka su linu semenemis tai nebeskilineja nuo tada kai pradejau juo tept dar kartais patepu Redken extreme anti-snap bet ner tokio poveikio kaip bio traitement
naudojau orizingo aliejuka..labai patiko,dabar milk shake'o aliejuka turiu..isvis pasaka ..saugodama galiukus gerom priemonem,pagaliau turiu norimo ilgio plaukus iki puses nugaros