Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Sviripilė @ 2007 11 22, 12:05)
Kad nenatūralu, tai akivaizdu, tačiau buvo kalbama  apie aliejukus be silikono  4u.gif  O norint kažko ir natūralesnio ir be silikono, manau reiks dar ilgai ieškoti  ax.gif
Ačiū už info aciuks.gif

nera yz ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 11 21, 09:51)
aliejukas atrodo šitaip:

user posted image

o sudėties kol kas neparašysiu, nes esu darbe, nurašysiu ryt.

Gal kuri vilnietė nori tokį pabandyt?Pas mane yra sykį bandytas,bet noriu kito,todėl galiu perleist daug pigiau.

Atsakyti
Ka darot jei plaukai tiesus o galiukai pasiraite?Kokia priemone naudot kad patiesintu?Man kazkiek patiesina aliejukas bet nepilnai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na as naudoju Compagnia DelColore firmos aliejuka, nu superinis, neriebima plauko, net as ir ant sausu plauku ji patepu kad tie galiukai tik nebutu tokie sausi, jis ji sugere ir buna purus, tikrai niekad i nieka nekeisiu ir kaina jo ne taip ir kandziojas, kosmadoj man atrodo 64lt na gaunu tiesiai ji ir importuotojo tai trupiti susitaupo po 55lt ir kiekis jo 100ml tai ilgai uztenka smile.gif Ir jokio silikono jame nera smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 21, 15:43)
Ohoo... aš galvojau, gal kai baigsis Kerastase reiks šitą nusipirkt.. bet jaučiu bus gerai man ir tas aliejukas.. biggrin.gif Nes kolkas geresnių tikrai enradau už tą Oleo Relax smile.gif

Jau senokai naudoju Kerastase Oleo Relax ir esu labai patenkinta, jis labai skalsus (letai naudojasi), naudoju kasdien, po plaukų plovimo. Kirpėja gyrė mano plaukų galiukus, sakė - idealūs. Pirkau pas kirpėją, kainavo 50 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 01, 20:56)
Sveikos smile.gif
na as naudoju Compagnia DelColore firmos aliejuka, nu superinis, neriebima plauko, net as ir ant sausu plauku ji patepu kad tie galiukai tik nebutu tokie sausi, jis ji sugere ir buna purus, tikrai niekad i nieka nekeisiu ir kaina jo ne taip ir kandziojas, kosmadoj man atrodo 64lt na gaunu tiesiai ji ir importuotojo tai trupiti susitaupo po 55lt ir kiekis jo 100ml tai ilgai uztenka smile.gif Ir jokio silikono jame nera smile.gif
user posted image

as taip pat sita naudoju. man patinka, taciau tepu jo gausiai, negailiu. todel man pusei metu uzteks (dar nebaigiau), nors plaukus plaunu kas 3-4dienas. Bet galvoju po jo pirkt kerastase. Nors poveikiu ir sio aliejuko esu patenkinta. PS. Silikono jame tikrai YRA. Beja sudetiniu priemoniu isties nedaug. Nurasysiu: cyclomethicone (silikonas butent), dimethiconol (irgi tikriausiai), parfum, linol butylphenyl methylpropional, linum usitissimum, coumarin, geraniol. VISKAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 05 sausio 2008 - 05:49
o gal zinot kokiu pigesniu priemoniu? ziauriai trupa plaukai... net nuo puses plauko nutruksta, nebespeju kirpti.
o pinigeliu atliekamu ziuo metu nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2008 05 07, 09:41)
o gal zinot kokiu pigesniu priemoniu? ziauriai trupa plaukai... net nuo puses plauko nutruksta, nebespeju kirpti.

Savo kailiu, t.y. plaukais įsitikinau, kad plaukų galiukai mielai priima BET KOKĮ aliejuką, ar už 50 Lt., ar už 14 Lt. Naudoju paprasčiausią Avon serumą galiukams, jau kokie 7 metai. Po kelių mėnesių naodojimo plaukai liovėsi skilinėti, ir kai dabar nueinu kirpyklon po kokių 5 mėnesių nesikirpimo, kirpėja neranda jokių išsišakojusių galų. Nors patys plaukai linkę sausėti, ir anksčiau tikrai nespėdavau trumpinti šiurstančių galiukų.
Jei pamirštu to serumo užsipirkti, tai po galvos plovimo į plaukų galiukus įgniaužau porą lašų linų sėmenų aliejaus - toks kiekis nesuriebina, o plaukams patinka smile.gif
Atsakyti
Niu vat kokią seną temą radau - perskaičiau viską pareigingai ir dar labiau susisuko viskas... Kiekvienai Mergaitei vis kitas serumas tinka doh.gif Teks savo pinigine išbandyti bent kelis, kad rasčiau savąjį.. rolleyes.gif

Pradėsiu nuo "alfa part" "diamond" - tik sekmadienio reikia sulaukti "eurovaistinėje" dirol.gif

Atsiliepkite kurios naudoja jį bent porą mėnesių? help.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2008 05 07, 08:41)

Na Kerastase aliejukas branugs, sutinku, dabar berods pabranges ir apie 65 lt kainuoja. Bet jo laaaabia ilgam uztenka ir tie 65 lt atsiperka su kaupu. mirksiukas.gif Mano plaukai pakankamai ilgi, o uztenka sio aliejuko kokiems 7 menesiams... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marshe @ 2008 06 20, 11:29)
Na Kerastase aliejukas branugs, sutinku, dabar berods pabranges ir apie 65 lt kainuoja. Bet jo laaaabia ilgam uztenka ir tie 65 lt atsiperka su kaupu.  mirksiukas.gif  Mano plaukai pakankamai ilgi, o uztenka sio aliejuko kokiems 7 menesiams... ax.gif

Ir nesišakoja galiukai? g.gif Nes perskaičius dvi temas apie plaukų galiukus - apie "kerastase" susidarė įspūdis, kad tai kosmetinė priemonė su silikonu, puikiai apsauganti nuo karščio, džiovinant džiovintuvu plaukus... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 20 birželio 2008 - 09:36
QUOTE(Hottea @ 2008 06 20, 09:25)
Niu vat kokią seną temą radau - perskaičiau viską pareigingai ir dar labiau susisuko viskas... Kiekvienai Mergaitei vis kitas serumas tinka doh.gif  Teks savo pinigine išbandyti bent kelis, kad rasčiau savąjį.. rolleyes.gif

Pradėsiu nuo "alfa part" "diamond" - tik sekmadienio reikia sulaukti "eurovaistinėje" dirol.gif

Atsiliepkite kurios naudoja jį bent porą mėnesių? help.gif

naudoju ji,anksciau naudojau irgi,kol dar nebuvo diamond smile.gif man jis labai tinka ir patinka smile.gif
bet vistiek norisi ir kerastese isbandyti,tai kai sita pribaigsiu,pirksiu kerastese.beje,del silikonu,pilna ju ir alfaparf aliejuke mirksiukas.gif

o ar tikrai kerastese apie 65lt kainuoja? g.gif as maniau kad apie 100lt
Atsakyti