Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Sviripilė @ 2007 11 19, 14:35)
Tikriausiai 100 kartas kai klausiama, bet šiandien mano internetas per lėtas, kad ką rasčiau neužlūžus  lotuliukas.gif  tad klausiu:
1. kur pirkote šį aliejuką?
2. ar jame yra silikono???

4u.gif  4u.gif  4u.gif

man rodos mes jau issiaskinom kad aliejuku plauku galams be silikono nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 11 19, 21:28)
man rodos mes jau issiaskinom kad aliejuku plauku galams be silikono nera mirksiukas.gif

arba aš nematau, arba nežinau kaip silikonas dar gali vadintis, tačiau wellos SP galiukų aliejuke nematau jokio silikono.
Atsakyti
Nu mano Biotraitment aliejuke tai irgi tik visokie oil uzrasyta, jokiu silikonu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ngirl @ 2007 11 20, 17:42)
Nu mano Biotraitment aliejuke tai irgi tik visokie oil uzrasyta, jokiu silikonu g.gif

butu labai faina jei be silikonu bigsmile.gif
nes visus kiek ziurejau tai su juo.
alfaparf labiausiai isdure mane nes sudetis lietuviskai buvo tik linu semenu aliejus ir kvapai,o is tikro ne tik...
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 11 20, 13:27)
arba aš nematau, arba nežinau kaip silikonas dar gali vadintis, tačiau wellos SP galiukų aliejuke nematau jokio silikono.

jeigu nesanku nurasyk sudeti - patyrinesim. arba nuotraukyte kaip atrodo tas aliejukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 11 20, 23:31)
jeigu nesanku nurasyk sudeti - patyrinesim. arba nuotraukyte kaip atrodo tas aliejukas 4u.gif

aliejukas atrodo šitaip:

user posted image

o sudėties kol kas neparašysiu, nes esu darbe, nurašysiu ryt.
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 11 21, 08:51)
aliejukas atrodo šitaip:

user posted image

o sudėties kol kas neparašysiu, nes esu darbe, nurašysiu ryt.

A kiek kainavo ir kiek čia ml? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 21, 15:00)
A kiek kainavo ir kiek čia ml?  ax.gif

Kainavo tai LABAI brangiai 105 Lt, o kiek ml nežinau (vis dar darbe esu), tiesiog rašo kad užtenka 40 kartų, paspaudžiant 4-5 kartus vienam. Žodžiu mažoka ir brangu, todėl ir dairaus kito 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 11 21, 14:22)
Kainavo tai LABAI brangiai 105 Lt, o kiek ml nežinau (vis dar darbe esu), tiesiog rašo kad užtenka 40 kartų, paspaudžiant 4-5 kartus vienam. Žodžiu mažoka ir brangu, todėl ir dairaus kito  4u.gif  ax.gif

Ohoo... aš galvojau, gal kai baigsis Kerastase reiks šitą nusipirkt.. bet jaučiu bus gerai man ir tas aliejukas.. biggrin.gif Nes kolkas geresnių tikrai enradau už tą Oleo Relax smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 21, 15:43)
Ohoo... aš galvojau, gal kai baigsis Kerastase reiks šitą nusipirkt.. bet jaučiu bus gerai man ir tas aliejukas.. biggrin.gif Nes kolkas geresnių tikrai enradau už tą Oleo Relax smile.gif

Oleo relax turiu ir aš, bet pirmas buteliukas mano plaukus padarydavo šilkiniais, o kažkaip antras jau nebe taip įspūdingai veikia g.gif schmoll.gif

O dabar įdedu Jums išnarstyti wellos SP ends express sudėtį ir rasti silikono (vis vien jo antrą kartą nepirksiu, tad negaila nusivilti lotuliukas.gif )

aqua, isohexadecane, isopropyl palmitate, PEG-40 hydrogenated castor oil, paraffinum liquidum, polyquaternium-32,sodium benzoate, citric acid, perse gratissima, guar hydroxylpropyltrimonium, behentrimonium chloride, cetearyl alcohol,parfum, isopropyl alcohol, PEG-20 stearate, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, limonene, linalool, butylphenyl methylpropional, alpha-isomethyl ionone, citronellol.
uff, net pavargau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 11 21, 19:52)
Oleo relax turiu ir aš, bet pirmas buteliukas mano plaukus padarydavo šilkiniais, o kažkaip antras jau nebe taip įspūdingai veikia  g.gif  schmoll.gif

O dabar įdedu Jums išnarstyti wellos SP ends express sudėtį ir rasti silikono (vis vien jo antrą kartą nepirksiu, tad negaila nusivilti  lotuliukas.gif )

aqua, isohexadecane, isopropyl palmitate, PEG-40 hydrogenated castor oil, paraffinum liquidum, polyquaternium-32,sodium benzoate, citric acid, perse gratissima, guar hydroxylpropyltrimonium, behentrimonium chloride, cetearyl alcohol,parfum, isopropyl alcohol, PEG-20 stearate, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, limonene, linalool, butylphenyl methylpropional, alpha-isomethyl ionone, citronellol.
uff, net pavargau  biggrin.gif

oho sarasiukas biggrin.gif siaip perziurejau viska pagal ingridientu zodyna, tai silikono kaip ir neradau (o ir siaip silikonai su -one, -ol galune buna, pvz: cyclomethicone, dimethicone, dimethiconol).
tik va sitas daiktas LINALOOL - blogis schmoll.gif , nes yra toksiskas kuno lastelems.
kai kuriu pavadinimu is viso neradau.
o siaip viskas is kazko pagaminta.
jokiu alieju (naturaliu ar kosmetiniu) sitam aliejuke nera.
p.s info emiau is cia: ingredient dictionary (ingridientu zodynas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 22 lapkričio 2007 - 00:09
QUOTE(doufyl @ 2007 11 22, 01:08)
oho sarasiukas  biggrin.gif  siaip perziurejau viska pagal ingridientu zodyna, tai silikono kaip ir neradau (o ir siaip silikonai su -one, -ol galune buna, pvz: cyclomethicone, dimethicone, dimethiconol).
tik va sitas daiktas LINALOOL - blogis schmoll.gif , nes yra toksiskas kuno lastelems.
kai kuriu pavadinimu is viso neradau.
o siaip viskas is kazko pagaminta.
jokiu alieju (naturaliu ar kosmetiniu) sitam aliejuke nera.
p.s  info emiau is cia: ingredient dictionary (ingridientu zodynas)

Kad nenatūralu, tai akivaizdu, tačiau buvo kalbama apie aliejukus be silikono 4u.gif O norint kažko ir natūralesnio ir be silikono, manau reiks dar ilgai ieškoti ax.gif
Ačiū už info aciuks.gif
Atsakyti