Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(moniquefromlt @ 2007 10 13, 17:05)
Siulyciau karstomis zirklemis apsikirpti. Jos uzlydo plauko galiuka ir taip galiukai islieka sveikesni. Tik tox kirpimas brangiau kainuoja, bet jei plaukai labai skilineja tai verta

pasiskaiciau atsiliepimu forume apie kirpima karstom zirklemis ir dingo noras blink.gif
Atsakyti
ieškau serumo ar aliejuko galiukams. Maniškiai nesišakoja, bet žiauriai sausėja doh.gif gal kas ką parekomenduot gali? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 11 13, 19:05)
ieškau serumo ar aliejuko galiukams. Maniškiai nesišakoja, bet žiauriai sausėja doh.gif gal kas ką parekomenduot gali?  unsure.gif

na man patinko cristal liquido(nezinau ar teisingai parasiau blush2.gif )su linu semenimis aliejukas, o dabar nusipirkau kerestase firmos aliejuka, tai sis man gal net labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
siuo metu naudoju citre shine seruma galiukams, tai labai super thumbup.gif dar zinau, kad labai geras yra selective serumas, bet pati jo nenudojau - drauge isbande - sake labai geras. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 11 15, 21:32)
siuo metu naudoju citre shine seruma galiukams, tai labai super  thumbup.gif  dar zinau, kad labai geras yra selective serumas, bet pati jo nenudojau - drauge isbande - sake labai geras.  thumbup.gif

o man citre shine buvo labai riebus.sunkiai tepesi ant plauku unsure.gif na nelabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2007 11 16, 19:42)
o man citre shine buvo labai riebus.sunkiai tepesi ant plauku unsure.gif na nelabai patiko schmoll.gif

hmm g.gif gal per daug tepeisi? nes as imu tik pora lasiuku ir labai gerai issitepa - bet aisku tepu slapius plaukus, o tai bandziau karta ant beveik sausu, tai nekas gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2007 11 16, 20:42)

Man irgi citres shine slamstas buvo,bet kita vertus ko noret is aliejuko uz 20lt?dabar naudoju Matrix,kokybes geriau net nelygint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 11 17, 18:11)
hmm  g.gif gal per daug tepeisi? nes as imu tik pora lasiuku ir labai gerai issitepa - bet aisku tepu slapius plaukus, o tai bandziau karta ant beveik sausu, tai nekas gavosi  doh.gif

man jis irgi gero ispudzio nepaliko. ar ant slapiu, ar ant sausu, ar mazai, ar daugiau rezultatas tas pats, tiksliau jo nera. netgi galvoju, jog jis man pasausino plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 11 17, 17:21)
man jis irgi gero ispudzio nepaliko. ar ant slapiu, ar ant sausu, ar mazai, ar daugiau  rezultatas tas pats, tiksliau jo nera. netgi galvoju, jog jis man pasausino plaukus.

drinks_cheers.gif
tikrai nera skirtumo ar daugiau ar maziau...visvien nieko gero.na bet kiekvienas turi savo nuomone rolleyes.gif vienam patinka, kitam nea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 11 17, 16:14)
Man irgi citres shine slamstas buvo,bet kita vertus ko noret is aliejuko uz 20lt?dabar naudoju Matrix,kokybes geriau net nelygint thumbup.gif

jis kainavo ne 20, o 30 litu. o be to ne kainoj esme. didesne kaina nebutinai turi garantuoti geresned kokybe. mirksiukas.gif man jis tikrai geresnis uz betkokius aliejukus taip vadinamose ampulese, kuriu kaina didesne, ir kurios ne trupucio nepadeda tik daug terliojimosi happy.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 11 18, 14:47)
jis kainavo ne 20, o 30 litu. o be to ne kainoj esme. didesne kaina nebutinai turi garantuoti geresned kokybe.  mirksiukas.gif  man jis tikrai geresnis uz betkokius aliejukus taip vadinamose ampulese, kuriu kaina didesne, ir kurios ne trupucio nepadeda tik daug terliojimosi  happy.gif

Tu ampulese net nesu turejusi.O kam? Matrix kainuoja apie 50lt,o naudoju nuo geguzes menesio ir dar nemazai liko,siem metam tai tikrai...Taigi ir gerai ir nebrangu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 11 18, 14:55)
Tu ampulese net nesu turejusi.O kam? Matrix kainuoja apie 50lt,o naudoju nuo geguzes menesio ir dar nemazai liko,siem metam tai tikrai...Taigi ir gerai ir nebrangu thumbup.gif

Tikriausiai 100 kartas kai klausiama, bet šiandien mano internetas per lėtas, kad ką rasčiau neužlūžus lotuliukas.gif tad klausiu:
1. kur pirkote šį aliejuką?
2. ar jame yra silikono???

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti