Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

as siandien irgi pas kirpeja nusipirkau seruma vadinasi IC- EMOCION crystal liquid
siandien isbandziau thumbup.gif kadangi anksciau issiplovus galva niekaip negaledavau issukuoti, tai dabar labai dziaugiuosi, issitepiau ir sukuoti net nereikia thumbup.gif nu negaliu atsidziaukt thumbup.gif be to jo uztenka tik vieno lasiuko, todel labai apsimoka,kirpeja sako, kad uzteks kazkur metams. anksciau naudojau is avono, tai buteliuko uztenka tik pusantro menesio... ir vistiek sunku budavo issukuot, o dabar taip dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
mergaites,o gal kokiu naturaliu liaudisku priemoniu galiukams zinot?kad nebutu nusiure ir nesisakotu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 11 20, 09:04)
na pvz.tikejausi ir Framensi firmos aliejuko "Black"geriau antrakart jo nepirkciau,kaip ir is Lakmes greito poveikio balzamo  doh.gif  biggrin.gif

O kur yra tas Framesi Black?As naudoju Framesi aliejuka bet jis ne black...
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2006 11 21, 23:00)
as siandien irgi pas kirpeja nusipirkau seruma vadinasi IC- EMOCION  crystal liquid
siandien isbandziau thumbup.gif  kadangi anksciau issiplovus galva niekaip negaledavau issukuoti, tai dabar labai dziaugiuosi, issitepiau ir sukuoti net nereikia thumbup.gif  nu negaliu atsidziaukt thumbup.gif  be to jo uztenka tik vieno lasiuko,  todel labai apsimoka,kirpeja sako, kad uzteks kazkur metams. anksciau naudojau is avono, tai buteliuko uztenka tik pusantro menesio... ir vistiek sunku budavo issukuot, o dabar taip dziaugiuosi thumbup.gif

O kokios firmos šis serumas, kiek kainuoja ir koks kvapas? smile.gif
Atsakyti
uzrasyta ant jo taip: IC- EMOCION crystal liquid, kainavo 32lt., ir dar parasyta, kad jis parduodamas tik prekese kirpykloms. o kvapas toks kaip svelniu kvepalu, net nezinau kaip paaiskint, toks labai svelnus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cristale: 22 lapkričio 2006 - 18:04
QUOTE(Cristale @ 2006 11 22, 19:06)
uzrasyta ant jo taip:  IC- EMOCION  crystal liquid, kainavo 32lt., ir dar parasyta, kad jis parduodamas tik prekese kirpykloms. o kvapas toks kaip svelniu kvepalu, net nezinau kaip paaiskint, toks labai svelnus.

Speju panasus i kerastase. :] O kurioj cia kirpykloj pirkai?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 11 22, 19:56)
Speju panasus i kerastase. :] O kurioj cia kirpykloj pirkai?

jei nieko nepainioju maciau sita Kosmadoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2006 11 22, 20:06)
uzrasyta ant jo taip:  IC- EMOCION  crystal liquid, kainavo 32lt., ir dar parasyta, kad jis parduodamas tik prekese kirpykloms. o kvapas toks kaip svelniu kvepalu, net nezinau kaip paaiskint, toks labai svelnus.

O gal foto butu galima pamatyt? Nes mano plaukuciai labai velias ir kiek visko naudoju, vis tiek tas pats.tai gal shitas ir man padetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 11 22, 20:35)
jei nieko nepainioju maciau sita Kosmadoj unsure.gif

tikrai? kaip keista,kirpeja sake, kad niekur pirkt nebuna.. blink.gif galima tik uzsisakyt is katalogo, pirkau garliavos kirpykloj, veliau pabandysiu idet foto.
Atsakyti
stai ir nuotraukos
user posted image
user posted image

Papildyta:
nu ir nuotraukos gavosi! nezinau kodel jos tokios dideles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 11 17, 20:13)
Galima sakyt bandziau nes mano kirpeja kelis kartus yra sito smirdalo uztepusi man ant plauku...

Šiandien pagaliau nusipirkau Biotraitment aliejuką bigsmile.gif o kvapas nėra jau toks baisus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 28 lapkričio 2006 - 17:51
Kvapas man nepatinka, bet vėliau jo nesijaučia, tik iš pradžių smile.gif .
Atsakyti