as siandien irgi pas kirpeja nusipirkau seruma vadinasi IC- EMOCION crystal liquid
siandien isbandziau kadangi anksciau issiplovus galva niekaip negaledavau issukuoti, tai dabar labai dziaugiuosi, issitepiau ir sukuoti net nereikia nu negaliu atsidziaukt be to jo uztenka tik vieno lasiuko, todel labai apsimoka,kirpeja sako, kad uzteks kazkur metams. anksciau naudojau is avono, tai buteliuko uztenka tik pusantro menesio... ir vistiek sunku budavo issukuot, o dabar taip dziaugiuosi
QUOTE(Aislanda @ 2006 11 20, 09:04)
na pvz.tikejausi ir Framensi firmos aliejuko "Black"geriau antrakart jo nepirkciau,kaip ir is Lakmes greito poveikio balzamo
O kur yra tas Framesi Black?As naudoju Framesi aliejuka bet jis ne black...
QUOTE(Cristale @ 2006 11 21, 23:00)
as siandien irgi pas kirpeja nusipirkau seruma vadinasi IC- EMOCION crystal liquid
siandien isbandziau kadangi anksciau issiplovus galva niekaip negaledavau issukuoti, tai dabar labai dziaugiuosi, issitepiau ir sukuoti net nereikia nu negaliu atsidziaukt be to jo uztenka tik vieno lasiuko, todel labai apsimoka,kirpeja sako, kad uzteks kazkur metams. anksciau naudojau is avono, tai buteliuko uztenka tik pusantro menesio... ir vistiek sunku budavo issukuot, o dabar taip dziaugiuosi
O kokios firmos šis serumas, kiek kainuoja ir koks kvapas?
uzrasyta ant jo taip: IC- EMOCION crystal liquid, kainavo 32lt., ir dar parasyta, kad jis parduodamas tik prekese kirpykloms. o kvapas toks kaip svelniu kvepalu, net nezinau kaip paaiskint, toks labai svelnus.
QUOTE(Cristale @ 2006 11 22, 19:06)
uzrasyta ant jo taip: IC- EMOCION crystal liquid, kainavo 32lt., ir dar parasyta, kad jis parduodamas tik prekese kirpykloms. o kvapas toks kaip svelniu kvepalu, net nezinau kaip paaiskint, toks labai svelnus.
Speju panasus i kerastase. :] O kurioj cia kirpykloj pirkai?
QUOTE(mexica @ 2006 11 22, 19:56)
Speju panasus i kerastase. :] O kurioj cia kirpykloj pirkai?
jei nieko nepainioju maciau sita Kosmadoj
QUOTE(Cristale @ 2006 11 22, 20:06)
O gal foto butu galima pamatyt? Nes mano plaukuciai labai velias ir kiek visko naudoju, vis tiek tas pats.tai gal shitas ir man padetu?
QUOTE(Malena @ 2006 11 22, 20:35)
jei nieko nepainioju maciau sita Kosmadoj
tikrai? kaip keista,kirpeja sake, kad niekur pirkt nebuna.. galima tik uzsisakyt is katalogo, pirkau garliavos kirpykloj, veliau pabandysiu idet foto.
stai ir nuotraukos
Papildyta:
nu ir nuotraukos gavosi! nezinau kodel jos tokios dideles
Papildyta:
nu ir nuotraukos gavosi! nezinau kodel jos tokios dideles
QUOTE(Malena @ 2006 11 17, 20:13)
Galima sakyt bandziau nes mano kirpeja kelis kartus yra sito smirdalo uztepusi man ant plauku...
Šiandien pagaliau nusipirkau Biotraitment aliejuką o kvapas nėra jau toks baisus
Kvapas man nepatinka, bet vėliau jo nesijaučia, tik iš pradžių .