Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(kamputyje @ 2007 10 03, 12:36)
ta 125 ml? Pirkau rugpjuti, tai dabar likes trecdalis doh.gif  bet as serumu netaupau - kasdien issiplovus kokius 3-4 paspaudimus uzsitepu, o kartais dar ir dienos begyje pasiteplioju..

o as ji naudoju nuo neatmenamu jau laiku blush2.gif tiksliau jau nepamenu kada pirkau, gal sausi ar vasari, bet naudoju kas antra diena issiplovus galva, nors plaukai ilgi, bet ju gausa negaliu pasigirti, tai man uztenka ir pora paspaudimu rolleyes.gif
Beja, galetu ji pilstyti i mazesnes pakuotes, nes siais laikais, kai tokia gausa yra visokiu produktu, tai ir visus norisi isbandyti.... ax.gif
Atsakyti
Mano galiukai nebeskilinėja. blink.gif yahoo.gif
Anksčiau tik apskirpdavau ir už poros dienų jau matydavau išsišakojusius galiukus.
Dabar, net apakau pažvelgus į plaukus. Jau senokai buvau kirpykloje. Bet išsišakojusių galiukų labai mažai. thumbup.gif
Pradėjau naudoti Vichy šampuną, drėkinantį plaukų aliejuką (serumą).
1-2 kartus į savaitę tepu plaukus nakčiai vynuogių kauliukų aliejukų. Šeštadieniais tepų aliejukų "Золотой шелк", po to galva išplaunu su tokių pat šampunų ir uždedu šios firmos kaukę. Bei vieną kartą į savaitę naudoju "Doliva" plaukų kaukę.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 12, 23:38)
Mano galiukai nebeskilinėja.  blink.gif  yahoo.gif
Anksčiau tik apskirpdavau ir už poros dienų jau matydavau išsišakojusius galiukus.
Dabar, net apakau pažvelgus į plaukus. Jau senokai buvau kirpykloje. Bet išsišakojusių galiukų labai mažai.  thumbup.gif
Pradėjau naudoti Vichy šampuną, drėkinantį plaukų aliejuką (serumą).
1-2 kartus į savaitę tepu plaukus nakčiai vynuogių kauliukų aliejukų. Šeštadieniais tepų aliejukų "Золотой шелк", po to galva išplaunu su tokių pat šampunų ir uždedu šios firmos kaukę. Bei vieną kartą į savaitę naudoju "Doliva" plaukų kaukę.

kur rasti ir kiek kainuoja? smile.gif Po kiek laiko naudojimo pastebėjai kad neskilinėja galiukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2007 10 13, 13:07)
kur rasti ir kiek kainuoja? smile.gif Po kiek laiko naudojimo pastebėjai kad neskilinėja galiukai? 4u.gif

as manau,kad jei jau galiukai suskilineje,tai joks serumas/kauke ar dar kazkas ju nesulipdys smile.gif
manau juos reikai nukirpti ir tada naudoti visokias priemones,kad skilinejimo isvengti,o ne panaikinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 13, 12:43)
as manau,kad jei jau galiukai suskilineje,tai joks serumas/kauke ar dar kazkas ju nesulipdys smile.gif
manau juos reikai nukirpti ir tada naudoti visokias priemones,kad skilinejimo isvengti,o ne panaikinti g.gif

Suprantu kad reikia pirmiau pakirpti. drinks_cheers.gif Aš klausiu kur rasti tą rusišką serumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2007 10 13, 12:07)

Perku Eurokose. Vienoje dežuteje yra 3 maišiukai. Naudoju tik kartą per savaitę.
Kainuoja apie 10 Lt. 4u.gif Geriau tada ir šampuną nupirkti bei kaukę arba balzamą.

Sutinku, kad reikia iš pradžių pakirpti galiukus. drinks_cheers.gif

Aš labai džiaugiuosi, kad mažiau skilinėja, nes plaukai mano tamsus ir labai matydavosi balti suskilineję galiukai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2007 10 03, 07:12)
O as naudoju Kerastate jau kokie metai  unsure.gif  Jetau, kada jis man baigsis, nes kiekis tai didelis, ir vis nesibaigia  doh.gif Nors kvepia skaniai ir patinka jis mano plaukuciams, bet noretusi ka nors naujo pabandyti  blush2.gif

as tai niekada nelaukiu kol pilnai pasibaigs jei noriu tai bandau viska is eiles ;DD
nu va pavyzdziui turiu balzamo bet sugundo kitas nusiperku ta kur turejau trumpam nenaudoju tada pakeitelioju sumaisau tarpusavyje , nes labai atsibosta naudot ta pati , juk niekur nedings tos priemones gali trumpam padet i sona ;>
Atsakyti
Siulyciau karstomis zirklemis apsikirpti. Jos uzlydo plauko galiuka ir taip galiukai islieka sveikesni. Tik tox kirpimas brangiau kainuoja, bet jei plaukai labai skilineja tai verta
Atsakyti
QUOTE(moniquefromlt @ 2007 10 13, 16:05)
Siulyciau karstomis zirklemis apsikirpti. Jos uzlydo plauko galiuka ir taip galiukai islieka sveikesni. Tik tox kirpimas brangiau kainuoja, bet jei plaukai labai skilineja tai verta

O kiek tai kainuoja? g.gif
Atsakyti
Man irgi Kerastase aliejus labai patinka,tik nuo jo po daugelio dazymu,plaukai vel tampa svelnus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moniquefromlt @ 2007 10 13, 17:05)

o jei jei neskilineja galima taip kirpti plaukus ir profilaktiskai?
na jeigu ka... ax.gif
Atsakyti
Tai zinoma galima jei ir neskilineja, tik va nzn ar verta daugiau moket, jei ir taip plaukai sveiki. Ce merginoms kurios nori uzsiauginti ilgesnius plaukus labai rekomenduoju, nes jei yra kirpimas ir kas 6 savaites einat igaut naujos formos tai neverta. o kainuoja tai priklauso kur nuo 70 iki manyciau
Atsakyti