Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(kaliope @ 2007 10 02, 12:18)
Man tai plauku galiukai tikrai pasitvarke, ne tokie nususe ir nusauseje atrode  smile.gif  aisku, kai pasitepi toks riebaluotumas kaip ir yra blink.gif  Seses paklausiu, kokioj ji vaistinej pirko, tai pranesiu, kai suzinosiu smile.gif

aha, lauksiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2007 10 02, 08:08)
vat apie sita aliejuka as per visa SM informacijos ieskau  doh.gif gali parasyt kaip jis tau? ar tikrai yra rezultatas? ir kokioj vaistinej tu ji perki?  g.gif nes as tik kirpykloj pas savo kirpeja maciau, cia o-zone firmos.
del kvapo - tai alfaparf irgi kaip vyrisku kvepalu  rolleyes.gif pradzioj keista, bet pripranti ir nebejauti  lotuliukas.gif

Jo yra pirkti ten kur ir Milk shake priemoniu,pvz BIG`e smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 02, 13:20)
Jo yra pirkti ten kur ir Milk shake priemoniu,pvz BIG`e smile.gif

aha, aciu 4u.gif teisingai, juk tos pacios z.one firmos ir urbanas ir milkshake doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Dazau plaukus sruogelem jau kokius 5 metus, taip kad plaukai gavo uztenkamai chemijos...Mano kirpeja rekomendavo keleta produktu ypatingai plauku galiukam, bet vienas is geresniu buvo REDKEN EXTREME Anti-Snap treatment. Melynoje bonkuteje. PO galvos isplovimo galiukus juo istrini ir palieki. Tikrai geras kvapas , ir plaukai nesiriebaluoja kaip po kaikuriu aliejuku. ir siaip esu girdejusi kad aliejukai dazniausiai skirti plauku sulyginimui, tik tam laikui , siaip jie ne labai padeda paciam plaukui 4u.gif Tikiuosi padejau kam nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2007 10 02, 18:30)
Sveikutes 4u.gif
Dazau plaukus sruogelem jau kokius 5 metus, taip kad plaukai gavo uztenkamai chemijos...Mano kirpeja rekomendavo keleta produktu ypatingai plauku galiukam, bet vienas is geresniu buvo REDKEN EXTREME Anti-Snap treatment. Melynoje bonkuteje. PO galvos isplovimo galiukus juo istrini ir palieki. Tikrai geras kvapas , ir plaukai nesiriebaluoja kaip po kaikuriu aliejuku. ir siaip esu girdejusi kad aliejukai dazniausiai  skirti plauku sulyginimui, tik tam laikui , siaip jie ne labai padeda paciam plaukui 4u.gif  Tikiuosi padejau  kam nors 4u.gif

o kokia kaina?kur pirkt? 4u.gif
Atsakyti
jetus, tiek rekomendaciju. kaip issirinkti? reiketu kokia apklausa surengti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 02, 10:09)
o kokia kaina?kur pirkt? 4u.gif

Info kur pirkt gali rast hair.lt
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 10 02, 19:42)
jetus, tiek rekomendaciju. kaip issirinkti? reiketu kokia apklausa surengti biggrin.gif

Pritariu dėl apklausos. Dabar ilindau į hair.lt. ten tiek daug visokių priemonių plaukams. doh.gif
Kaip čia išsirinkti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 02, 23:24)
Pritariu dėl apklausos. Dabar ilindau į hair.lt. ten tiek daug visokių priemonių plaukams.  doh.gif
Kaip čia išsirinkti.  lotuliukas.gif

Aš jau buvau rašius dėl apklausos.Tik neatsimenu ar šioj temukėj rašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 02, 15:24)
Pritariu dėl apklausos. Dabar ilindau į hair.lt. ten tiek daug visokių priemonių plaukams.  doh.gif
Kaip čia išsirinkti.  lotuliukas.gif

Jokios apklausos nepades mirksiukas.gif As kol sau tinkama shampuna issirinkau praejo daug laiko ir iskishenes ishbirejo daug pinigu doh.gif . O tokie produktai priklauso nuo plauku ir galvos odos(skalpo) jautrumo. Zodziu sekmes merginos thumbup.gif
Atsakyti
O as naudoju Kerastate jau kokie metai unsure.gif Jetau, kada jis man baigsis, nes kiekis tai didelis, ir vis nesibaigia doh.gif Nors kvepia skaniai ir patinka jis mano plaukuciams, bet noretusi ka nors naujo pabandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2007 10 03, 08:12)
O as naudoju Kerastate jau kokie metai  unsure.gif  Jetau, kada jis man baigsis, nes kiekis tai didelis, ir vis nesibaigia  doh.gif Nors kvepia skaniai ir patinka jis mano plaukuciams, bet noretusi ka nors naujo pabandyti  blush2.gif

ta 125 ml? Pirkau rugpjuti, tai dabar likes trecdalis doh.gif bet as serumu netaupau - kasdien issiplovus kokius 3-4 paspaudimus uzsitepu, o kartais dar ir dienos begyje pasiteplioju..
Atsakyti