Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Vėja_vakarė @ 2007 09 26, 10:50)
O kurie aliejukai be silikono? Kaip tą silikoną atpažinti?

dimethicone, cyclomethicone ir panasiomis galunemis smile.gif
as nuosirdziai patariu nesiteplioti daugybe priemoniu su silikonu, nes jis nera labai gerai. reikia duoti pailseti plaukui. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 26 rugsėjo 2007 - 12:00
QUOTE(Lėja32 @ 2007 09 25, 19:56)
O aš naudoju Wella Lifetex plaukų galiukų eliksyrą. Labai tinka ir patinka. Pirkau "Sarma Style" salone, bet gal yra ir kitur. Kvapas malonus, plaukų nesuriebina. Kainavo lyg 46 litus, gal mažiau, neatsimenu.  bigsmile.gif

turiu sita, jau baigiu, jokio gerumo nepastebejau. kadangi mano plaukai stori, tai sis aliejukas man kaip vandenelis kazkoks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Speigė: 26 rugsėjo 2007 - 13:06
QUOTE(Eleina @ 2007 09 26, 10:24)
jau simta kartu rasiau skirtingose temose, kad nera ir nebebus to senojo  doh.gif
as pirkau ta nauja, nezinau ar jis brangesnis ar ne nei buves, to buvusio neturejau. ieskojau, neradau, klausinejau, suzinojau ir cia rasiau. o sitas kur pirkau yra tipo tos pacios serijos, tik biski pagerintas, vadinasi Alfaparf Semi di Lino Diamante Crystalli Liquidi jei teisingai cia raideles sudeliojau  tongue.gif kainavo 30 ml 70 litu. ka noretum apie sita suzinot?

Eleina, gal galetum parasyti savo atsiliepimus apie Alfaparf Semi di Lino Diamante Crystalli Liquid? ar vertas savo kainos?
Atsakyti
QUOTE(diajse @ 2007 09 28, 23:35)
Eleina, gal galetum parasyti savo atsiliepimus apie Alfaparf Semi di Lino Diamante Crystalli Liquid? ar vertas savo kainos?

na pirmiausiai tai galiu pasakyt tikria neblizga tie plaukai taip kaip ten raso etiketej "deimantinis blizgesys bla bla bla...". Man bent jau neblizga. aisku, blizgesys kazkoks yra, bet tikrai ne toks kaip ten prirasyta.
o siaip tai galiu pasakyt veiksmingas tas aliejukas. plauku galiukai jau 1.5 men nekirpti, bet nesisakoja. dabar plaukai daug lengviau issukuojami. vakar pries einant i kirpykla, po pusantro men pertraukos sukavau juos sausus (pas mane garbanoti plaukai, tai plaunu, sukuoju, tada dziovinu ir vsio, sausu nesukuoju), tai buvau taip maloniai nustebinta bigsmile.gif plaukai minkstuciai, lengvai sukuojasi, svelnus... buvau apakus wub.gif
bet reikia paminet, kad naudoju ne tik ta aliejuka, taip pat keleta kitu profesionaliu plauku prieziuros priemoniu. tai gal cia visos kartu jos padare savo darba biggrin.gif
Atsakyti
kokie brangus tie serumai plauku galiukams. gal zinote nebrangu ir gera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diajse @ 2007 09 29, 00:35)

sory kad pasakysiu savo nuomone.
Tikrai sis aliejus yra vertas tokios kainos, man jo labai ilgai uzteko. plaukai blizga, yra svelnus ir kaip raso ant pakuotes atkuria pazeisto plauko struktura, taip tikrai jis atkuria pazeistus plaukus. Yra labai labai geras
Papildyta:
QUOTE(cognac @ 2007 10 01, 15:07)
kokie brangus tie serumai plauku galiukams. gal zinote nebrangu ir gera?  g.gif

Kiek teko girdeti, tai giria plauku galiuku seruma is Avon, 30ml kaina apie 16lt. Sako kad visai neblogas uz tokia kaina
Atsakyti
nzn naudoju jau koki 3 buteliuka to avon serumo ir nelb jis man tepadeda,skirtumo nematau,bet kvepia skaniai. biggrin.gif o galai kai skilinejo taip skilineja...o is pigesniu yra eurokos parduotuveje-ir kremu galiukam ir aliejuku iki 20 lt. tongue.gif
Atsakyti
buna ir brangiu nieko gero priemoniu ir uz mazesne kaina geru priemoniu. kai ne vien seruma perki tai ir norisi gero daikto. avon serumas man irgi geru rezultatu nedave, o kvepia skaniai drinks_cheers.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau is TBS vynuogiu kauliuku aliejuka plauku galams ax.gif
ziuresim koks poveikis ax.gif
buvau nusiteikus sumoket 60lt,o sumokejau 44 bigsmile.gif
Atsakyti
jo bet tos pigios rusiskos prekes ar kokios ten,kartais tikrai buna geresnes uz tuos visus avonus biggrin.gif as kazkoki nusipirkau,bandysiu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 10 01, 14:07)
kokie brangus tie serumai plauku galiukams. gal zinote nebrangu ir gera?  g.gif

Geras, nelipinantis, neapsunkinantis nenuplaunamas serumas plauku galiukams su juodosios ropes ekstraktu ir dar kazkokiais geriais, pigus, apie 8 lt, pirktas Eurokos - Joanna firmos, vadinasi Rzepa, geltona/balta/auksine pakuote.
Papildyta:
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 22, 16:15)
taip sitas... man jis labai geras o ypac db kai truputi ilgiau naudoju galiuku tikrai pagerejo bukle.. net kursiokes gyre ka darau su plaukais kad taip sveikai atrodo nors nuo balinimo pas mane oi koks vaizdelis buvo... na bet cia tas bendras poveikis gal ne tik nuo aliejuko bet ir nuo kitu priemoniu kurias naudoju... smile.gif  ir dar nzn kada ji isnaudosiu nes mano plaukams jo uztenka 3 lasiuku kartais 4 o va jau menesis kai naudoju o dar net nesimato kad kiek isnaudota..... smile.gif
Papildyta:

dar labai pagiriamas zodos tos pacios linijos sampunui bei kaukei kai pabaigsiu savo tigi blonda tai butinai nusipirksiu ir visa linija kartu naudosiu poveikis manau dar geresnis... smile.gif

apsvieskit, mergaites, kiek kainuoja tas aliejukas Joico?aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.a: 01 spalio 2007 - 17:36
QUOTE(Kaciuke @ 2007 10 01, 18:53)
jo bet tos pigios rusiskos prekes ar kokios ten,kartais tikrai buna geresnes uz tuos visus avonus biggrin.gif as kazkoki nusipirkau,bandysiu.... blush2.gif

pries avona tai as jau senai nusiteikus, pati platinau kazkada, isbandziau beveik viska, paskutinis s man. tik viskas kvepia skaniai, parfumo nepagaileta. tai koki ten kazkoki nusipirkai?
Atsakyti