Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(vita82 @ 2007 09 03, 16:51)
Tai prašom plačiau, kuo patiko  bigsmile.gif
Tik kažkaip, abejoju, kad gydomasis  g.gif

gi galiuku joks nesulipdys rolleyes.gif
o jei plaukus koks aliejukas iki plovimo padaro superinius tai jokie 'pasaliniai poveikiai' (ar dar kas) nesvarbu man rolleyes.gif
siaip jis giriamas dar ir tuo kad jo sudetyje jokio alkoholio junginio nera smile.gif
o siaip plaukus ir minkstus (bet proto ribose.... ta prasme nuo jo jie neisielektrina kaip pvz man nuo kerastasinio aliejuko....) ir spindincios (ne kaip kad butu aliejuko uztepta o lyg plaukai ka tik dazyti butu) ir plaukai maziau veliasi.... nu is esmes daro beveik ta pati ka ir kiti aliejukai tik kad kitiems daznai ko nors truksta.... o va sitam ne 4u.gif beje be manes kokios 3-4 forumietes ji taip pat gyre (o pirkau daug superiniu atsiliepimu uzsienio forumuose paskaicius.... kur jis buvo lyginamas ir su paull mitcheliu ir kerastasiniu ir tigi girls toys ir pan, bet daugumai buvo vis tiek geriausias )
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 01, 18:03)
joico salon + yra dauk produkcijos ir visa linija gydanti superine thumbup.gif

QUOTE(nancy @ 2007 09 03, 19:22)
gi galiuku joks nesulipdys  rolleyes.gif
o jei plaukus koks aliejukas iki plovimo padaro superinius tai jokie 'pasaliniai poveikiai'

Ne taip parašiau žinutę, čia turėjo būt ramintelei22 skirta, dėl gydomojo poveikio rolleyes.gif
Dėkui 4u.gif kaip visada išsamiai apibūdinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2007 09 03, 18:02)
Labai geras yra is alfapar vat toks:
user posted image

jis atkuria pazeistus plaukus ypac gerai galiukams, padengia tokia plona plevele. Ju yra kirpyklose kurioje naudoja sia kosmetika. tikrai vertas demesio

O man šitas visiškai nepatiko ir netiko. Tikras aliejus. doh.gif Suriebalina galus, kabo kaip makaronai, padėti nieko nepadėjo, o ir kvapas nepatiko. Džiaugiausi kai pabaigiau. Nors kiekvienai juk skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2007 07 24, 15:01)
Man tai labai geras vellos serumas plauku galiukams,kaina 34 berods LT,bet man tai jis labai  thumbup.gif galima ir ant sausu ir ant slapiu plauku galiuku teptis,aisku ant dregnu man atrodo poveikis geresnis ir ne taip riebaluojas jei per daug netycia uzsitepa.Pirkau ji mickeviciaus gatvej,ir darjis taip fainai atskiria sruogeles  rolleyes.gif

Kokia talpa? Mano kirpeja wella labai giria, gal tikrai neblogi g.gif Kas dar si seruma naudojat rolleyes.gif
Atsakyti
O ka galetumet pasiulyti daryti kad plauku galiukai neluzinetu? As plaukus tiesinu tiesintuvu taciau naudoju priemones apsaugancias.. deja vis tiek islenda nuluzineje galiukai o taip norisi sveiku ir graziu.. unsure.gif
Atsakyti
perskaiciau temeas apie plauku galiukus ir dabar galvoju:galiukus reikia kirpti net jei jie neissisakoje?nes as neturiu nei vieno issisakojusio ir noriu atsiauginti plaukus.tai vistiek reikia eit pasikirpt?tai dariau pries puse metu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 09 21, 14:41)
perskaiciau temeas apie plauku galiukus ir dabar galvoju:galiukus reikia kirpti net jei jie neissisakoje?nes as neturiu nei vieno issisakojusio ir noriu atsiauginti plaukus.tai vistiek reikia eit pasikirpt?tai dariau pries puse metu.. g.gif

tai aišku nereikia, aš anksčiau ėjau kirpt kas mėnesį, nors dar nematydavau išsišakojusių, o taip norėjau ilgų, dabar einu tik tada kai pamatau išsišakojusių (kas 2-3mėn) ir auga plaukučiai po truputį blush2.gif
Atsakyti
As irgi taip darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 09 03, 16:11)
user posted image
turbut si turi omeny, o jei ir ne tai parasysiu kad sis man pradejo labai patikti  bigsmile.gif (nors is pradziu jo poveikio visiskai nesupratau.... unsure.gif )

taip sitas... man jis labai geras o ypac db kai truputi ilgiau naudoju galiuku tikrai pagerejo bukle.. net kursiokes gyre ka darau su plaukais kad taip sveikai atrodo nors nuo balinimo pas mane oi koks vaizdelis buvo... na bet cia tas bendras poveikis gal ne tik nuo aliejuko bet ir nuo kitu priemoniu kurias naudoju... smile.gif ir dar nzn kada ji isnaudosiu nes mano plaukams jo uztenka 3 lasiuku kartais 4 o va jau menesis kai naudoju o dar net nesimato kad kiek isnaudota..... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nancy @ 2007 09 03, 20:22)
gi galiuku joks nesulipdys  rolleyes.gif
o jei plaukus koks aliejukas iki plovimo padaro superinius tai jokie 'pasaliniai poveikiai' (ar dar kas) nesvarbu man  rolleyes.gif
siaip jis giriamas dar ir tuo kad jo sudetyje jokio alkoholio junginio nera smile.gif
o siaip plaukus ir minkstus (bet proto ribose.... ta prasme nuo jo jie neisielektrina kaip pvz man nuo kerastasinio aliejuko....) ir spindincios (ne kaip kad butu aliejuko uztepta o lyg plaukai ka tik dazyti butu) ir plaukai maziau veliasi.... nu is esmes daro beveik ta pati ka ir kiti aliejukai tik kad kitiems daznai ko nors truksta.... o va sitam ne  4u.gif beje be manes kokios 3-4 forumietes ji taip pat gyre (o pirkau daug superiniu atsiliepimu uzsienio forumuose paskaicius.... kur jis buvo lyginamas ir su paull mitcheliu ir kerastasiniu ir tigi girls toys ir pan, bet daugumai buvo vis tiek geriausias )

dar labai pagiriamas zodos tos pacios linijos sampunui bei kaukei kai pabaigsiu savo tigi blonda tai butinai nusipirksiu ir visa linija kartu naudosiu poveikis manau dar geresnis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 22, 16:15)
taip sitas... man jis labai geras o ypac db kai truputi ilgiau naudoju galiuku tikrai pagerejo bukle.. net kursiokes gyre ka darau su plaukais kad taip sveikai atrodo nors nuo balinimo pas mane oi koks vaizdelis buvo... na bet cia tas bendras poveikis gal ne tik nuo aliejuko bet ir nuo kitu priemoniu kurias naudoju... smile.gif  ir dar nzn kada ji isnaudosiu nes mano plaukams jo uztenka 3 lasiuku kartais 4 o va jau menesis kai naudoju o dar net nesimato kad kiek isnaudota..... smile.gif
Papildyta:

dar labai pagiriamas zodos tos pacios linijos sampunui bei kaukei kai pabaigsiu savo tigi blonda tai butinai nusipirksiu ir visa linija kartu naudosiu poveikis manau dar geresnis... smile.gif

rimtai sampunas geras? dabar neapsispresiu ka pirkti kai turimi istekliai pasibaigs doh.gif (noriu kokio marles molers sampuno, tigi s-factor dar.....)
o akliejukas ir man beprotiskai letai naudojas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 09 21, 14:41)

As irgi norejau atsiauginti, tai kai nueidavau pas kirpeja mazdaug kas antra, kas 2 menesius, tai ir nukirpdavo tiek, kiek uzaugdavo, po to jau neduodavau kirpti, tai ir atsiauginu jau kazkiek 4u.gif
Atsakyti
o tam joico aliejuke yra silikono? paziurekit kas turit, bukit geros. ar sudetyje yra: cyclomethicone, dymethicone, dymethiconol ir panasiom galunemis. dekui labai smile.gif
Atsakyti