naudoju TBS aliejuka , dedu kaukes ir t.t bet galiukai kaip sakojosi taip sakojasi bet kirpau vasaros pradzioj tai gal cia jau laikas kirpt del to... gal kas kerpa kas 1-2men ir atrodo kad jie nesisakoja
QUOTE(Rasytee @ 2007 08 31, 14:18)
naudoju TBS aliejuka , dedu kaukes ir t.t bet galiukai kaip sakojosi taip sakojasi bet kirpau vasaros pradzioj tai gal cia jau laikas kirpt del to... gal kas kerpa kas 1-2men ir atrodo kad jie nesisakoja
as kerpu karta i pusmeti, tai normalus tie mano galai, labai daznai i juos neziuriu siaip naudoju aliejukus galams
QUOTE(ramintele22 @ 2007 08 31, 11:35)
labai geras JOICO firmos aliejukas galiumas... jo veikimas ne kosmetinis kaip daugelio o gydomasisi bei suteikia zvilgesio.. uztenka 2-3 lasiuku... na zodziu mano galiukai labai atsigavo as juo dar ir visa pazeista plauka patepu tikrai maziau sakojasi ir tokie sveikai atrodo...
o kur jo gauti nusipirkti? ir dar kas darot su alyvuogių aliejum... nu sorry už tokį klausimą, bet ar jūs tokį paprastą aliejų nusiperkat iš maximos ir tepat ant plaukų?
Joico lyg kristianoj yra . o del galiuku tai as i juos 5 kart per diena ziuriu mane nervuoja nutriuse galai !!!!
QUOTE(alkoholicka @ 2007 08 31, 14:37)
o kur jo gauti nusipirkti? ir dar kas darot su alyvuogių aliejum... nu sorry už tokį klausimą, bet ar jūs tokį paprastą aliejų nusiperkat iš maximos ir tepat ant plaukų?
joico salon + yra dauk produkcijos ir visa linija gydanti superine
na ir kaip tau?
QUOTE(ramintele22 @ 2007 08 31, 11:35)
labai geras JOICO firmos aliejukas galiumas... jo veikimas ne kosmetinis kaip daugelio o gydomasisi bei suteikia zvilgesio.. uztenka 2-3 lasiuku... na zodziu mano galiukai labai atsigavo as juo dar ir visa pazeista plauka patepu tikrai maziau sakojasi ir tokie sveikai atrodo...
imesk foto,please
QUOTE(addicted @ 2007 09 03, 12:37)
imesk foto,please
turbut si turi omeny, o jei ir ne tai parasysiu kad sis man pradejo labai patikti (nors is pradziu jo poveikio visiskai nesupratau.... )
QUOTE(nancy @ 2007 09 03, 15:11)
turbut si turi omeny, o jei ir ne tai parasysiu kad sis man pradejo labai patikti (nors is pradziu jo poveikio visiskai nesupratau.... )
Tai prašom plačiau, kuo patiko
Tik kažkaip, abejoju, kad gydomasis
Labai geras yra is alfapar vat toks:
jis atkuria pazeistus plaukus ypac gerai galiukams, padengia tokia plona plevele. Ju yra kirpyklose kurioje naudoja sia kosmetika. tikrai vertas demesio
jis atkuria pazeistus plaukus ypac gerai galiukams, padengia tokia plona plevele. Ju yra kirpyklose kurioje naudoja sia kosmetika. tikrai vertas demesio
QUOTE(alkoholicka @ 2007 08 31, 11:37)
As tai kartais patepu galiukus su tuo alyvuogiu aliejum, bet ne tuo kur ten apie 3-5Lt kainuoja bet tuo... nzn kaip ji LT tiksliai vercia, angliskai vadinasi Extra Virgin Olive Oil. Bent jau cia jo kaina apie £7-13 puse litro (ir jis visada buna stikliniame butelyje, o ne plastmasiniam). As juo patepu galiukus, ta diena kai ruosiuosi plaukus plaut (pvz savaitgali ryte patepu galiukus- susisuku plaukus, kad ko neisriebaluociau, ir po to pavakare plaunu galva). Tai man visai gerai, suminksteje tokie galiukai anksciau tokie patys galai kaip stagarai budavo
As bandau atsiaugint naturalius plaukus, nes kazkada sviesinau, tai ta plauku dalis kur buvo sviesinta tokia stagarine ir issisakojusi, net galvojau kad reik nusikirpt iki peciu plaukus.... bet po tokiu aliejiniu terapiju puse velnio- gal ir issaugosiu ilgas kasas kol visi pasidarys naturalus (tik tada jauciu jau zilus reiks dazyt pradet
Papildyta:
QUOTE(vita82 @ 2007 09 03, 13:51)
Apie sita radau ir internete geru atsiliepimu angliskam puslapy. As jo nebandziau, nes dabar kazkoki kita turiu nusipirkus, bet kai baigsiu irgi sita pabandysiu