Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

naudoju TBS aliejuka , dedu kaukes ir t.t bet galiukai kaip sakojosi taip sakojasi gun_bandana.gif bet kirpau vasaros pradzioj tai gal cia jau laikas kirpt del to... gal kas kerpa kas 1-2men ir atrodo kad jie nesisakoja
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 08 31, 14:18)
naudoju TBS aliejuka , dedu kaukes ir t.t bet galiukai kaip sakojosi taip sakojasi  gun_bandana.gif bet kirpau vasaros pradzioj tai gal cia jau laikas kirpt del to... gal kas kerpa kas 1-2men ir atrodo kad jie nesisakoja

as kerpu karta i pusmeti, tai normalus tie mano galai, labai daznai i juos neziuriu lotuliukas.gif siaip naudoju aliejukus galams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 08 31, 11:35)
labai geras JOICO firmos aliejukas galiumas... jo veikimas ne kosmetinis kaip daugelio o gydomasisi bei suteikia zvilgesio.. uztenka 2-3 lasiuku... na zodziu mano galiukai labai atsigavo as juo dar ir visa pazeista plauka patepu tikrai maziau sakojasi ir tokie sveikai atrodo... smile.gif

o kur jo gauti nusipirkti? ir dar kas darot su alyvuogių aliejum... nu sorry už tokį klausimą, bet ar jūs tokį paprastą aliejų nusiperkat iš maximos ir tepat ant plaukų? wub.gif wub.gif
Atsakyti
Joico lyg kristianoj yra . o del galiuku tai as i juos 5 kart per diena ziuriu mane nervuoja nutriuse galai !!!!
Atsakyti
na as kirpausi birzelio vidury, tai galiukai atrodo zymiai geriau ne pries praeita kirpima, gal kokia 2 proc sakuciu ir yra, bet nepalyginsi ne is tolo kaip pries tai buvo ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alkoholicka @ 2007 08 31, 14:37)
o kur jo gauti nusipirkti? ir dar kas darot su alyvuogių aliejum... nu sorry už tokį klausimą, bet ar jūs tokį paprastą aliejų nusiperkat iš maximos ir tepat ant plaukų?  wub.gif  wub.gif

joico salon + yra dauk produkcijos ir visa linija gydanti superine thumbup.gif
Atsakyti
na ir kaip tau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 08 31, 11:35)
labai geras JOICO firmos aliejukas galiumas... jo veikimas ne kosmetinis kaip daugelio o gydomasisi bei suteikia zvilgesio.. uztenka 2-3 lasiuku... na zodziu mano galiukai labai atsigavo as juo dar ir visa pazeista plauka patepu tikrai maziau sakojasi ir tokie sveikai atrodo... smile.gif

imesk foto,please tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 09 03, 12:37)
imesk foto,please  tongue.gif

user posted image
turbut si turi omeny, o jei ir ne tai parasysiu kad sis man pradejo labai patikti bigsmile.gif (nors is pradziu jo poveikio visiskai nesupratau.... unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 09 03, 15:11)
user posted image
turbut si turi omeny, o jei ir ne tai parasysiu kad sis man pradejo labai patikti  bigsmile.gif (nors is pradziu jo poveikio visiskai nesupratau.... unsure.gif )

Tai prašom plačiau, kuo patiko bigsmile.gif
Tik kažkaip, abejoju, kad gydomasis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 03 rugsėjo 2007 - 15:52
Labai geras yra is alfapar vat toks:
user posted image

jis atkuria pazeistus plaukus ypac gerai galiukams, padengia tokia plona plevele. Ju yra kirpyklose kurioje naudoja sia kosmetika. tikrai vertas demesio
Atsakyti
QUOTE(alkoholicka @ 2007 08 31, 11:37)
o kur jo gauti nusipirkti? ir dar kas darot su alyvuogių aliejum... nu sorry už tokį klausimą, bet ar jūs tokį paprastą aliejų nusiperkat iš maximos ir tepat ant plaukų?  wub.gif  wub.gif

As tai kartais patepu galiukus su tuo alyvuogiu aliejum, bet ne tuo kur ten apie 3-5Lt kainuoja bet tuo... nzn kaip ji LT tiksliai vercia, angliskai vadinasi Extra Virgin Olive Oil. Bent jau cia jo kaina apie £7-13 puse litro (ir jis visada buna stikliniame butelyje, o ne plastmasiniam). As juo patepu galiukus, ta diena kai ruosiuosi plaukus plaut (pvz savaitgali ryte patepu galiukus- susisuku plaukus, kad ko neisriebaluociau, ir po to pavakare plaunu galva). Tai man visai gerai, suminksteje tokie galiukai clap_1.gif anksciau tokie patys galai kaip stagarai budavo gun_bandana.gif
As bandau atsiaugint naturalius plaukus, nes kazkada sviesinau, tai ta plauku dalis kur buvo sviesinta tokia stagarine ir issisakojusi, net galvojau kad reik nusikirpt iki peciu plaukus.... mega_shok.gif bet po tokiu aliejiniu terapiju puse velnio- gal ir issaugosiu ilgas kasas kol visi pasidarys naturalus (tik tada jauciu jau zilus reiks dazyt pradet cray.gif
Papildyta:
QUOTE(vita82 @ 2007 09 03, 13:51)
Tai prašom plačiau, kuo patiko  bigsmile.gif
Tik kažkaip, abejoju, kad gydomasis  g.gif

Apie sita radau ir internete geru atsiliepimu angliskam puslapy. As jo nebandziau, nes dabar kazkoki kita turiu nusipirkus, bet kai baigsiu irgi sita pabandysiu thumbup.gif
Atsakyti