geriausias aliejus plaukas yra linu semenu. pas savo kirpeja kartkartem nusiperku. jis vadinasi CRISTALLI LIQUIDI. Superinis daiktas. jo reikia tik keliu lasu, bet as daugiau naudoju, nes mano siaudams tu keliu lasu neuztenka
dbr vel ruosiuos pirkti, nes negaliu ziuret i veidrodi. plaukai siursta tiesiog akyse. darau alyvuogiu aliejaus kaukes, padeda tik tam kartui..O kas dar gali pagelbet neisivaizduoju
sveikutes.turiu ilgus ir nedazytus plaukus.niekuo skustis negaliu,tik jau galai galiukai..turbut per sawaite po kirpimo nusiurdavo.kirpeja pasake,kad man butinai reikia aliejuko.pirkau droge toki visai paprastuti "kletten wurzel haar-ol"(varnalesu aliejus)
ir jis tikrai isgelbejo mano plaukus!
ant pakuotes raso,jog reikia patepti ir palaikyti pries provima,bet man reikejo rimtos pagalbos,tai uztepdavau ir palikdavau pernakt.kelis kartus per sawaite.taip werciuos jau menesi ir plaukai pilnai atsigawo.galiukai zvilga,neskilineja.vsom visom rekomenduoju
ir jis tikrai isgelbejo mano plaukus!
ant pakuotes raso,jog reikia patepti ir palaikyti pries provima,bet man reikejo rimtos pagalbos,tai uztepdavau ir palikdavau pernakt.kelis kartus per sawaite.taip werciuos jau menesi ir plaukai pilnai atsigawo.galiukai zvilga,neskilineja.vsom visom rekomenduoju
QUOTE(emdzey @ 2007 07 26, 22:38)
mergaites o bandet is awon yra toks plauku galiuku serumas,niekas nebandet?
as turiu ta , bet naudoju isskirtinais atvejais kai buna pasisiause plaukai arba noriu performuot truputi plaukus , nes pagrindine sudedamoji dalis nu bent jau to zalio yra alcohol denat o jisai labai sausina plaukus
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 07 27, 15:59)
as turiu ta , bet naudoju isskirtinais atvejais kai buna pasisiause plaukai arba noriu performuot truputi plaukus , nes pagrindine sudedamoji dalis nu bent jau to zalio yra alcohol denat o jisai labai sausina plaukus
jo man irgi sausindavo plaukucius
siaip man geriau tokie aliejai kur reikia pries plovima laikyt pvz alyvuogiu , palmiu ( lyg ir ) aliejus , nuo tokiu man efektas buna geresnis o tada is body shopo dar toki patepu su vynuogiu seklu aliejumi ir neskilineja galiukai.
Aš naudojau ricinos aliejų apie pusmetį galiukams, o kai nuėjau į kirpyklą pasikirpti - kirpėja pasišaipė kad nėra ką kirpti nes galiukai lygūs Dabar dar ir jojobos bei migdolų aliejumi pateplioju -
As irgi galiu jojobos pagirt aliejuka
ir man patinka simondsiju aliejukas ir linu semenu aliejus
Cia kas angliskai mokat- keletas 'naminiu priemoniu' patarimu kovojant su skilinejanciais galiukais ir slenkanciais plaukais:
· Apply olive oil at bed time and wash off the hair next morning.
· At home, wash hair with cold water, rub scalp with fingers. This is a simple and effective remedy against hair loss
· Apply coconut milk all over the scalp and massage into roots.
· Trim the hair every 4 to 5 weeks, even if you are growing it.
.Avoid rubber bands, sharp clips, spiky brushes and do not brush hair when it is wet.
*Hair is basically made up of minerals and proteins.
*Mineral deficiency can lead to split ends, and weak hair roots.
· So, to banish those splits away forever:
*Make sure you drink a lot of water as water contains minerals.
*Pamper your hair with regular oil massages, and make sure you massage the hair ends too.
· At home, wash hair with cold water, rub scalp with fingers. This is a simple and effective remedy against hair loss
.Avoid rubber bands, sharp clips, spiky brushes and do not brush hair when it is wet.
*Pamper your hair with regular oil massages, and make sure you massage the hair ends too.
QUOTE(Freshi @ 2007 08 30, 15:05)
Cia kas angliskai mokat- keletas 'naminiu priemoniu' patarimu kovojant su skilinejanciais galiukais ir slenkanciais plaukais:
žinojau visus, išskyrus apie kokosų pieną, kaži ką jis toms šaknims duoda, gal reikės pabandyti, mačiau parduotuvėj jį tokioj skardinėj bonkėj pardavinėja
labai geras JOICO firmos aliejukas galiumas... jo veikimas ne kosmetinis kaip daugelio o gydomasisi bei suteikia zvilgesio.. uztenka 2-3 lasiuku... na zodziu mano galiukai labai atsigavo as juo dar ir visa pazeista plauka patepu tikrai maziau sakojasi ir tokie sveikai atrodo...