Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 03, 19:53)
lotuliukas.gif  as juk tau jau pasakojau apie ji. beje daug atsiliepimu apie ivairias tigi priemones yra rusiskose saitose

papasakok ir mums bigsmile.gif tongue.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Avon aliejukas man prastas, patepus siek tiek graziau guli plaukai, ne toki issipute, bet apskritai jis negydo, kol naudojau galai vistiek issisakojo, zodziu likau nepatenkinta schmoll.gif
gal kas bande Gliss Kur purskalu? ar bent kiek apsaugo ir padeda nuo sakojimosi?
Atsakyti
QUOTE(saulelee @ 2007 07 08, 16:56)
Avon aliejukas man prastas, patepus siek tiek graziau guli plaukai, ne toki issipute, bet apskritai jis negydo, kol naudojau galai vistiek issisakojo, zodziu likau nepatenkinta  schmoll.gif
gal kas bande Gliss Kur purskalu? ar bent kiek apsaugo ir padeda nuo sakojimosi?

as naudoju, bet as dar ir seruma galiukams naudoju, tai ne nzn kuris padeda galiukams, o siaip su glis kur man gerai plaukuciai issisukuoja 4u.gif thumbup.gif bet uz 3 men vistiek reikia truputi pakirpt blush2.gif o anksciau per 3 savaites issisakodavo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 08 liepos 2007 - 18:27
dabar yra nauja oil nutritive serija. gal kas bande? sampunas tai man visai nelogas, o kauke nelabai.. idomu kaip tas purskalas.
na as kirpau kazkur kovo men, siek tiek issisakojo bet tikrai ne tiek kaip kazkada, gyvent galima bigsmile.gif
Atsakyti
prdejau naudoti aliejuka plauku galiukams su semenu aliejumi Compagnia del colore, patiko tuo, kad tirstas ir labai nedaug reikia, o plaukucius puikiai sutvarko, ypac mano pasiputusius galiukus thumbup.gif
Atsakyti
siandien apziurejau savo galus ir apakau !!!!! kirpti tik pries menesi ir jau pilna visokiu nesamoniu tai suskiles tai sakotas ir t.t o iki sio kirpimo buvau puse metu nekirpus ir plaukai nebuvo tokie baisus. tik nesuprantu kas tam turejo itakos nes visas tas pacia priemones naudoju ir kaip tik fenuoju maziau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 07 09, 16:23)
siandien apziurejau savo galus ir apakau !!!!! kirpti tik pries menesi ir jau pilna visokiu nesamoniu tai suskiles tai sakotas ir t.t o iki sio kirpimo buvau puse metu nekirpus ir plaukai nebuvo tokie baisus. tik nesuprantu kas tam turejo itakos nes visas tas pacia priemones naudoju ir kaip tik fenuoju maziau sad.gif

sakyciau, kad gal nuo saules issausejo ir skilineja, bet kad tos saules nera doh.gif
Atsakyti
Man tai labai geras vellos serumas plauku galiukams,kaina 34 berods LT,bet man tai jis labai thumbup.gif galima ir ant sausu ir ant slapiu plauku galiuku teptis,aisku ant dregnu man atrodo poveikis geresnis ir ne taip riebaluojas jei per daug netycia uzsitepa.Pirkau ji mickeviciaus gatvej,ir darjis taip fainai atskiria sruogeles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 07 09, 17:23)

zinok dar priklauso nuo kirpimop, mano plaukus kazkada buvo israize su zirklem ar britvuke, nu zinai, taip istrizai plauku, tai tas labai kenkia plaukams, tai po 3 savaiciu jau buvo sakoti blink.gif gal ir tau panasiai dare? g.gif as dabar ispeju kad taip nekirptu, nes auginu plaukus blush2.gif
Atsakyti
Siandien kazkaip susimasciau, ka reiskia issisakoje plauku galiukai blush2.gif ? Ar kai matosi, kad is vieno plauko atsisakoja keli, ar kai seip plauku sruogele buna issisakojusi, kazkaip nesuprantu tada maniskiai issisakoje ar ne blink.gif ?..
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 07 24, 17:01)
Siandien kazkaip susimasciau, ka reiskia issisakoje plauku galiukai  blush2.gif ? Ar kai matosi, kad is vieno plauko atsisakoja keli, ar kai seip plauku sruogele buna issisakojusi, kazkaip nesuprantu tada maniskiai issisakoje ar ne  blink.gif ?..

Kai is vieno plauko galiuko buna issisakojes kitas plaukas smile.gif ta toks dvisakis pasidares biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti