O ar kas nors naudojat plaukų galiukams priemones su silikonais?
QUOTE(auroryte @ 2007 06 24, 01:11)
O ar kas nors naudojat plaukų galiukams priemones su silikonais?
visuose serumuose yra silikono
QUOTE(**SM** @ 2007 05 20, 19:56)
kiek žiūrėjau tai mano plaukų galiukai mažai išsišakoję ir kažkokie jau atsigavę, įdomu kuri iš priemonių čia taip padėjo
Turbut visos Mano irgi jau siek tiek atsigave, nors ir priemoniu naudojau: ir Dzintars aliejuka, dar po jo pora kazkokiu aliejuku, Biotraitment - galiukams, Swarzkofo(nezinau kaip rasosi ) kondicionieriu nenuplaunama, Lorealio kremuka
QUOTE(Dorinda @ 2007 05 17, 16:23)
Man tikrai padejo Paul Mitchell super skinny serumas ji tepu ant dregnu isplautu plauku , o sausiems plauku galiukams naudoju matrix sleek.look seruma , pirkau ne LT, bet kiek skaiciau kazkur galima ir lietuvoj gauti tik kitos forumietes manau zino kur , man sitie serumai tikrai padejo jau ketvirtas men. o i kirpykla dar nereik , mano drauge sita is matrix seruma irgi naudoja jai taip pat galiukai nesisakoja pati irgi stebisi
As gyvenu siuo metu Jav, ir lankausi pas kirpeja amerikiete,ju salone tvarko plaukus butent su siomis priemonemis (isvardintomis). Kadangi mano plaukai sukasi, banguojasi, tai man karta i menesi kai apsilankau pas ja, istiesina plaukucius, ir patepa super skinny:) Man jo kvapas super ir labai plaukai zvilga, bet niekad nemaniau, kad jie dar padeda kazkaip kitaip:) reiks pasiklausineti jos, ir uzsisakyti, kad namuose tureciau
Gundausi nusipirkti Oyster aliejuką, jis gal būtų geresnis negu Avon
o Vilniuj ar yra kur Paul Mitchell super skinny serumo pirkt?
sveikos gal kuri este naudojusi Tigi girl toys serumiuka plaukams... kokios butu nuomones apie ji, nes labai gundausi ji nusipirkti is braskiu
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 03, 15:03)
sveikos gal kuri este naudojusi Tigi girl toys serumiuka plaukams... kokios butu nuomones apie ji, nes labai gundausi ji nusipirkti is braskiu
as juk tau jau pasakojau apie ji. beje daug atsiliepimu apie ivairias tigi priemones yra rusiskose saitose
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 03, 20:53)
as juk tau jau pasakojau apie ji. beje daug atsiliepimu apie ivairias tigi priemones yra rusiskose saitose
galvojau gal dar kokiu nuomoniu isgirsiu
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 04, 08:18)
galvojau gal dar kokiu nuomoniu isgirsiu
aaa...