Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

O ar kas nors naudojat plaukų galiukams priemones su silikonais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2007 06 24, 01:11)
O ar kas nors naudojat plaukų galiukams priemones su silikonais? 4u.gif

visuose serumuose yra silikono
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 05 20, 19:56)
kiek žiūrėjau tai mano plaukų galiukai mažai išsišakoję ir kažkokie jau atsigavę, įdomu kuri iš priemonių čia taip padėjo  g.gif

Turbut visos smile.gif Mano irgi jau siek tiek atsigave, nors ir priemoniu naudojau: ir Dzintars aliejuka, dar po jo pora kazkokiu aliejuku, Biotraitment - galiukams, Swarzkofo(nezinau kaip rasosi blush2.gif ) kondicionieriu nenuplaunama, Lorealio kremuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2007 05 17, 16:23)
Man tikrai padejo Paul Mitchell super skinny serumas ji tepu ant dregnu isplautu plauku  wub.gif , o sausiems plauku galiukams naudoju matrix sleek.look seruma  thumbup.gif , pirkau ne LT, bet kiek skaiciau kazkur galima ir lietuvoj gauti tik kitos forumietes manau zino kur blush2.gif , man sitie serumai tikrai padejo jau ketvirtas men. o i kirpykla dar nereik bigsmile.gif , mano drauge sita is matrix seruma irgi naudoja jai taip pat galiukai nesisakoja pati irgi stebisi ax.gif

As gyvenu siuo metu Jav, ir lankausi pas kirpeja amerikiete,ju salone tvarko plaukus butent su siomis priemonemis (isvardintomis). Kadangi mano plaukai sukasi, banguojasi, tai man karta i menesi kai apsilankau pas ja, istiesina plaukucius, ir patepa super skinny:) Man jo kvapas super ir labai plaukai zvilga, bet niekad nemaniau, kad jie dar padeda kazkaip kitaip:) reiks pasiklausineti jos, ir uzsisakyti, kad namuose tureciau rolleyes.gif
Atsakyti
Gundausi nusipirkti Oyster aliejuką, jis gal būtų geresnis negu Avon doh.gif biggrin.gif g.gif
Atsakyti
o Vilniuj ar yra kur Paul Mitchell super skinny serumo pirkt? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Plauku galiukam naudoju Loreal vitamino color nenuplaunama krema arba Matrix biologe seruma,Pastebejau,kad visgi serumas duoda geresni poveiki,o kremas kvapa wub.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal kuri este naudojusi Tigi girl toys serumiuka plaukams... g.gif kokios butu nuomones apie ji, nes labai gundausi ji nusipirkti is braskiu
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 03, 15:03)
sveikos smile.gif  gal kuri este naudojusi Tigi girl toys serumiuka plaukams... g.gif  kokios butu nuomones apie ji, nes labai gundausi ji nusipirkti is braskiu

lotuliukas.gif as juk tau jau pasakojau apie ji. beje daug atsiliepimu apie ivairias tigi priemones yra rusiskose saitose
Atsakyti
as kazkoki maza wellos seruma ar aliejuka maciau medinese sukose hair life vadinosi ar kaip ten, nepamenu, 37 lt kainavo, idomu butu pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 03, 20:53)
lotuliukas.gif  as juk tau jau pasakojau apie ji. beje daug atsiliepimu apie ivairias tigi priemones yra rusiskose saitose

galvojau gal dar kokiu nuomoniu isgirsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 04, 08:18)
galvojau gal dar kokiu nuomoniu isgirsiu smile.gif

aaa... lotuliukas.gif
Atsakyti