Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(pupute @ 2006 11 28, 12:51)
blush2.gif aš niekaip neapsisprendziu...  doh.gif
per kaledas mudviems su MB dar ir 2 metukai draugystes sueis, tai gal tada dovanoti ta nuotrauka savo sexova kokia kaip puzly, o ant gimtadienio ta laikrody? ar atvirksciai? kaip jus sakot?  wub.gif

Mano nuomone foto puzzle- gimimo dienai.
Na o as vis dar suku galva ka cia padovanojus jam....
Atsakyti
4u.gif Aciu saulutes, kad padejot
Atsakyti
aš galvoju nupirkti tapkes, nes šuniukas mūsų jo tapkes sugraužė, dar tokias šiltas kojines su dvigubu padu, nes jam jos labai patinka, knygą apie tėvystę, nes jis birželį taps tėčiu, vitaminų ir gal kokias siltas su kailiu pirštines. na bet jokios čia linksmos dovanos nėra, jau išsekęs minčių aruodas, nes ir puodelis, ir marškinėliai jau dovanoti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2006 11 18, 11:37)
o as savo vyreliui siemet toki puodeli padariau  wub.gif kol jis tuscias tai atrodo paprastas juodas puodukas,va kai uzpili karsta vandeni po truputi pradada rysketi grozis  wub.gif nuotraukytes -mano ir mergaiciu musu,tai dabar gales gerti arbata ir i mus ziureti, o bunant toli nuo namu manau manau  thumbup.gif dovana

Kiek laiko užtruko šio puodelio gamyba, mano vyras irgi toli nuo mūsų su sūnumi, todėl manau tai būtų labai gera dovana ir staigmena jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella27 @ 2006 11 29, 13:50)
Kiek laiko užtruko šio puodelio gamyba, mano vyras irgi toli nuo mūsų su sūnumi, todėl manau tai būtų labai gera dovana ir staigmena jam smile.gif

sitie reklamuoja, kad padaro per 2 dienas (jei atsiimi nurodytam salone), arba per 3d i namus pristato
paziuresim ar tiesa, nes as uzsisakiau antradieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgiukas @ 2006 11 28, 22:15)
thumbup.gif ideja verta DEMESIO. Klausykit mamyciukes, o kur jus darete ta puzzle su nuotraukyte savo? Butu ideali dovanyte mano vyreliui. Gal kas is siaulieciu zino, kur tai Siauliuose daroma? Padekite  verysad.gif

Aš savajam praėjusio gimtadienio proga dovanojau puzzle su savo nuotrauka thumbup.gif Užsisakinėjau fotofabrikas.lt, labai fainai padarė. Prieš įteikdama dar nupirkau ir kitą paprastą puzzlę su mašina, įmaišiau savosios detales ir įteikus liepiau dėliot smile.gif Nu buvo laaabai maloniai nustebęs, kai suvokė, kame kampas ir ką gi čia galima sudėliot.. biggrin.gif
Atsakyti
as savo vyrui siais metais dovanosiu kompasa, kuprine. Jis medziotojas tai viskas medzioklei. Galvojant ka nupirkti dovanu savam vyrui, svarbiausia ji stebeti pora savaiciu bigsmile.gif klausytis ka pasakoja g.gif as bent jau taip dariau ax.gif viena karta grizo is medziokles jis ir sako pasiklydom miske doh.gif butu gerai jei bent vienas is musu kompasa butu turejes thumbup.gif ir man ta pacia akimirka dinkt i galva ir jau zinau ka dovanosiu lotuliukas.gif o kuprine jau seniai buvau nusiziurejusi, kad jo senoji jau visai nusitrynusi thumbup.gif o del tu puodeliu su nuotraukom man atrodo liuksiska ideja, fainai labai thumbup.gif
Papildyta:
beje Siauliuose suvenyrus su nuotraukom daro sitie www.copy1.lt as nesiauliete bet ten tikrai daro, pasiziurek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 11 29, 10:17)
aš galvoju nupirkti tapkes, nes šuniukas mūsų jo tapkes sugraužė, dar tokias šiltas kojines su dvigubu padu, nes jam jos labai patinka, knygą apie tėvystę, nes jis birželį taps tėčiu, vitaminų ir gal kokias siltas su kailiu pirštines. na bet jokios čia linksmos dovanos nėra, jau išsekęs minčių aruodas, nes ir puodelis, ir marškinėliai jau dovanoti. blush2.gif

knygą apie tėvystę padovanok per tėvo dieną arba kleckui gimus. Man kažkaip tokios dovanos nekalėdiškos. Saviškiam tokią knygą padovanojau, kai gimė sūnelis. Labai džiaugėsi.
Atsakyti
Laurytel,o kaip tu ten iejus randi kazka www.lemona.lt? g.gif as noreciau paziureti ta mereorologine stotele, bet narendu... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2006 11 26, 23:21)
Padovanosiu kuponą,masažams. smile.gif

O gal gali parasyti kur israso tokius kuponus, nes mano vyras taip nori masazu, butu gera jam dovana ax.gif
Atsakyti
Na cia gal bus ne visai i tema, bet.... blush2.gif noriu MB padaryti Advento kalendoriu su mielais laiskiukais... viskas butu tvarkoj tik kaip tuos laiskiukus vokeliuose jam pateikti? g.gif niekaip neismastau doh.gif Gal pagelbet kas gali? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2006 11 30, 01:18)
O gal gali parasyti kur israso tokius kuponus, nes mano vyras taip nori masazu, butu gera jam dovana  ax.gif

Tokių kuponų dabar turi beveik kiekvienas grožio salonas mirksiukas.gif O šiaip esu pati buvusi labai patiko Saulėjoje Šilainiuose, gali pasižiūrėti www.sauleja.lt.
Dar labai patiko man ir vyrui indiškas ajurvedinis masažas thumbup.gif Jo kabinetas yra Šeimos klinikoje, Studentų g-vė 25, 15 kabinetas, telf.: 868567767 Aurelija. Skambinti ryte arba vakare. Čia labai patiko keturių rankų masažas wub.gif vaikščiojau kelias dienas nejausadama žemės po kojom ax.gif
Atsakyti