Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Kentaure @ 2006 11 28, 09:14)
Na del ideju viskas susideda is esmes i ta pati krepseli su palinkejimai... galima deti zvake, sirdeles formos, rasyti karstos meiles... na kas i galva sauna....
siaip db esu uzsikasus darbais, bet po atlyginimo sturmuosiu parduotuves ir turbut po to parasysiu ka supirkau....

parasyk, bus idomu paskaityti! bigsmile.gif
Atsakyti
blush2.gif aš niekaip neapsisprendziu... doh.gif
per kaledas mudviems su MB dar ir 2 metukai draugystes sueis, tai gal tada dovanoti ta nuotrauka savo sexova kokia kaip puzly, o ant gimtadienio ta laikrody? ar atvirksciai? kaip jus sakot? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2006 11 28, 00:23)
o as siemet vyrui Kaledoms padovanosiu - leliuka

jam labai nuskilo wub.gif

o aš norėčiau padovanoti kokius crazy marškinėlius su trauzikais, ieškojau kokių linksmų užrašų, idėjų, ale neiks nelimpa verysad.gif
Atsakyti
bazese esu visokiu macius trauzu su seniais salciais ar seip su kiaulem ir tt ir maikonu ir net šlipskiu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 11 28, 14:27)
bazese esu visokiu macius trauzu su seniais salciais ar seip su kiaulem ir tt ir maikonu ir net šlipskiu

1, neįsivaizduoju, kur tos bazės blink.gif blush2.gif
2. tokią dovaną įsivaizduoju kaip linksmą apatinį trikotažą, o ne šiaip vasarą nešiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2006 11 28, 02:23)
o as siemet vyrui Kaledoms padovanosiu - leliuka  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif va cia tai dovana,prisimins visa gyvenima,ka kaledu senis atnese lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2006 11 26, 22:00)
Tai ir nusiųsk pati save. Pavyzdžiui gražią savo meninę fotonuotrauką, ar su savo nuotraukom tam laikotarpiui kiek jo  nematysi kalendorių ir t.t. ir t.t.

Mintis dėl to kalendoriaus thumbup.gif Ir taip jam jau begalę daiktų su mūsų nuotraukom esu pridovanojus, bet nepakenks dar viena blush2.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(prieblanda @ 2006 11 27, 13:28)
Wild Flower, aš tokioj situacijoj MB dovanojau pačios megztą šaliką. Kol gyveno Londone, nenešiojo, nes ten nebuvo taip šalta (dažniausiai), bet dabar jau grįžęs į Lietuvą ir tą šaliką su malonumu tampo ir vis giria  wub.gif

Hmz.. Mintis tikrai šauni, bet va, mano žmogutis net žieminę striukę vargais negalais apsirengti prisiverčia, kai jau šaltis negyvai užspaudžia, o šaliko jam tikrai neuždėsi schmoll.gif biggrin.gif

Na, dar turiu šiek tiek laiko pasukti galvelę, žiūrėsiu.. rolleyes.gif
Atsakyti
aš niekaip neapsisprendziu...
per kaledas mudviems su MB dar ir 2 metukai draugystes sueis, tai gal tada dovanoti ta nuotrauka savo sexova kokia kaip puzly, o ant gimtadienio ta laikrody? ar atvirksciai? kaip jus sakot?

thumbup.gif ideja verta DEMESIO. Klausykit mamyciukes, o kur jus darete ta puzzle su nuotraukyte savo? Butu ideali dovanyte mano vyreliui. Gal kas is siaulieciu zino, kur tai Siauliuose daroma? Padekite verysad.gif
Atsakyti
Nu jo... iejau as i ta tinklapi www.lemona.lt .... gal ir nieko, bet nieko ten nesuprantu g.gif Maniskis noretu irankiu komplekto, bet kaip ji isrinkt? Gal kas esat jau pirkusios?
Atsakyti
niu kad daro fotofabrikas tai tikrai, o ir copy1 man atrodo...ne man atrodo o tikrai daro. daugiau pasiskaityti gali čionais mirksiukas.gif
o šiauliuose ten raso kad rūdėsar kokioj galtvej uzsakymai priimami
o man tai niekas nepatars kurias dovanas dovanoti? verysad.gif
Atsakyti
cia dar radau veina puspaliuka

http://www.laisvalaikiodovanos.lt/
Atsakyti
QUOTE(zirzalele @ 2006 11 29, 09:05)

aš ir kažkada jy aptikus buvau, bet cia kainos išpūstos man atrodo labai.. wub.gif
Atsakyti