Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Mielosios, o kur galima Klaipedoje tokius puodelius uzsisakyti? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(adamkiene @ 2006 11 27, 20:10)
Mielosios, o kur galima Klaipedoje tokius puodelius uzsisakyti? tongue.gif

copy1, mažvydo alėjoj, arčiau zagso, kodak mažvydo alėjoj, tik ten labai brangiai, laukininkų g. kur foto plius
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2006 11 17, 09:08)
Mano vyras užsimanė geros pagalvės  blink.gif  blink.gif . Tai kaip dabar žinot, kas ta gera ir kur jos ieškot?

LONO pagalvės labai fainos, tokią gavau dovanų tai labai patenkinta 4u.gif , visai kitas miegojimas smile.gif
Atsakyti
o sostinej puodelius isigyt kur galima?? ziopla as, bet irgi namatau adresu doh.gif
Atsakyti
Mano draugas yra muzikos manjakas smile.gif , tai buvau padovanojus jam cd dekla, toki dideli, su reguliuojama petnesa, atsparu vandeniui. Viduje kaip segtuvas, tai galima dar tu cd kiseneliu pripirkt daugiau (jos ten i viena po 4 cd talpina). Pirkau BMS Megapolyje, labai labai patenkintas buvo biggrin.gif Sako mintis skaityti moku, o as tik klausausi idemiai lotuliukas.gif
Dar esu dovanojus nedideli akvariuma, su dviem zuvytem, kardonesiais.
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 11 18, 13:28)
va čia yra nyuoroda. apie jį parašyta: magiškas puodelis su nuotrauka.. thumbup.gif kainuoja tai nemazai, bet žinok verta verta ir dar kartą verta  wub.gif

Labai gera ideja user posted image Nerikes sukt galvos user posted image
Atsakyti
o as siemet vyrui Kaledoms padovanosiu - leliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2006 11 27, 16:26)
laba diena! ax.gif norejau paklausti kur randasi Kaune ta parduotuve ,,Lemona"kur galima ta meteorologine stotele nusipirkti.kazin dar butu? g.gif  blush2.gif teveliui nupirkciau, jam pagal darba orai labai aktualu irgi...

Manau butu, tik pigiausia 139 Lt.
Stotele Bet jos pakanka. Ir ora manau atspeja, nes per atostogas dovana tikrinom smile.gif Sviecia saule, o stotele kaip uzburta rodo debesis ir lietu, kad slegis krenta. Nu galvojam, kas per nesamone... Taciau po pusdienio is tikruju apsiniauke ir lietaus gavom.
Brangesnes isvis gudrios, bet reiktu sumestine dovana daryt smile.gif
Atsakyti
Siaip pasivartykit patys www.lemona.lt puslapi ir rasit visokiu vyrisku daiktu. Diodiniu prozektoriu, pinigu patikrinimo aparatu, visokiu termometru, ausiniu, aparatu, sviesos efektu, irankiu ir testeriu, net ir elektromechaniniu zaislu yra (situ gal tik Vilniuj). Tik pries perkant reik nusimanyt kas ten per daiktai smile.gif
P.s. net sniego masina yra, jei per Kaledas sniego pritruktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene123: 28 lapkričio 2006 - 01:35
Na del ideju viskas susideda is esmes i ta pati krepseli su palinkejimai... galima deti zvake, sirdeles formos, rasyti karstos meiles... na kas i galva sauna....
siaip db esu uzsikasus darbais, bet po atlyginimo sturmuosiu parduotuves ir turbut po to parasysiu ka supirkau.... ax.gif
Atsakyti
as jau savaitgaly kad nuo mokslu atsipusti ir nuo kompo akims leisti pailseti ax.gif blush2.gif dariau sąrasiuką kam ka dovanoti... tai draugams jau kaip ir sumasciau, MB irgi, tik va nesugalvoju ka bolio seimai dovanoti... g.gif
Atsakyti
Labai aciu uz konsuktacija. reiks butinai nulekti iki Laukininku gatves. Nes kazka buvau lyg girdejus, jog ten daro ir nelabai brangiai. Parasysiu rezultata 4u.gif
Atsakyti