Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Saviskiui padovanosiu chalata, ba labai jo nori, o ir pati nieko kito nesugalvoju, ba jau pridovanota tu kvepalu, grandineliu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2006 11 26, 19:47)
Turėčiau daugiau pinigų, tai pati save nusiųsčiau bigsmile.gif

Tai ir nusiųsk pati save. Pavyzdžiui gražią savo meninę fotonuotrauką, ar su savo nuotraukom tam laikotarpiui kiek jo nematysi kalendorių ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
Savo brangiausiam wub.gif dovanodavau gana praktiškas dovanas arba tai ko jam reikia (skutimosi rinkinį, odekoloną, sekančių metų darbo kalendorių). Jam labai patiko kai nupirkau apatinius Kalėdinius su seniais šalčiais ir breidžiukais thumbup.gif
Po tokių parktiškų dovanų dabar norisi kažko crazy newyear.gif
Atsakyti
Padovanosiu kuponą,masažams. smile.gif
Atsakyti
O man šiuo metu praktiškiausias dalykas, kurį planuoju padovanoti per šias kalėdas savo vyrui yra elektrinė barzdaskutė... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2006 11 26, 21:13)
Savo brangiausiam  wub.gif dovanodavau gana praktiškas dovanas arba tai ko jam reikia (skutimosi rinkinį, odekoloną, sekančių metų darbo kalendorių). Jam labai patiko kai nupirkau apatinius Kalėdinius su seniais šalčiais ir breidžiukais thumbup.gif
Po tokių parktiškų dovanų dabar norisi kažko crazy  newyear.gif

mano kiekvienais metais gauna tokius triusikus hihihi.gif
Atsakyti
as labai susidomejau tuo magistu puodeliu thumbup.gif o ten nuotrauka galima savo nunest, ar butina fotografuotis pas juos?? g.gif
Atsakyti
kokią tik nori nešk mirksiukas.gif aš manau kad jie ir pataisytu ka nors - dadėtų ar nuimtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dar ne mama @ 2006 11 27, 12:28)
as labai susidomejau tuo magistu puodeliu thumbup.gif  o ten nuotrauka galima savo nunest, ar butina fotografuotis pas juos?? g.gif

Galima ir savo nunešt 4u.gif

Wild Flower, aš tokioj situacijoj MB dovanojau pačios megztą šaliką. Kol gyveno Londone, nenešiojo, nes ten nebuvo taip šalta (dažniausiai), bet dabar jau grįžęs į Lietuvą ir tą šaliką su malonumu tampo ir vis giria wub.gif
Atsakyti
laba diena! ax.gif norejau paklausti kur randasi Kaune ta parduotuve ,,Lemona"kur galima ta meteorologine stotele nusipirkti.kazin dar butu? g.gif blush2.gif teveliui nupirkciau, jam pagal darba orai labai aktualu irgi...
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 11 21, 08:54)
As sugalvojau is jusu ir ne tik jusu ideju prisirinkus dovanele vienam zmogui: paimsiu pintine, ir ant jos priklijuosiu uzrasa "Palinkejimai" i ta pintine idesiu supakuotes ivairias smulkias dovaneles, zvake  su uzrasu "jaukumo", kojines siltas su uzrasu "silumos" dar visokiu ideju turiu... zodziu kadangi pinigeliu bus ne kalnai tai bus , bent jau turetu buti, lb idomu  thumbup.gif

superine ideja!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
o kokiu dar ideju turi?!?!?! bigsmile.gif pasidalink, aaaaa blush2.gif
gal ka galima bus "nusigvelbti"... blush2.gif
Atsakyti
Lemona yra cia Mituvos gatvėj mirksiukas.gif
Atsakyti