Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(wow @ 2006 11 25, 14:14)
ir kai ka is sexshopo smile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 11 25, 16:14)
Na as savo vyrui prigalvojau jau nemazai dovanu, aisku negaus visu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes i bankrota iseiciau doh.gif

ZInau kad tikrai nupirksiu anglu kalbos kursus kokiam pusmeciui
Dar noreciau siemete padovanot Monopolio zaidima, dirza, vitaminu, ir kai ka is sexshopo smile.gif

labai sudominai su tuo sexshopu ax.gif ,ka zadi pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Kazin ar yra Kurimoj vyrisku pizamu..? rolleyes.gif Noreciau padovanoti MB...
Atsakyti
QUOTE(ti-nux @ 2006 11 25, 16:44)
labai sudominai su tuo sexshopu ax.gif ,ka zadi pirkt biggrin.gif

man tai dovanos iš sexshoppo labiau Valentino dienai ar draugystės/vestuvių metinėm labiau tinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 11 25, 15:14)
Na as savo vyrui prigalvojau jau nemazai dovanu, aisku negaus visu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes i bankrota iseiciau doh.gif

ZInau kad tikrai nupirksiu anglu kalbos kursus kokiam pusmeciui
Dar noreciau siemete padovanot Monopolio zaidima, dirza, vitaminu, ir kai ka is sexshopo smile.gif

ale per kalėdas dovanoti ką nors iš sexshopo g.gif nežinau kažkaip man nesiderina smile.gif gal per valentinkę tai fainai būtų biggrin.gif
Atsakyti
As dovanosiu si syki adiala. Pries pora menesiu prasitare, kad neblogai butu labai labai svelnu turet, o anas grauzia.
Mes tokiam draugui, kur neaisku kuo domisi ir visko turi, padovanojom meteorologine stotele. Ju elektronikos prekese buna - Kaune "Lemona". Nu super daiktas, labai patenkintas buvo smile.gif Stotele parodo vidaus, bei lauko temperaturas, slegius, dregnuma, didziausia paros temperatura, yr laikrodis, kalendorius ir t.t. Ir kas svarbiausia, nuspeja koks bus oras po 12-24 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene123: 26 lapkričio 2006 - 12:56
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 11 25, 23:25)
Kazin ar yra Kurimoj vyrisku pizamu..?  rolleyes.gif  Noreciau padovanoti MB...

Tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 11 26, 13:52)
As dovanosiu si syki adiala. Pries pora menesiu prasitare, kad neblogai butu labai labai svelnu turet, o anas grauzia.
Mes tokiam draugui, kur neaisku kuo domisi ir visko turi, padovanojom meteorologine stotele. Ju elektronikos prekese buna - Kaune "Lemona". Nu super daiktas, labai patenkintas buvo smile.gif Stotele parodo vidaus, bei lauko temperaturas, slegius, dregnuma, didziausia paros temperatura, yr laikrodis, kalendorius ir t.t. Ir kas svarbiausia, nuspeja koks bus oras po 12-24 val.

ir kiek toks daiktas kainavo? siaip tai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau turiu dovaną saviškiui thumbup.gif nupirkau grandinėlę sidabrinę ant rankos ir išgraviravau wub.gif tikiuosi kad bus labai patenkintas, nes rinkdama labai daug širdies įdėjau heart.gif
Atsakyti
QUOTE(ti-nux @ 2006 11 20, 14:27)
makniukas-tai vyriskas rankinukas,toks maziukas biggrin.gif

Mes tai ridikiuliu vadinam laugh.gif
EInu paskaityt, ka dovanosit, gal ka nusiziuresiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 11 26, 12:26)
ale per kalėdas dovanoti ką nors iš sexshopo  g.gif nežinau kažkaip man nesiderina  smile.gif gal per valentinkę tai fainai būtų  biggrin.gif

o kodel netinka ir nesiderina? blink.gif Tai negi intymias dovaneles galime vienas kitam dovanoti tik per valentinke? Koks skirtumas kada ir ka, svarbu kad zmogu dovana nustebintu ir pradziugintu biggrin.gif Juk ne prie visu keiciames dovanom. Preitais metais, ryte nuo vyro gavau labai jau grazu ir sexy apatiniu komplektuka, tai ryta ilgai lovoj uzsibuvom blush2.gif blush2.gif blush2.gif Abu likom patenkinti lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš šiemet, matyt, mirsiu, bet nesumąstysiu, ką draugui padovanot doh.gif Mat situacija kiek kitokia, nei visada - mano wub.gif į Angliją visiems metams išvyko, tai ir per Kalėdas bus taip toli.. verysad.gif
Gal turėjot kas tokią situaciją? Gal galit patart, kuo būtų galima pradžiuginti? Man visada svarbiausia, kad dovana būtu šilta, iš širdies, bet kaip tą šilumą, švelnumą nusiųsti paštu?.. cry.gif Turėčiau daugiau pinigų, tai pati save nusiųsčiau bigsmile.gif
Atsakyti