Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Undinelle @ 2007 10 31, 19:52)
Nagi, mamytes, gal turite kokiu ideju su paveiksliuku ar smagiu uzrasu ant marskineliu? Gal kuri dovanojo kazka panasaus? Ir koki prieda padovanoti prie ju, kad butu susije?  g.gif

tai nueik i spec parduotuve kur daro tuos paveiksliukus ant marskineliu,tai tau ten tiek ideju duos...nezinosi,kaip issirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilniuje Akropolyje maciau... na seip didziausiuose prekybos centruose rasite sia '' parduotuvele '' . Galima diskeli isikelt savo megst. paveiskleli ir ten nunesti ir ant marskineliu uzdes ax.gif Mano drauges man per mergvakari tokiu buvo pridariusios tikrai fainuciai. O jei neturi paveiksleliu tai ten yra is ko pasirinkti bet ne tiek daug. Galima ir foto. pvz tokia foto kur esate kartu mirksiukas.gif Bus tikrai liuks mirksiukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
dovanosiu firminę piniginę. ta prasme piniginė firmos kaip ir jo mašina. čia gimtadienio proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 03, 12:45)
tai nueik i spec parduotuve kur daro tuos paveiksliukus ant marskineliu,tai tau ten tiek ideju duos...nezinosi,kaip issirinkti mirksiukas.gif

Esu buvusi tose parduotuvese, bet is tiesu ten dirbancios mergaites nelabai linkusios patarti ar pasitelkti i pagalba vaizduote (juk is tiesu daug marskineliu pro ju rankeles praejo). Kazkaip atveria paveiksliuku kataloga ir mazdaug rinkis... unsure.gif Bet kazkaip nieko ypatingo ten nera. Tai vat ir kvieciuosi i pagalba supermamytes, gal koki patarima tures. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(monceaster @ 2007 11 03, 12:58)
Vilniuje Akropolyje maciau... na seip didziausiuose prekybos centruose rasite sia '' parduotuvele '' . Galima diskeli isikelt savo megst. paveiskleli ir ten nunesti ir ant marskineliu uzdes  ax.gif  Mano drauges man per mergvakari tokiu buvo pridariusios tikrai fainuciai. O jei neturi paveiksleliu tai ten yra is ko pasirinkti bet ne tiek daug. Galima ir foto. pvz tokia foto kur esate kartu  mirksiukas.gif  Bus tikrai liuks mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Aciukas uz patarima. 4u.gif Mhm, is tiesu galvojau apie nuotraukytes perkelima, kur mes abu, tik kad neturiu tokios grazios foto, kad ziuretusi. Tada pagalvojau gal tik savo nuotrauka perkelti, bet tai tada reiketu ir koki uzrasa uzdet. Bet va ka parasyti, kad smagus uzrasiukas butu??? unsure.gif Ir prie tokiu marskineliu ka nors dar noreciau prideti, kad siek tiek didesne dovanele butu, bet vat ka??? blink.gif
Mamytes, gal turit kokiu minciu ar patirties is savo dovaneliu?
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2007 11 03, 22:21)
Aciukas uz patarima.  4u.gif  Mhm, is tiesu galvojau apie nuotraukytes perkelima, kur mes abu, tik kad neturiu tokios grazios foto, kad ziuretusi. Tada pagalvojau gal tik savo nuotrauka perkelti, bet tai tada reiketu ir koki uzrasa uzdet. Bet va ka parasyti, kad smagus uzrasiukas butu???  unsure.gif  Ir prie tokiu marskineliu ka nors dar noreciau prideti, kad siek tiek didesne dovanele butu, bet vat ka???  blink.gif
Mamytes, gal turit kokiu minciu ar patirties is savo dovaneliu?

nepyk kad kabinejuosi, bet man toks klausimas iskilo, o tu manai kad jis bus laimingas gaves tokia dovana? g.gif ir kur jam paskui eit su marskineliais ant kuriu tavo veidelis puikuojasi? g.gif nu as tikiu kad tau grazu, bet ar jis tai supras? nu nebent naktinius dovanosi, tada taip, lovoj nebijociau tokios maikes uzsidet.. cia tik seip pastebejimas, nesupyk.. o kas del patarimo, tai paziurek kazkur yra tema apie uzrasus ant marskineliu.. paieskok, gal ka gero ten patars mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 03 lapkričio 2007 - 21:52
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 11 03, 22:51)
nepyk kad kabinejuosi, bet man toks klausimas iskilo, o tu manai kad jis bus laimingas gaves tokia dovana?  g.gif  ir kur jam paskui eit su marskineliais ant kuriu tavo veidelis puikuojasi?  g.gif  nu as tikiu kad tau grazu, bet ar jis tai supras? nu nebent naktinius dovanosi, tada taip, lovoj nebijociau tokios maikes uzsidet.. cia tik seip pastebejimas, nesupyk.. o kas del patarimo, tai paziurek kazkur yra tema apie uzrasus ant marskineliu.. paieskok, gal ka gero ten patars  mirksiukas.gif

Kabinekis, kabinekis... kritika juk visada gerai. biggrin.gif Is tiesu turejau minti perkelti musu/savo nuotrauka ant marskineliu ir uzdeti pvz. koki smaikstu uzrasa, taciau dar nesugalvojau koki. unsure.gif Todel ir klausiu patarimu supermamu. 4u.gif Net gi jau ziurinejau gatavus marskinelius su paveiksliukais ir pvz. radau toki - "Pirties dievas karstas vyras" ir toks smaikstus pliksius seniukas pavaizduotas. doh.gif Tai prie tokiu marskineliu juk galima dar padovanoti pirties vanta su kaspineliu perrista ir tarkim kepurele vilnone pirciai. Visai smagi ir linksma dovanele butu manau isvykai i sodyba ar gamta. Taciau noreciau kazko labiau kas su mumis sietusi arba su jo pomegiais. Taciau pakolkas nesugalvoju... verysad.gif
Atsakyti
o as Nidoje maciau, man labai patiko - vyriskis su marskineliais, kuriu nugaroje didelemis raidemis - "man jau 35, padekite pereiti gatve" lotuliukas.gif

parasiau taip, kad neaisku kas patiko - vyriskis ar marskineliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(poshkyte @ 2007 11 05, 14:38)
o as Nidoje maciau, man labai patiko - vyriskis su marskineliais, kuriu nugaroje didelemis raidemis - "man jau 35, padekite pereiti gatve"  lotuliukas.gif

parasiau taip, kad neaisku kas patiko - vyriskis ar marskineliai  rolleyes.gif

thumbup.gif ar padejote pereiti gatve blush2.gif
Atsakyti
Maniskis nori praktiskos ir reikalingos dovanos - barzdaskutes, geru irankiu lagaminelio tai manau nebus sunku apsispresti man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 11 07, 14:01)
Maniskis nori praktiskos ir reikalingos dovanos - barzdaskutes, geru irankiu lagaminelio tai manau nebus sunku apsispresti man biggrin.gif

patikek.. doh.gif kazkada irankiu dezes geros ieskojau,gavau pro visa Vilniu lakstyti kol radau padoria,rodos ju pilna,bet jei nori kokybiskos tai.... doh.gif
Atsakyti
merginos merginos,gal kuri zino kur yra koks klubas ar kas kur butu galima ispirkti kaip dovanu ceki pasivaziejima su keturraciu visai dienai?????? mano vyras turbut tokia dovana butu ziauriai patenkintas biggrin.gif arba gal kur koki kelialapi i koki masazo kabinetuka g.gif tik ne i tu mergaiciu aisku.....oi ne biggrin.gif cia kaune ar aplink kauna gal kas ka patartu?
Atsakyti
QUOTE(juremarija @ 2007 11 07, 20:14)
merginos merginos,gal kuri zino kur  yra koks klubas ar kas kur butu galima ispirkti kaip dovanu ceki pasivaziejima su keturraciu visai dienai?????? mano vyras turbut tokia dovana butu ziauriai patenkintas biggrin.gif  arba gal kur koki kelialapi i koki masazo kabinetuka  g.gif  tik ne i tu mergaiciu aisku.....oi ne  biggrin.gif  cia kaune ar aplink kauna gal kas ka patartu?

Aha, manau manajam irgi patiktų ax.gif
Čia tik 1,5 h: http://www.laisvalai...os/activity-47/
Atsakyti