Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

super ideja su libdukais thumbup.gif
Atsakyti
gal žinote kas ant bokalo deda nuotraukas? ant puodukų zinau,o ant stiklinio bokalo - nerandu verysad.gif
Atsakyti
Fotofabrikas juk deda ir ant puodeliu ir ant bokalu ir net ant stikliuku megalol.gif Nueik i www.forofabrikas.lt ir spausk ant suvenyrai ax.gif
Atsakyti
tipo reikia kazkokio specialaus stiklo kai kalbejau sake, kad laikytusi, tai tik ant savo stikliuk7 ir deda, o ant mano bokalo - neeeeeeeeeeeeeee cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Punktyras @ 2006 12 20, 15:39)
O pati iš senio irgi analogiškos vertės dovaną užsiprašyti susipratai? smile.gif

Na kas be ko, as jau saves nenuskriausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 11 17, 21:16)
sena temaČia
kokių gerų minčių ir patarimų turite šiuo klausymu  rolleyes.gif

Čia "tik" Kalėdos irnesakyk.gif VA, kai paskelbiau temą skyrelyje "po gimdymo" - ką gavo iš vyro dovanų moterys, pagimdę atžalą, tai daugelis parašė: rado išplautas grindis ir indus, gavo rožės žiedą.. Kiti išvis KARTU prabuvo gimdykloj, pabučiavo naujai "iškeptą" mamą.

Nu kažkokia nelygybė hihihi.gif Čia gi tik Kalėdos.. o moterys svarsto apie grandinėles, kvepalus... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
na gal dar iki Kaledu ir toli, bet vat siandiena sugalvojau, kad reikia po truputeli ideju dairytis. Nes MB noriu kazka smagaus, mielo ir isimintino padovanoti, taciau ideju dar nelabai yra. unsure.gif
Noreciau padovanoti T-shirt su uzrasu ir smagiu paveiksliuku, taciau tai tik butu dalis dovanos. Ka butu galima pridurti prie jos? Buciau dekinga, jei sulaukciau kokiu pasiulymu ir pasidalintumete savo dovaneliu patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visuma @ 2006 12 27, 19:53)
Nu aš čia pasiskaičius nupirkau tą alkotesterį  ax.gif  Labai jaudinausi, kaip reaguos, bet patiko  bigsmile.gif  Gaila, nebuvo kompanijos pasimaivymui  lotuliukas.gif  iškart pūtė ir buvo 0,2  lotuliukas.gif

O kokia jo kaina? ax.gif
Atsakyti
ooooo as ir susidomejau alkotesteriu smile.gif man ir idomi kaina mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zilkute @ 2007 10 18, 10:35)
ooooo as ir susidomejau alkotesteriu smile.gif man ir idomi kaina  mirksiukas.gif  ax.gif

Aš pernai pirkau mokėjau 135lt tai kol kas laiko ir yra naudojamas, neguli stalčiuje. Ir visai įdomi atrakcija gaunas per kokį baliuką visiem taip įdomu save patikrinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 10 18, 09:39)
Aš pernai pirkau mokėjau 135lt tai kol kas laiko ir yra naudojamas, neguli stalčiuje. Ir visai įdomi atrakcija gaunas per kokį baliuką visiem taip įdomu save patikrinti  lotuliukas.gif

o kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zilkute @ 2007 10 18, 10:40)
o kur pirkai? ax.gif

Akropolio Maximoj 4u.gif
Atsakyti