super ideja su libdukais
Fotofabrikas juk deda ir ant puodeliu ir ant bokalu ir net ant stikliuku Nueik i www.forofabrikas.lt ir spausk ant suvenyrai
QUOTE(Punktyras @ 2006 12 20, 15:39)
O pati iš senio irgi analogiškos vertės dovaną užsiprašyti susipratai?
Na kas be ko, as jau saves nenuskriausiu
QUOTE(Rituxx @ 2006 11 17, 21:16)
Čia "tik" Kalėdos VA, kai paskelbiau temą skyrelyje "po gimdymo" - ką gavo iš vyro dovanų moterys, pagimdę atžalą, tai daugelis parašė: rado išplautas grindis ir indus, gavo rožės žiedą.. Kiti išvis KARTU prabuvo gimdykloj, pabučiavo naujai "iškeptą" mamą.
Nu kažkokia nelygybė Čia gi tik Kalėdos.. o moterys svarsto apie grandinėles, kvepalus...
Sveikos mamytes,
na gal dar iki Kaledu ir toli, bet vat siandiena sugalvojau, kad reikia po truputeli ideju dairytis. Nes MB noriu kazka smagaus, mielo ir isimintino padovanoti, taciau ideju dar nelabai yra.
Noreciau padovanoti T-shirt su uzrasu ir smagiu paveiksliuku, taciau tai tik butu dalis dovanos. Ka butu galima pridurti prie jos? Buciau dekinga, jei sulaukciau kokiu pasiulymu ir pasidalintumete savo dovaneliu patirtimi.
na gal dar iki Kaledu ir toli, bet vat siandiena sugalvojau, kad reikia po truputeli ideju dairytis. Nes MB noriu kazka smagaus, mielo ir isimintino padovanoti, taciau ideju dar nelabai yra.
Noreciau padovanoti T-shirt su uzrasu ir smagiu paveiksliuku, taciau tai tik butu dalis dovanos. Ka butu galima pridurti prie jos? Buciau dekinga, jei sulaukciau kokiu pasiulymu ir pasidalintumete savo dovaneliu patirtimi.
QUOTE(Visuma @ 2006 12 27, 19:53)
Nu aš čia pasiskaičius nupirkau tą alkotesterį Labai jaudinausi, kaip reaguos, bet patiko Gaila, nebuvo kompanijos pasimaivymui iškart pūtė ir buvo 0,2
O kokia jo kaina?
QUOTE(zilkute @ 2007 10 18, 10:35)
ooooo as ir susidomejau alkotesteriu man ir idomi kaina
Aš pernai pirkau mokėjau 135lt tai kol kas laiko ir yra naudojamas, neguli stalčiuje. Ir visai įdomi atrakcija gaunas per kokį baliuką visiem taip įdomu save patikrinti
QUOTE(gintaved @ 2007 10 18, 09:39)
Aš pernai pirkau mokėjau 135lt tai kol kas laiko ir yra naudojamas, neguli stalčiuje. Ir visai įdomi atrakcija gaunas per kokį baliuką visiem taip įdomu save patikrinti
o kur pirkai?