Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(pupute @ 2006 12 22, 08:29)
o chalatas man - pats mėgstamiausiais rūbas namie. nieko daugiau nereikia  wub.gif

Kažko iš karto su bigudukais plaukuose asocijuojasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 12 22, 20:37)
Kažko iš karto su bigudukais plaukuose asocijuojasi  blush2.gif

tai cia ne apie kartunine chalata eina kalba, a ne? Frotinis chalatukas ant nago kuno po duso... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2006 12 22, 21:48)
tai cia ne apie kartunine chalata eina kalba, a ne? Frotinis chalatukas ant nago kuno po duso... biggrin.gif

o kur tu chalatu galima nupirkti, bet tokiu kokybisku, geru, ne is maximos kaip sakant..? g.gif
Atsakyti
Koks skirtumas,kas ką dovanoja,svarbu,kad nuoširdžiai ieškai ir išrenki,o ne griebi pirmą pasitaikiusį daiktą ar dar ką. Aš jau padovanojau vakar. Pirkau iš oriflame katalogo glacier serijos gaminių. Jam patiko ir man smagu. Mums širdyje jau šventės biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi siemet ir finansai nelabai leido ir laiko nebuvo kada dovanu rimtesniu ieskoti, tai vyrui nupirkau krepseli vyriskai kosmetikai (skutimosi priemones, sampunas ir t.t.) susideti.
Vyras tikrai liko labai patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
maniskis irgi liko paenkintas... ikisau i raudona kojine knyga apie sexa! ax.gif tai sake sivakara skaitys! bigsmile.gif
Atsakyti
tiek sukau galvą dėl dovanos ir labai patenkinta kad nupirkau tai ko vyrui ir reikėjo o ir patiko thumbup.gif nupirkau odinį portmane kur per petį nešiojama thumbup.gif jau koks vyras patenkintas wub.gif
Atsakyti
O kaip Jūsų vyrams alkotesteriai patiko? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
maniskiui orinis pistoletas patiko nerealiai!!
kaip mazas vaikas dziaugesi ir rengsim tuoj varzybas su draugais ir saudysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2006 12 27, 13:34)
O kaip Jūsų vyrams alkotesteriai patiko?  bigsmile.gif  g.gif

As paskaiciau cia apie tuos alkotesterius galvojau irgi pirkt, bet paskui pamaniau, kad gal supyks, atseit as ji kontroliuosiu, kai isgeres pareis ax.gif biggrin.gif

O paskui sededami prie Kaledu stalo vyrui paskambino brolis paprase parvest, bet jis jau buvo isgeres, ir sako: - butu alkotesteris, tai zinociau ipusciau ar ne...

ot tupa boba as, gi galejau nupirkti doh.gif doh.gif doh.gif manau butu patike ax.gif reiks laukti kitos progos, jei iki to laiko pats nenusipirks laugh.gif
Atsakyti
Nu aš čia pasiskaičius nupirkau tą alkotesterį ax.gif Labai jaudinausi, kaip reaguos, bet patiko bigsmile.gif Gaila, nebuvo kompanijos pasimaivymui lotuliukas.gif iškart pūtė ir buvo 0,2 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 23, 00:35)
o kur tu chalatu galima nupirkti, bet tokiu kokybisku, geru, ne is maximos kaip sakant..?  g.gif

benetone 199 lt
Atsakyti