Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

aš gyvenime nesu turėjus chalato lotuliukas.gif
Atsakyti
tai reikia kad taviškis čia paskaitinėtų ir rastų ką nupirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu ir as noriu pasigirti!!! Jau visiems vakar nupirkau ir supakavau dovaneles thumbup.gif
RAdau ranksluosteli pirciai,plius kupure nupirkau ir knyga apie Etiketa saviskiam...
Teciui knyga, mamai- apatinio trikotazo ceki... uosvienei- auskarus perliukus..., uosviui irgi knyga...ANT SENATVES vistiek netures ka veikt,gales skaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
as isrinkau saviskiui toki user posted image laikroduka.. eisiu siandien ieskoti doh.gif
Atsakyti
Fainas laikrodukas,Mante
Atsakyti
as chalato irgi niekad neturejau. bet kaip uzsinorejau. jauciu senis atnes. o stai savo mb nu neisivaizduoju su chalatu, pizama ar panasiais pribumbasais.
Atsakyti
o mes kalbeje, kad kai jau bute gyvensim - abu turesim, ne tik as viena su chalatu raliuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 12 22, 13:09)
Fainas laikrodukas,Mante

o tavo ta tase tokia apysunke? mano brolis labai panasia turi ir grynai spalva net tokia pati, tai neisivaizduoju kaip jis su ja pasitampo, as tuscia pajemu ir man jau sunku buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 22, 08:29)
o chalatas man - pats mėgstamiausiais rūbas namie. nieko daugiau nereikia  wub.gif

aš irgi chalatą turiu, užsidedu tik išsimaudžius vakare, kol iki lovos nueina - tiek ir tereikia blush2.gif

ne į temą čia šiek tiek, bet tiek to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 12 20, 13:51)
o man nesąmonė šalikai, kojinės ar masažai doh.gif
juk jie vyrai visai kitaip mąsto rolleyes.gif

Cia kiekvieno reikalas - mano vyrui masazas patiktu thumbup.gif , juk nedaznai pasilepiname kokiuose spa centruose - tai, manau, po visu darbu reikia leisti sau atsikvepti vacation4.gif .
Kojines gali buti dovaneles priedas... newyear.gif Kaledines dovanos turi buti ne skutimosi peiliukai, kremai, sampunai ir pan., bet tai, ko metu begyje pagailime sau pasidovanoti... Juk del kojiniu Kaledu nelauksi - pirksi tada, kai tik prireiks, o stai bilietai i teatra/koncerta, spa paslaugos, grozio proceduros, keliones ir isvykos - malonios dovanos, kurios isvaduoja nuo rutinos...

Papildyta:
QUOTE(pupute @ 2006 12 22, 13:19)
o mes kalbeje, kad kai jau bute gyvensim - abu turesim, ne tik as viena su chalatu raliuosiu  4u.gif

Beja, del chalatu - tai pati ji naudoju tik islindusi is vonios/duso arba is ryto (kol geriu kava). Visa diena su chalatu namie nesitrinu - juk turi islikti ir namuose kiek patraukli ir sau, ir savo vyrui. O patogus daiktas - chalatas - galbut yra seimoje, kuri ka tik tapo teveliais - juk nakti uzsimesti chalatuka tikrai patogiau, nei rengtis ir eiti pasildyti pienuko ar pan. Tad, mano nuomone, nera blogu dovanu, yra ne tie zmones, kurie jas gauna - viskam savas laikas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2006 12 22, 13:33)
Beja, del chalatu - tai pati ji naudoju tik islindusi is vonios/duso arba is ryto (kol geriu kava). Visa diena su chalatu namie nesitrinu - juk turi islikti ir namuose kiek patraukli ir sau, ir savo vyrui. O patogus daiktas - chalatas - galbut yra seimoje, kuri ka tik tapo teveliais - juk nakti uzsimesti chalatuka tikrai patogiau, nei rengtis ir eiti pasildyti pienuko ar pan. Tad, mano nuomone, nera blogu dovanu, yra ne tie zmones, kurie jas gauna - viskam savas laikas smile.gif .

Va čia tai tikrai labai teisingai parašei thumbup.gif
Atsakyti
as jau nupirkau va sita user posted image laikrodi.. bet tik isejau is parduotuves ir pradejau gailetis doh.gif nepatiks jam ta mechanine dalis marods doh.gif ale kai pamaciau kad yra termometras tai ir susileidau kaip vaikas doh.gif
Atsakyti