Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(daniele @ 2006 12 21, 09:28)
Mano vyras paprase gera pagalve, kad butu ir nelabai minksat ir ne kieta, nes dabartyne, kaip akmuo doh.gif . Paminejo, kad su grikiu lukstu gera? Ka manot, gal kas zino kokia ir kur galima nupirkt? Aciu 4u.gif

Grikių lukštų pagalvių mačiau yra Maximoj (Akropolį).
Atsakyti
aš mamai ir anytai nupirkau natūralios vilnos pagalves. jos labai patogios, tinkamo minkštumo-kietumo, dydis pats tas. yra merkio parduotuvėje VCUP ir ukmergės maximos 2 a.
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 12 21, 11:32)
gal kas mergaitės žinot, kur galėtų man padaryti užrašą ant darbo kalendoriaus? nupirkau saviškiui prie kitų dovanėlių 2007 darbo kalendorių ir norėčiau kad dar jo vardą ir pvardę kkažkaip pavyktų užrašyt ant viršelio. tada būtų bent jau asmeniška....bet nežinau kur ieškot tokios paslaugos. blush2.gif

Tai pabandyk nueiti ten kur sveikinimus raso, jei esi kauniete, tai netoli autobusu stoties juos raso. O jei tau tik varda pavarde tai iskarto juos ir parasys, kazkada seniau ir merkurijui rase, bet dabar tai nezinau. Bet man atrodo, kad ir dabar raso...
Atsakyti
rolleyes.gif ir pirties reikmenų (nuo vantų, rankšluosčių ir chalatų iki krosnelių...), ir grikinių pagalvių mačiau SENUKUOSE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2006 12 21, 14:17)
Gal pabandyk copy1 jie ten daug ka daro  4u.gif

copy1 sakė užsakymus priima tik po švenčių. Žodžiu, dovanoti nebent Naujiem ir tai vargu ar padarys
Atsakyti
As tai vyrui nupirkau chalata, jis kazkada buvo uzsimenes kad noretu. labai graziu chalateliu radau benetone kaina 199 lt bet faini su kapisonu. didziausia problema buvo spalva. rinkausi juoda, orandzine, balta. ir klausinejau nuomones drauges sake orandzine arba balta, o kiek vyriskos lyties atstovu paklausiu tai sako juoda. tai poto isejo uzuomenomis paklausti jo pacio, nes jis lb isrankust ai pasake kad juoda labaisuai jam patiktu smile.gif tai ka nupikrau juoda bet man daug seksualiau atrodytu balta dar ypac ant idegusio kuno mmm wub.gif
Atsakyti
mano ateities dovanu sąraše irgi chalatas, bet dabar, kai gyvenam studentų bendrike, tai nė 1 nė 9 su chalatu cia butu jam vaikščioti schmoll.gif schmoll.gif bet jau kitais metais tikiuosi galesiu pirkti chalatą ir nesukti daug galvos wub.gif
Atsakyti
Ajetus, kas čia daba visoms užėjo chalatus dovanot mastau.gif Visai nereikalingas daiktas, kuklia mano nuomone schmoll.gif Pati turiu du , kur kabo spintoj kandžių bei dulkių džiaugsmui, o kad vyras tokį apdarą nešiotų, tai išvis utopija... cool.gif
Atsakyti
O aš šiandien jau pasirūpinau dovanėle brangiausiąjam. Tiesiog akmuo nuo širdies nukrito biggrin.gif O gi nupirkau jam Calvin Klein nedidelę tašytę savo dalykėliams susikrauti (tokią labiau sportinio stiliaus) wub.gif Tai dar manau keletą smulkmenėlių teks prideti ir darbas baigtas. yahoo.gif reikia tikėtis, kad patiks.
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 12 22, 00:32)
Ajetus, kas čia daba visoms užėjo chalatus dovanot mastau.gif Visai nereikalingas daiktas, kuklia mano nuomone  schmoll.gif Pati turiu du , kur kabo spintoj kandžių bei dulkių džiaugsmui, o kad vyras tokį apdarą nešiotų, tai išvis utopija...  cool.gif

tai cia zinai kaip kam. tau gal ir nereikalingas, man tai labai patinka buti su chalatu ir mano vyras nori.
Atsakyti
as savajam nupirkau samsonite tase,bus ir sportui ir kelionei gera:

user posted image

aisku tik ne sios spalvos(nors ji man labai grazi),as jam juoda isrinkau(norejau arba juoda arba pilka)
Atsakyti
o chalatas man - pats mėgstamiausiais rūbas namie. nieko daugiau nereikia wub.gif
Atsakyti