Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Mano vyras paprase gera pagalve, kad butu ir nelabai minksat ir ne kieta, nes dabartyne, kaip akmuo doh.gif . Paminejo, kad su grikiu lukstu gera? Ka manot, gal kas zino kokia ir kur galima nupirkt? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 12 20, 22:35)
Kalėdų rytą atbėga ir vaikai prie eglutės, ateina vyras, ogi žiūri ten mamytė prostitute apsirengus.
QUOTE(pupute @ 2006 12 20, 22:41)
ir vaikai nebutu vaikai - kieme papasakotu kokia snieguole buvo atejusi  biggrin.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2006 12 21, 09:28)
Mano vyras paprase gera pagalve, kad butu ir nelabai minksat ir ne kieta, nes dabartyne, kaip akmuo doh.gif . Paminejo, kad su grikiu lukstu gera? Ka manot, gal kas zino kokia ir kur galima nupirkt? Aciu 4u.gif

Kiek žinau, gričių lūkštų irgi kaip asmuo, aš tai ant jos negaliu miegoti, man geriausios yra pūkinės.
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif

o as siemet vyrui 20poru vienodu kojiniu dovanosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OSKARA @ 2006 12 21, 10:42)
vyrui 20 poru vienodu kojiniu dovanosiu  bigsmile.gif

o kodel 20? smile.gif
Atsakyti
gal kas mergaitės žinot, kur galėtų man padaryti užrašą ant darbo kalendoriaus? nupirkau saviškiui prie kitų dovanėlių 2007 darbo kalendorių ir norėčiau kad dar jo vardą ir pvardę kkažkaip pavyktų užrašyt ant viršelio. tada būtų bent jau asmeniška....bet nežinau kur ieškot tokios paslaugos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justicija @ 2006 12 21, 09:52)
Jyske baisiai negrazus. Su kazkokiom knopkem...
Kurimos daug grazesni su lipukais ir kisene.  ax.gif

Niu ir as girdejau,kad Jyske... tai labai skysti...
O tikrai KURIMOJ yra?

Dar maciau,kad kazkokiu lininiu ranksluosteliu pirciai buvo SKONIS IR KVAPAS... bet nzn ar su lipdukais..ar tik siaip ranksluosciai...

Siandien paskutine diena man..viska supirkti... tai reikes lekti per pardes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 12 21, 11:32)
gal kas mergaitės žinot, kur galėtų man padaryti užrašą ant darbo kalendoriaus? nupirkau saviškiui prie kitų dovanėlių 2007 darbo kalendorių ir norėčiau kad dar jo vardą ir pvardę kkažkaip pavyktų užrašyt ant viršelio. tada būtų bent jau asmeniška....bet nežinau kur ieškot tokios paslaugos. blush2.gif

blyn tikrai zinojau ir pamiršau doh.gif nete bandyk paieškoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2006 12 21, 09:28)

Su grikių lukštais yra pagalvių "Merkio" gamybos, prekiauja VCUP'e. Prieš pora dienų neturėjo, buvo išpirkta, bet gal jau turės. Dar esu mačiusi maximoje. O įvairių grūdų lukštų esu mačiusi JYSK'e. Šiaip tai giria tas grikių pagalves, sako gerai išsimiegi ir t.t., na ir mano sesė tą patį sakė. Jas naudoja ir profilaktikai ir t.t., net yra čiužinių, kurie ypač ligoniams gerai, kurie turi ilgai gulėt ir t.t. Aš ir vis ruošiuos sau nusipirkt, bet nuvažiuosiu tiesiai Varėnon, kur yra merkio fabrikas ax.gif

QUOTE(zajka @ 2006 12 21, 10:29)
Kiek žinau, gričių lūkštų irgi kaip asmuo, aš tai ant jos negaliu miegoti, man geriausios yra pūkinės.

jei turi omenyje, kad kaip akmuo, tai esi neteisi schmoll.gif schmoll.gif , paprastai jos nebūna pilnai pripildytos, gali išsistumdyt grikius taip, kaip nori 4u.gif
Atsakyti
o as siemet vyrui domanosiu prenumerata keliu zurnalu su kompaktais
jis pas mane biski prie kompiuterastu tai radau pora neblogu, tures ka
skaityti biggrin.gif
Atsakyti
galvojau gal kokiam rodikly?
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 12 21, 12:32)

Gal pabandyk copy1 jie ten daug ka daro 4u.gif
Atsakyti