Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(inguska26 @ 2006 12 20, 19:07)
padovanosiu siemet megstini,ir tapkes siltas

sveikutė. kas čia per šiltos tapkės? kur radai ir kaip jos atrodo? smile.gif
Atsakyti
Aš savo vyrui nupirkau pirties reikmenų komplektą: vyriška prijuostė, kepurė, šlepetės ir rankšluostis veidui. Viskas iš lino ir medvilnės, gražiai supakuota. Kadangi su bendradarbiais vieną dieną per savaitę eina į pirtį,tai manau, dovana tiks. O dukros, kiek žinau, nupirko eukalipto vantą. Tai galės parintis.
Atsakyti
subalansuota biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia mergaites buvot minejusios kazkokias cukraus ar tai medaus lazdeles.... ax.gif niu cukraus tai maciau, o medaus...ar tokiu yra??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 20, 21:21)
man tai atrodo kad labiau valentynkei tinka tokios dovanos...

gerai ir Kaledoms lotuliukas.gif vyrams gi toks demesys patinka
Atsakyti
Aš tai saviškiui nupirkau žieminę striukę beveik.Na jam dar reikėjo truputį prisidėti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2006 12 20, 19:21)
Gal jusiskiams patiktu  jusu paciu "vaidinimas" apsirengus sesele, vienuole ar prostitute? na bent jau geras  smileysex.gif garantuotas.

Niu čia aš sunkiai įsivaizduoju tokią dovaną. Kalėdų rytą atbėga ir vaikai prie eglutės, ateina vyras, ogi žiūri ten mamytė prostitute apsirengus.
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2006 12 20, 18:43)
tiesa, gal kuri esat pirkus chalata is maximos? siandin maciau tikrai laaabai graziu ir gana nebrangiu, tik idomu kaip kokybe...

Aš nepirkau bet atrodo tai neblogi.Tokie minkšti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 12 20, 23:35)
Niu čia aš sunkiai įsivaizduoju tokią dovaną. Kalėdų rytą atbėga ir vaikai prie eglutės, ateina vyras, ogi žiūri ten mamytė prostitute apsirengus.

Čia tai geras hihihi.gif
Atsakyti
ir vaikai nebutu vaikai - kieme papasakotu kokia snieguole buvo atejusi biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 12 20, 22:29)
Aš savo vyrui  nupirkau pirties reikmenų komplektą: vyriška prijuostė, kepurė, šlepetės ir rankšluostis veidui. Viskas iš lino ir medvilnės, gražiai supakuota. Kadangi su bendradarbiais vieną dieną per savaitę eina į pirtį,tai manau, dovana tiks. O dukros, kiek žinau, nupirko eukalipto vantą. Tai galės parintis.

O kur tu pirkai PIRCIAI visus reikmenis?
As labai noriu nupirkt saviskiam i pirti ranksluosti,bet tooki... kuris su lipukais uzsiklijuoja.. Niu kaip ir apsiaustas.
Atsakyti
Jyske maciau pirties rankscluosiu jei gerai suprantu apie ka kalbat.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 12 21, 10:37)
Jyske maciau pirties rankscluosiu jei gerai suprantu apie ka kalbat..  ax.gif

Jyske baisiai negrazus. Su kazkokiom knopkem...
Kurimos daug grazesni su lipukais ir kisene. ax.gif
Atsakyti