Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

butu gerai kad ymestum nuotraukyte nes jau bijau prazilti begalwodama..

tai kad man, kaip naujokui sitam forume, dar neleidzia susikurt fotoalbumo, uztai ir foto imest negaliu, nors jau nufotkinau sad.gif
bet galiu trumpai apibudint smile.gif : tamsiai rudas, nera didelis (mazdaug 15x25 cm dydzio), viduj 3 skyriai, vienas su uztrauktuku, pinigam, i kita telpa mago "snukis", telefonas, raktai ir dar tusini isimetes turiu smile.gif o treciam skyreli (irgi su uztrauktuku) dokumentai visokie. dar yra is sono rankenele istraukiama, tai galima ja sukisti, kad nesimatytu. jokio uzsegimo irgi nesimato, nes uzsisega tokiu magnetuku.
siaip labai patogus, tik vat kokiuose sokiuose ar pan, kur daugiau veiksmo, tai biski trukdo. tokiais atvejais pinigus ir reikalingiausius dokumentus persimetu i savo sena nutriususia pinigine, o tasiuka palieku namie biggrin.gif
Atsakyti
sveiki:)

as savo mieliausiajam puikia dovana radau "E&M TIES" parduotuveje (www.kaklaraistis.lt). Ten gausus kokybisku marskiniu, kaklaraisciu, kaklaskariu, saliku bei aksesuaru pasirinkimas!

Su artejanciom sventem!

Atsakyti
Na o mes su vyru sumastem parasyti laiska seniui salciui ir isdestyti ka noretumem dovanu. Na mano vyrelis ir pasireiske:
" Sveikas seneli salti,praeitais metais tu manes taip ir neaplankei, tikiuosi siais metais manes nepamirsi.As labai noreciau salmo, nes manasis jau nekaip atrodo."
Na ir ka jus sau manot, paprasiau vyro visos informacijos kur ir koki salmo jis noretu, mat senis saltis manes paprase paklausti.Jis man suteike visa informacija, net tiksu modelio numeri. Gerasis senis saltis susirado per interneta mano mylimojo norima dovana ir vos neapalpo doh.gif Ogi ogi jis kainuoja 960 lt + pasto islaidos.Mat mano brangusis pareiske: "taip taip brangoka,bet tai kompensacija uz praeitus metus, kad jis manes neaplanke".
Kadangi senis saltis geras, tai ir uzsake, tikimes kad spes atnesti iki kaledu. santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupciukas @ 2006 12 20, 16:04)
Gerasis senis saltis susirado per interneta mano mylimojo norima dovana ir vos neapalpo doh.gif Ogi ogi jis kainuoja 960 lt + pasto islaidos.

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2006 11 26, 20:47)
O aš šiemet, matyt, mirsiu, bet nesumąstysiu, ką draugui padovanot doh.gif Mat situacija kiek kitokia, nei visada - mano wub.gif į Angliją visiems metams išvyko, tai ir per Kalėdas bus taip toli.. verysad.gif
Gal turėjot kas tokią situaciją? Gal galit patart, kuo būtų galima pradžiuginti? Man visada svarbiausia, kad dovana būtu šilta, iš širdies, bet kaip tą šilumą, švelnumą nusiųsti paštu?.. cry.gif Turėčiau daugiau pinigų, tai pati save nusiųsčiau bigsmile.gif

nufilmuok pati save ir pasnekek ka nors grazaus ir nusiusk pastu!
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 20, 15:09)

Sokiruoja.
Mano vyras pamises del motociklu, o visi tie daikciukai nemazai kainuoja.as dziaugiuosi kad jis nepaprase naujos aprangos, o va ten tai kainele doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Rueta @ 2006 12 20, 15:27)
nufilmuok pati save ir pasnekek ka nors grazaus ir nusiusk pastu!

puiki ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupciukas @ 2006 12 20, 16:04)
Ogi ogi jis kainuoja 960 lt + pasto islaidos.Mat mano brangusis pareiske: "taip taip brangoka,bet tai kompensacija uz praeitus metus, kad jis manes neaplanke".
Kadangi senis saltis geras, tai ir uzsake, tikimes kad spes atnesti iki kaledu.  santa2.gif

O pati iš senio irgi analogiškos vertės dovaną užsiprašyti susipratai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Punktyras @ 2006 12 20, 16:39)
O pati iš senio irgi analogiškos vertės dovaną užsiprašyti susipratai? smile.gif

tai jos gal pernai nepamirso senis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 12 20, 13:51)
o man nesąmonė šalikai, kojinės ar masažai doh.gif
juk jie vyrai visai kitaip mąsto rolleyes.gif

nu zinok, vyrai kaip tik tokie daznai praktiskesni:jiems visokiu cackiu nepakisi-dovana turi but naudinga... visokiu saliku ir kojiniu tikrai per daug nebuna,o patys daznai neprisiruosia nusipirkt....

o alkotesteris g.gif nu kaip kuriam-as saviskiui nepirkciau..man tai cia atrodo siek tiek izeidimas vyro,o jis nelabai per daug kada isgeria, tai ir kaip zaisliukas neperlabiausiai reikalingas....

tiesa, gal kuri esat pirkus chalata is maximos? siandin maciau tikrai laaabai graziu ir gana nebrangiu, tik idomu kaip kokybe...
Atsakyti
as jau rami ,turiu dovana vyrui ,padovanosiu siemet megstini,ir tapkes siltas ,ai man ir atrodo,kad vyrams patinka praktiskos dovanos,pernai dovanojau barzdaskute,bet ten jau pats issirinko,siemet padarysiu staigmena mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai savo mylimiausiam nupirkau labai jau prabangu chalata thumbup.gif , o pernai padovanojau botageli is sexshopo, tai iki siu dienu visus juokina ir ne visai pagal paskirti naudoja lotuliukas.gif
Gal jusiskiams patiktu jusu paciu "vaidinimas" apsirengus sesele, vienuole ar prostitute? na bent jau geras smileysex.gif garantuotas.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2006 12 20, 19:21)
Gal jusiskiams patiktu  jusu paciu "vaidinimas" apsirengus sesele, vienuole ar prostitute? na bent jau geras  smileysex.gif garantuotas.

man tai atrodo kad labiau valentynkei tinka tokios dovanos...
Atsakyti