Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Isila @ 2006 12 19, 17:50)
mano situacija toki pati - auginų vaikiuką, pinigėlių nebegaunu. Viskas iš vyro piniginės. Bendras biudžetas taip sakant  lotuliukas.gif

Nu ir ka darysi? Ka planuoji vyrui pirkti? bigsmile.gif As ir ta galvoju ir ta... oj nezinau, visai pasimetus
Atsakyti
QUOTE(ti-nux @ 2006 11 21, 14:54)
na jau ne schmoll.gif ,savo vyrui erotini masaza daryti galiu tik as pati,ir jokiu "rytieciu"tikrai nereikia

as turbut numirciau is pavydo jei tokia dovana pati jam padovanociau biggrin.gif arba buciau visai neblaiva ir nesuprasciau ka darau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 12 19, 21:19)
Klausykite, dauguma jūsų pasiruošusios dovanoti alkotesterius. Na man irgi atrodo, kad tas daikčiukas labai reikalingas buityje, tik galvoju, ar neįžeisčiau vyro tokia dovana? Na nėr ką slėpt, kartais padaugina žmogus, bet man čia vos ne tas pats, kas  aš kokių svoriui mesti piliulių gaučiau švenčių proga...

nu alkotesterį priskirčiau prie vyriškų žaisliukų
pažaisti, draugams parodyti
pažvengti
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 12 20, 08:16)
pažaisti, draugams parodyti
pažvengti

pažaisti

vis tiek geriausias alkotesteris pas policininkus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nenormali @ 2006 12 19, 12:46)
As vis galvoju ar gerai vyrui dovana pirkti uz jo paties pinigus? O jei nepatiks, pagalvos  leidzia cia mano pinigus...
As savo pinigu neturiu, jei tureciau tai man klausimu nekiltu ka dovanoti... o dabar  verysad.gif
Ka jus darytumete tokiu atveju?
gal visai nedovanoti ir pasakyti nusipirk pats sau dovana uz savo pinigus mano vardu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vis tiek vyras duoda Tau kazkiek pinigeliu asmeninems ar buities islaidoms. Tavo vietoje nupirkciau nebrangia dovanele (pvz., siltas kojines/pirstines, kad ir tualet. vandeni ar siaip kokia smulmena) is situ pinigeliu. Asmeniskai as tikrai nepirkciau tokiu atveju brangios dovanos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudzenskas @ 2006 12 19, 16:52)
as pats pernai per kaledas toki dovanu gavau, nes ta pati beda vargino - kisenes nuolat issipute budavo smile.gif siaip as tokios dovanos ir prasiau, todel pirko kartu su manim, tai issirinkau butent toki, kokio pats norejau, ir iki siol juo dziaugiuosi smile.gif 
pirkom kaune, urmo bazej. lietuviu firmos "visinga" gamintas, yra ir ju puslapis www.visinga.lt, ten keletas pavyzdziu parodyta. kainavo berods 90 lt, bet dar nusiderejom, tai kazkur uz 80Lt nupirkom, tai manau nebrangiai  g.gif  kokybe taip pat esu labai patenkintas  thumbup.gif
vat pavariau reklamos, bet tik todel, kad tikrai gera daikta turiu  blush2.gif

esme tame kad nezinau koky dowanot.. jis daznai waiksto arba sportiskai apsirenges po trefkiu ir warzybu, o jei kur einam tai su paltuku, tai manau prie jo netiktu tas per pety tasiukas.. o ta kur rankoj nesiotis, tai nezinau, gal jam nepatiktu...neysiwaizduoju ka daryt..patarkit..jaunas dar tas mano berniokas pakankamai tai noris ir dowana normale yteikt..kad tiktu ir patiktu..zinau kad nori jis to tasiuko, bet kokio.. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(pupute @ 2006 12 18, 09:37)
galima tai galima, bet po savaitgalio šventimo laidą namie palikau tai tik ketvirtadienį turesiu. jei nebus per vėlu, galėsiu įmesti  4u.gif

butu gerai kad ymestum nuotraukyte nes jau bijau prazilti begalwodama.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 12 19, 21:19)
Klausykite, dauguma jūsų pasiruošusios dovanoti alkotesterius. Na man irgi atrodo, kad tas daikčiukas labai reikalingas buityje, tik galvoju, ar neįžeisčiau vyro tokia dovana? Na nėr ką slėpt, kartais padaugina žmogus, bet man čia vos ne tas pats, kas  aš kokių svoriui mesti piliulių gaučiau švenčių proga...

tai juk viskas priklauso nuo to, kaip pateiksi - jei jumoro forma, žaismingai, bus tik įdomiau thumbup.gif

QUOTE(nenormali @ 2006 12 19, 22:14)
Nu ir ka darysi?  Ka planuoji vyrui pirkti?  bigsmile.gif As ir ta galvoju ir ta... oj nezinau, visai pasimetus

esu jau nupirkus. Tiesiog su vyru jau prieš kurį laiką buvo mpradėję taupyti kalėdinėm dovanom. O nupirkau puodelį dėl kurio senai svaigo, šaliką, nes bėdavojosi, kad seną nunešiojo, todėl negali nešiot lotuliukas.gif ir dar kalėdines kojines lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 20, 11:58)
ir dar kalėdines kojines  lotuliukas.gif  thumbup.gif

o kur tokias galima gauti? kas cia per kojines? smile.gif
Atsakyti
[Na cia tai super ideja dovanoti aloktesteri vyrui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J.G. @ 2006 12 20, 14:24)
[Na cia tai super ideja dovanoti aloktesteri vyrui  thumbup.gif

o man tai kazkokia nesamone unsure.gif
Atsakyti
o man nesąmonė šalikai, kojinės ar masažai doh.gif
juk jie vyrai visai kitaip mąsto rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 20 gruodžio 2006 - 13:52
Mano dovanele bus is cia www.matanciosrankos.lt , nes normalus masazas vyrui tikrai reikalingas, kad pailsetu ne tik kunas, bet ir smegenine..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerry: 20 gruodžio 2006 - 14:39