Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Nijoliux @ 2006 12 19, 15:16)
o tai kur kaune tų alkotesterių ieškot?  g.gif kaži, gal vaistinėse būtų?
aš dar žiūrėjau vyrui ant prikolo va tokią prijuostę. Bet susinervinau, kad ti dvi yra ir tos kur lieviausios  verysad.gif

alkotesteriu maciau HYPER MAXIMOJ
Atsakyti
QUOTE(nenormali @ 2006 12 19, 12:46)
As vis galvoju ar gerai vyrui dovana pirkti uz jo paties pinigus? O jei nepatiks, pagalvos  leidzia cia mano pinigus...
As savo pinigu neturiu, jei tureciau tai man klausimu nekiltu ka dovanoti... o dabar  verysad.gif
Ka jus darytumete tokiu atveju?
gal visai nedovanoti ir pasakyti nusipirk pats sau dovana uz savo pinigus mano vardu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jeigu zinai ko jam tikrai reikia ar ko labai nori tai manau verta surizikuot.. as irgi ne tokia jau pigia ta davana pirksiu, didesne dali pinigu imsiu is jo, ale zinau kad jis to daikto lb nori, tai ir nesigasdinu per daug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 12 17, 23:06)
Kadangi maniskiui pastowiai kisenes issiputusios nuo pinigines dideles, dvieju mobiliaku, raktu rysuliu, sugalwojau jam padowanoti toky kaip ir vyriska maza rankinuka susideti wisus dokumentus ir kitus reikalingus cia isvardintus daiktus..tik beda kad nezinau koky pirkti.. jis pakankamai jaunas, kad nepirkciau to diplomato mazo, bet kartais rengiasi paltuka, kartais sportine apranga, tad nezinau koky isrinkti kad tiktu jam... kreipsiuos ir y stiliaus tema, bet gal turite kazkokiu patarimu, ar matete kazka grazaus? g.gif  buciau dekinga uz informacija blush2.gif  4u.gif

as pats pernai per kaledas toki dovanu gavau, nes ta pati beda vargino - kisenes nuolat issipute budavo smile.gif siaip as tokios dovanos ir prasiau, todel pirko kartu su manim, tai issirinkau butent toki, kokio pats norejau, ir iki siol juo dziaugiuosi smile.gif
pirkom kaune, urmo bazej. lietuviu firmos "visinga" gamintas, yra ir ju puslapis www.visinga.lt, ten keletas pavyzdziu parodyta. kainavo berods 90 lt, bet dar nusiderejom, tai kazkur uz 80Lt nupirkom, tai manau nebrangiai g.gif kokybe taip pat esu labai patenkintas thumbup.gif
vat pavariau reklamos, bet tik todel, kad tikrai gera daikta turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rudzenskas @ 2006 12 19, 16:52)
as pats pernai per kaledas toki dovanu gavau, nes ta pati beda vargino - kisenes nuolat issipute budavo smile.gif siaip as tokios dovanos ir prasiau, todel pirko kartu su manim, tai issirinkau butent toki, kokio pats norejau, ir iki siol juo dziaugiuosi smile.gif 
pirkom kaune, urmo bazej. lietuviu firmos "visinga" gamintas, yra ir ju puslapis www.visinga.lt, ten keletas pavyzdziu parodyta. kainavo berods 90 lt, bet dar nusiderejom, tai kazkur uz 80Lt nupirkom, tai manau nebrangiai  g.gif  kokybe taip pat esu labai patenkintas  thumbup.gif
vat pavariau reklamos, bet tik todel, kad tikrai gera daikta turiu  blush2.gif

drinks_cheers.gif ,geri tie "rankinukai".
Atsakyti
Merginos help.gif kur gauti spec. popieriaus kur atspausdinama kas nors ir klijuojama ant medziagos? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 12 17, 23:06)
Kadangi maniskiui pastowiai kisenes issiputusios nuo pinigines dideles, dvieju mobiliaku, raktu rysuliu, sugalwojau jam padowanoti toky kaip ir vyriska maza rankinuka susideti wisus dokumentus ir kitus reikalingus cia isvardintus daiktus..tik beda kad nezinau koky pirkti.. jis pakankamai jaunas, kad nepirkciau to diplomato mazo, bet kartais rengiasi paltuka, kartais sportine apranga, tad nezinau koky isrinkti kad tiktu jam... kreipsiuos ir y stiliaus tema, bet gal turite kazkokiu patarimu, ar matete kazka grazaus? g.gif  buciau dekinga uz informacija blush2.gif  4u.gif

Pirkau toki urmo bazej. Gana didelis ten pasirinkimas buvo. Labai neblogos kokybes uztaikiau, buvo pridetas naturalios odos zenkliukas, lietuviu gamybos ir jau 2 metus atlaike ir vis kaip naujas. Su tokia sagtele per viduri (kaip portfeliukas atsidaro), tai labai patogu jam toks, gali viena ranka staigiai atsidaryt ir mobiliaka issitraukt kai skambina. Mokejau 75Lt. Norejo butent ne per didelio, ne per mazo. Seniau turejo su uztrauktuku ir kabaliojancia rankena, tai naujasis biski patogesnis ir rimtesnis atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 12 19, 16:31)
Merginos help.gif  kur gauti spec. popieriaus kur atspausdinama kas nors ir klijuojama ant medziagos? Aciu  4u.gif

Kanceliarinių prekių parduotuvėse, pvz Office 1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudzenskas @ 2006 12 19, 16:52)
pirkom kaune, urmo bazej. lietuviu firmos "visinga" gamintas, yra ir ju puslapis www.visinga.lt, ten keletas pavyzdziu parodyta. kainavo berods 90 lt, bet dar nusiderejom, tai kazkur uz 80Lt nupirkom, tai manau nebrangiai  g.gif  kokybe taip pat esu labai patenkintas  thumbup.gif

Tiksliai, as irgi "visinga" pirkau smile.gif
va daugmaz toki http://www.visinga.l...php?prod_id=129
Atsakyti
bet ten 10 lapu kainuoja 68 Lt blink.gif pigiau nebuna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nenormali @ 2006 12 19, 12:46)
As vis galvoju ar gerai vyrui dovana pirkti uz jo paties pinigus? O jei nepatiks, pagalvos  leidzia cia mano pinigus...
As savo pinigu neturiu, jei tureciau tai man klausimu nekiltu ka dovanoti... o dabar  verysad.gif
Ka jus darytumete tokiu atveju?
gal visai nedovanoti ir pasakyti nusipirk pats sau dovana uz savo pinigus mano vardu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano situacija toki pati - auginų vaikiuką, pinigėlių nebegaunu. Viskas iš vyro piniginės. Bendras biudžetas taip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 12 19, 16:57)
bet ten 10 lapu kainuoja 68 Lt  blink.gif pigiau nebuna? g.gif

taigi paprašyk ir parduos vieną lapą mirksiukas.gif , man visur pardavė bigsmile.gif ..
Atsakyti
Klausykite, dauguma jūsų pasiruošusios dovanoti alkotesterius. Na man irgi atrodo, kad tas daikčiukas labai reikalingas buityje, tik galvoju, ar neįžeisčiau vyro tokia dovana? Na nėr ką slėpt, kartais padaugina žmogus, bet man čia vos ne tas pats, kas aš kokių svoriui mesti piliulių gaučiau švenčių proga...
Atsakyti