Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Soni @ 2006 12 15, 09:47)
Aš savo brangiausiam USB jungtį irgi nupirkau, jis pats užsiprašęs buvo, net lankstinuką man atnešė, kur pigiau ir geriau nupirkt  thumbup.gif Tik gaila, kad nebus  kalėdinės paslapties  biggrin.gif

išduok paslapti kur pigiau ir geriau pirkti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2006 12 18, 20:05)
klausyk, o mes ne uz to pacio vyro esam istekejusios? smile.gif))
maniskis irgi dievina formule1 ir shumacheri, bei turi priklausomybe kompams smile.gif
o kur tu visa ta atributika pirkai?

Tikiuosi, kad ne uz to pacio lotuliukas.gif O pirkau internete, bet ne Lietuvoje, taciau manau knyga butu galima gauti, o formules aksesuaru galima ir Lietuvoje internetu uzsisakyti, ten kazkur net ir parduotuve yra... smile.gif Va dabar paziurejau internete tai Akropolyje yra kazkokia parduotuve "greicio linija" ir Kaune regis "modernoje" yra visa atributika.. smile.gif labai fainu kepureliu, skeciu, puodeliu yra.. smile.gif
Atsakyti
as savo brangiajam sugalvojau padovanoti stalo zaidima (tik dar tiksliai nz. koki) g.gif , ka manote apie tokia dovana? ax.gif
Atsakyti
kepure fainuoliska,nes sake kad reik siltos biggrin.gif ir pinigine
Atsakyti
as jau saviskiui ir nupirkau dovana. odini dirza tipo italiska cool.gif norejau pirkt chalata ,bet kazkaip jam uzsiminiau tai sake kad jam nelabai patiktu tokia dovana tai ir nepirkau.... schmoll.gif o va dirzo neturi gero tik toki senuti visa nudralinta, tai ir nupirkau...tikiuosi patiks tongue.gif
Atsakyti
kibirkstele*, aciu uz atsakyma smile.gif
ismaisiau visa akropoli, bet neradau sad.gif

Ernata, manau gera mintis smile.gif mes keleta turim, tai tikrai pravercia smile.gif
Atsakyti
Aš saviškiui nupirkau elektrinį dantų šepetėlį ir dar keičiamų galvučių pora lotuliukas.gif ir dar kai ką pirkt norėčiau, bet nežinau ką...
Atsakyti
QUOTE(Ernata @ 2006 12 19, 02:00)
as savo brangiajam sugalvojau padovanoti stalo zaidima (tik dar tiksliai nz. koki)  g.gif  , ka manote apie tokia dovana?  ax.gif

Pas mane viena is ideju irgi buvo zaidimas wink.gif man cia faina dovana... Gali tradicini Monopoli, arba Rysk (strateginis, laabai geras). Arba dar maciau Antimonopoli, man idomus labai pasirode, ideja ta pati kaip ir monopolio zaidimo, tik salygos kazkaip ten visiems zaidejams skirtingos. Pirkti yra Akropolio kazkuriuose vaikisku zaidimu parduotuvese.
Atsakyti
As vis galvoju ar gerai vyrui dovana pirkti uz jo paties pinigus? O jei nepatiks, pagalvos leidzia cia mano pinigus...
As savo pinigu neturiu, jei tureciau tai man klausimu nekiltu ka dovanoti... o dabar verysad.gif
Ka jus darytumete tokiu atveju?
gal visai nedovanoti ir pasakyti nusipirk pats sau dovana uz savo pinigus mano vardu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nenormali @ 2006 12 19, 12:46)
As vis galvoju ar gerai vyrui dovana pirkti uz jo paties pinigus? O jei nepatiks, pagalvos  leidzia cia mano pinigus...

Pirk, tik neleisk tam didelės sumos ir gerai apgalvok mirksiukas.gif Pvz gali pasiūti gražų maišelį, į jį pripilti įvairių negliaudytų riešutų ir dar spragtuką-gliaudytuvą riešutams pridėt smile.gif
Kai aš sėdėjau vyrui ant kupros blush2.gif vienais metais nupirkau dezodorą ir keturis didelius raudonus granatus turguj iš pietiečių. Viską gražiai supakavau ir padėjau po egle. Ryte sėdėjom abu ir tuos granatus taršėm hihihi.gif Faina buvo wub.gif
Atsakyti
o tai kur kaune tų alkotesterių ieškot? g.gif kaži, gal vaistinėse būtų?
aš dar žiūrėjau vyrui ant prikolo va tokią prijuostę. Bet susinervinau, kad ti dvi yra ir tos kur lieviausios verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš dar nesugalvojau ką dovanot cray.gif ir niekaip nesugalvojo, nes 29d. dar jo gimtadienis. Tai norėtųsi kažko tokio...
Kvepalus dovanoju beveik kiekvienais metais, jau nusibodo, dar vienai metais pirkau čekį žvejybos parduotuvėj. Net neįsivaizduoju ką daryt verysad.gif
Atsakyti