O as nesugalvoju, ka padovanoti Mamos draugui... (su savo teciu nebendrauju
), o jis nors ir negyvena kartu, bet man yra labai brangus. Jis toks zmogus, kad atrodo jam nieko nereikia Be to, reikia dovanos tokios, kurios nereiktu pasidet ir laikyt, nes jis gyvena su tevais, o jie apie mane turbut nieko nezino...Gal padesit, patarsit? (masina turi, megsta grybauti, begioti krosa )
), o jis nors ir negyvena kartu, bet man yra labai brangus. Jis toks zmogus, kad atrodo jam nieko nereikia Be to, reikia dovanos tokios, kurios nereiktu pasidet ir laikyt, nes jis gyvena su tevais, o jie apie mane turbut nieko nezino...Gal padesit, patarsit? (masina turi, megsta grybauti, begioti krosa )
aš tai šiemes iš viso be fantazijos , turbūt teks kokiais kvepalais pasitenkinti
QUOTE(pupute @ 2006 12 18, 18:23)
kaip tai buvo tai nesulaukes kaledu gavo dovanas? aij, žodžiu nesupratau..
Turėjau omeny kad geras buvo
QUOTE(vikuxe @ 2006 12 18, 16:27)
O as nesugalvoju, ka padovanoti Mamos draugui... (su savo teciu nebendrauju
Gali knygą padovanoti, apie grybus ar jų valgius, pvz
Arba ką nors į mašiną
QUOTE(Will @ 2006 12 18, 16:43)
Masina mane "isgelbejo" pernai, tai jei ir siemet jai ka nors nupirksiu, dar pagalvos, kad rupinuosi ja, o ne juo O va knyga apie grybus... Gal ir nebloga mintis, tik kazin kiek jam ji butu naudinga Bet turesiu sita omeny -aciu
QUOTE(laurytel @ 2006 11 29, 09:47)
Nu jo... iejau as i ta tinklapi www.lemona.lt .... gal ir nieko, bet nieko ten nesuprantu Maniskis noretu irankiu komplekto, bet kaip ji isrinkt? Gal kas esat jau pirkusios?
pirkau pernai irankiu komplekta, tai dziaugesi kaip vaikas.
pirkau SENUKUOSE, vokiska. firmos nepamenu, bet pamenu, kaip atrodo - tai metaline zalia deze, o kainavo mazdaug 230 lt.
super kokybe.
QUOTE(vilmi @ 2006 12 18, 14:47)
jau tik savaite iki kaledu o as dar savo MB dovanos neturiu , norejau chalata nupirkt bet kad sitam Alytuj (tikras kaimas) nieko nera Yske uz 130, Lt nera ka ziuret o turgui nei vieno vyrisko nera , kur ieskot neisivaizduoju o gal dar ka sugalvot usb turi , bardaskute irgi mp3 taip pat sos pagelbekit
Kartais MAXIMOSE būna gana neblogų (aišku dabar šventės, tai neaišku ar ko gero dalima rasti), siūlyčiau pasižiūrėti
Pasakysiu ir ka as nupirkau savo diedui Kaledoms.. Kadangi jis didelis fanas Formules 1 ir schumacherio, tai as nupirkau firmini pajurio Ferrari ranksluosti su ju tuo firminiu zenklu, na man labai grazus.. Ir naujausia knyga apie Schumacheri.. Tikiuosi, kad bus patenkintas.. dabar galvoju, kaip originaliai supakuoti, nes kievienais metais ka nors padarau..
Galiu duoti pavyzdeli, kadangi jis dar ir kompiuteriu megejas, nupirkau tokia sena knyga, bet dar geros isvaizdos, apie kazkokias programas, (imiau ja nes buvo labai stora, o man storos ir reikejo), tada ispjoviau beveik per visus lapus kvepalu buteliuko dydzio skyle ir idejau juos ten... Kad butumet maciusi jo veida kai ispakavo dovana, ziuri jis i ta knyga, skaito virseli ir pats nesupranta apie ka ji, o tada jis man sako "aciu, mieloji, labai gera dovana" ir bando vaidinti, kad labai patinka.. o as jam sakau, kad pavartyk, paskaityk, manau bus tau i nauda.. Na tada ir rado jis kvepaliukus..
Galiu duoti pavyzdeli, kadangi jis dar ir kompiuteriu megejas, nupirkau tokia sena knyga, bet dar geros isvaizdos, apie kazkokias programas, (imiau ja nes buvo labai stora, o man storos ir reikejo), tada ispjoviau beveik per visus lapus kvepalu buteliuko dydzio skyle ir idejau juos ten... Kad butumet maciusi jo veida kai ispakavo dovana, ziuri jis i ta knyga, skaito virseli ir pats nesupranta apie ka ji, o tada jis man sako "aciu, mieloji, labai gera dovana" ir bando vaidinti, kad labai patinka.. o as jam sakau, kad pavartyk, paskaityk, manau bus tau i nauda.. Na tada ir rado jis kvepaliukus..
QUOTE(Aivute @ 2006 12 18, 17:49)
Kartais MAXIMOSE būna gana neblogų (aišku dabar šventės, tai neaišku ar ko gero dalima rasti), siūlyčiau pasižiūrėti
nezinau kokio dydzio pas jus jysk, bet siaip vienus is graziausiu vyrisku chalatu ten ir maciau-tokie tamsiai melyni dezeje ideti(kaina 99Lt rodos)...ir tikrai kokybiskas atrodo...o as tai saviskiui dar bazese bandysiu ieskot-gal ten bus didesnis pasirinkimas, nes kiek kaune praejau apatiniu parduotuviu,tai nieko tokio ka noretusi padovanot pakolkas neradau
QUOTE(kibirkstele* @ 2006 12 18, 17:54)
Pasakysiu ir ka as nupirkau savo diedui Kaledoms.. Kadangi jis didelis fanas Formules 1 ir schumacherio, tai as nupirkau firmini pajurio Ferrari ranksluosti su ju tuo firminiu zenklu, na man labai grazus.. Ir naujausia knyga apie Schumacheri.. Tikiuosi, kad bus patenkintas.. dabar galvoju, kaip originaliai supakuoti, nes kievienais metais ka nors padarau..
klausyk, o mes ne uz to pacio vyro esam istekejusios? ))
maniskis irgi dievina formule1 ir shumacheri, bei turi priklausomybe kompams
o kur tu visa ta atributika pirkai?