Su vyru buvom sutare dovanomis nesikeisti, kad nereiktu kankintis ieskant ir t.t. Bet visgi isejo kaip ir visada - keisimes Zodziu, siemet dar pries pora savaiciu ideju buvo nulis, o dabar vat emiau ir pripirkau - vizitiniu kort. dekla (anksciau man atrode tokia nereikalinga ir formali dovana, o vat eme jam ir prireike...), prozektoriu (pastoviai prireikia buityje, o kai prireikia - nera, dar zvejyboje gal panaudos) ir dar nuziurejau kede is Jysk i zvejyba veztis (seniai tokia norejo nusipirkt sau...). Tik viena problemele - vyro darbe administratore sudarinejo kanceliariniu pirkiniu sarasa, tai jis be visu kitu prekiu uzsisake ir vizitiniu dekla (o as jau jam nupirkusi), tai kazkaip be rysio bus, avdug dar maniskis prastesnis pasirodys..
Beje, teciui dovanosiu siurbliuka masinai siurbt - vyras nusipirko ir labai dziaugiasi, tai vat rekomenduoju kaip tikrai nebloga dovanele vyrams.
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 12 18, 17:20)
Beje, teciui dovanosiu siurbliuka masinai siurbt - vyras nusipirko ir labai dziaugiasi, tai vat rekomenduoju kaip tikrai nebloga dovanele vyrams.
O kiek toks siurbliukas kainuoja? Kur pirkai?
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 18, 16:02)
ką dirba? o ką mėgsta?
Jei koks žvejys, tai paprasta . Išrašai daug leidimų žvejot ir magnetuką ant šaldytuvo, kad prikabintų ir žinotum, ką jis savaitgalį veiks (čia maniškis tokios dovanos užsiprašė )..
Dar gali padaryt tokį dalyką, kaip aš pernai: nupirkau indą ant padėklo, tiksliau 4 indukai, ir padariau 4 korteles, kurias padavęs man, turi teisę gauti padėklą pilną jo mėgstamiausių skanėstukų : ale kiaulių ausyčių, alyvuogių ir t.t. ir alaus
Gali padaryt maikutę su kokia jo vaikystės fotke (nuoga subine kai dar lakstė ) ir užrašu "tada aš dar tikėjau kalėdų seneliu, dabar pats juo dirbu" , jei Alytuj nedaro niekas tokių, tai raštinės reikmenys tikrai yra, eini į geriausią, nusiperki specialaus popieriaus, jungi rašalinį printerį, gamini pati, po to prilygini, aš pati dariau, tai daug smagiau ir daaaaug pigiau
ir t.t.
Jei koks žvejys, tai paprasta . Išrašai daug leidimų žvejot ir magnetuką ant šaldytuvo, kad prikabintų ir žinotum, ką jis savaitgalį veiks (čia maniškis tokios dovanos užsiprašė )..
Dar gali padaryt tokį dalyką, kaip aš pernai: nupirkau indą ant padėklo, tiksliau 4 indukai, ir padariau 4 korteles, kurias padavęs man, turi teisę gauti padėklą pilną jo mėgstamiausių skanėstukų : ale kiaulių ausyčių, alyvuogių ir t.t. ir alaus
Gali padaryt maikutę su kokia jo vaikystės fotke (nuoga subine kai dar lakstė ) ir užrašu "tada aš dar tikėjau kalėdų seneliu, dabar pats juo dirbu" , jei Alytuj nedaro niekas tokių, tai raštinės reikmenys tikrai yra, eini į geriausią, nusiperki specialaus popieriaus, jungi rašalinį printerį, gamini pati, po to prilygini, aš pati dariau, tai daug smagiau ir daaaaug pigiau
ir t.t.
aciu uz idejas, mano vyrukas ne zvejys be su lipduku tai geras pabandysiu
QUOTE(kregzde @ 2006 12 18, 15:21)
Geras daiktas, o kiek kainuoja ?
Kainos nuo 19 iki 300lt tai as pasirinkau viduriuką, pirkau už 160lt. Neiškentusi išbandžiau ant saves atrodo kad veikia. Dabar laukiu kalėdų ir diedo reakcijos, o jei jam nepatiks tai šiandien dar nupirkau gerą prožektorių kad širdutė neskaudėtų
Patarkite, ką padovanoti savo tėčiui. Dovanai galiu skirti apie 20 litų, nes pati esu paauglė.. Jis mėgsta viską, kas susiję su karu ir krepšinį. P.s. krepšinio kamuolį jau turi. Ačiū
QUOTE(LhooQ @ 2006 12 18, 16:04)
Patarkite, ką padovanoti savo tėčiui. Dovanai galiu skirti apie 20 litų, nes pati esu paauglė.. Jis mėgsta viską, kas susiję su karu ir krepšinį. P.s. krepšinio kamuolį jau turi. Ačiū
kamufliažinę maikę , tai jausis susijęs ir su karu, ir sportuot su ja galės ..
raištį ant rankos, kur krepšininkai dedasi, kad prakaitą sulaikytų, gal nekainuos daugiau 20 lt. ..
QUOTE(pupute @ 2006 12 18, 17:49)
ot tai turtingas dovanomis bus taviškis geras matyt buvo per metus
Jau kad buvo tai buvo
Aš tai pirkau Akropolio maximoj berods šitą "Alcoscan AL-2500" o toj UAB Alkotesteris tai brangūs šitas pats pigiausias.
nezinau kiek tas DVD kainuoja dabar, kur visa Lietuvos krepsinio istorija nuo 1938 metu...anksciau, kai tik pasirode, tai brangus buvo...