Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(gintaved @ 2006 12 15, 18:56)
Aš tai savo MB kalėdom nupirkau alkotesterį. Tai pardavėjas gailėjosi jo labai, kad nelabai linksmos šventės vyrukui nusimato lotuliukas.gif

Geras daiktas, o kiek kainuoja bigsmile.gif ?
Atsakyti
Na bet ir sugalvok- padovanoti alkotesteri hihihi.gif
Ideja tai thumbup.gif
Atsakyti
man mintis su alkotesteriu tai superinė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai liux, šaunuolė mirksiukas.gif
o aš nusprendziau kad bus proga vitaminų nupirkti, nes kiek kalbam - reikia reikia, bet niekaip neprisiruosiam. tik va kokiu g.gif ir dar sokoladinį medaly pirksiu, ant juostelės kabinsiu - per kaledas mudvieju draugystei 2 metukai bus wub.gif tai va uz tai kad su manim antri metai - medaly gaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 18, 14:35)
man mintis su alkotesteriu tai superinė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai liux, šaunuolė  mirksiukas.gif
o aš nusprendziau kad bus proga vitaminų nupirkti, nes kiek kalbam - reikia reikia, bet niekaip neprisiruosiam. tik va kokiu  g.gif ir dar sokoladinį medaly pirksiu, ant juostelės kabinsiu - per kaledas mudvieju draugystei 2 metukai bus wub.gif  tai va uz tai kad su manim antri metai - medaly gaus  biggrin.gif

girdejau, kad CENTRUM vieni is geresniu vitaminu.....

medalis thumbup.gif
Atsakyti
o centrum ne kam virs 50??? blink.gif as reklamoj girdejus kam virs 50 blink.gif ot butu grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 18, 14:53)
o centrum ne kam virs 50???  blink.gif as reklamoj girdejus kam virs 50  blink.gif ot butu grazu  lotuliukas.gif

biggrin.gif yra skirtingam amziui: vaikam, paaugliam ir t.t.....
Atsakyti
ane? nete kiek ieškojau tai wellman radau tik blush2.gif 4u.gif ...
Atsakyti
jau tik savaite iki kaledu o as dar savo MB dovanos neturiu doh.gif , norejau chalata nupirkt bet kad sitam Alytuj (tikras kaimas) nieko nera Yske uz 130, Lt nera ka ziuret o turgui nei vieno vyrisko nera doh.gif , kur ieskot neisivaizduoju o gal dar ka sugalvot usb turi , bardaskute irgi mp3 taip pat doh.gif sos pagelbekit
Atsakyti
"Užmečiau akį" į tuos medinius rutuliukus su kvapu "skonio ir kvapo" parduotuvėje, tai man nepatiko kvapai schmoll.gif , labai jau saldūs, moteriški, mat buvo likę rožių, melionų, orchidėjų ir dar kažkoks kvapas g.gif . Gal jei buvo žaliosios arbatos kvapo, kaip kažkas rašė, tai gaivesni, bet iš šių, tai schmoll.gif schmoll.gif , pagalvojau, kad mašinoj kvepės taip, kaip pakabinus tas pobaises kvepiančias geltonas ir pan. eglutes tongue.gif , bent jau aš tai nepernešu kvapo tokio... Prajuokinau pardavėją pasakius, kam čia perkam - mašinoms kvėpint, tai sakė, kad realiai jie skirti nedideliems tūriams aromatizuot - rankinukui ir pan., aišku, pritaikyt visur galima bigsmile.gif

Toj parduotuvėj toks dar visai nieko dalykas buvo - ale alaus butelyje supiltas šampūnas su natūraliomis alaus mielėmis, tai jei padovanotum be etiketės, tai dar ir pagalvotų, kas ten lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tik nepigus rupūžė cool.gif doh.gif , berods 38 lt.
Atsakyti
piniginę gal...jei nesugalvosi tai tada vakarienę padaryk skanute, sudek zvakiu kaledinių, seny šalty kalediny nupirk ir vsio thumbup.gif aš ir tik siandien sumasciau kad vitaminu pirksiu, o jei ne tai buciau nieko nepirkus doh.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas galetumete patarti, kur klaipedoje galima nupirkti vyriska chalata. Gal kuri nors pirkote savo vyrui dovanu? Kokios mazdaug kainos?
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2006 12 18, 14:47)
jau tik savaite iki kaledu o as dar savo MB dovanos neturiu  doh.gif

ką dirba? o ką mėgsta?

Jei koks žvejys, tai paprasta ax.gif biggrin.gif . Išrašai daug leidimų žvejot ir magnetuką ant šaldytuvo, kad prikabintų ir žinotum, ką jis savaitgalį veiks (čia maniškis tokios dovanos užsiprašė lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif )..

Dar gali padaryt tokį dalyką, kaip aš pernai: nupirkau indą ant padėklo, tiksliau 4 indukai, ir padariau 4 korteles, kurias padavęs man, turi teisę gauti padėklą pilną jo mėgstamiausių skanėstukų biggrin.gif : ale kiaulių ausyčių, alyvuogių ir t.t. ir alaus lotuliukas.gif

Gali padaryt maikutę su kokia jo vaikystės fotke (nuoga subine kai dar lakstė biggrin.gif ) ir užrašu "tada aš dar tikėjau kalėdų seneliu, dabar pats juo dirbu" lotuliukas.gif , jei Alytuj nedaro niekas tokių, tai raštinės reikmenys tikrai yra, eini į geriausią, nusiperki specialaus popieriaus, jungi rašalinį printerį, gamini pati, po to prilygini, aš pati dariau, tai daug smagiau ir daaaaug pigiau ax.gif

ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 18 gruodžio 2006 - 15:02