Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Leita @ 2006 12 17, 13:22)
liktai 1,99 lt/vnt., o kvapas.. na, kuo šiltesnėje patalpoje yra, tuo labiau kvepia smile.gif

nupirkau ir aš tokius thumbup.gif bet juos tiesiog šluoja iš parduotuvės blink.gif
Atsakyti
As turbut dovanosiu marskinius, jau nusiziurejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 17, 18:17)
nupirkau ir aš tokius  thumbup.gif  bet juos tiesiog šluoja iš parduotuvės  blink.gif

Ar pirkai hyper maximoje ir ar dar like? blush2.gif
Atsakyti
Kadangi maniskiui pastowiai kisenes issiputusios nuo pinigines dideles, dvieju mobiliaku, raktu rysuliu, sugalwojau jam padowanoti toky kaip ir vyriska maza rankinuka susideti wisus dokumentus ir kitus reikalingus cia isvardintus daiktus..tik beda kad nezinau koky pirkti.. jis pakankamai jaunas, kad nepirkciau to diplomato mazo, bet kartais rengiasi paltuka, kartais sportine apranga, tad nezinau koky isrinkti kad tiktu jam... kreipsiuos ir y stiliaus tema, bet gal turite kazkokiu patarimu, ar matete kazka grazaus? g.gif buciau dekinga uz informacija blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
maniškis neseniai pirko toky "rankinuką". tai labai patenkintas - bazėse radom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 17, 23:21)
maniškis neseniai pirko toky "rankinuką". tai labai patenkintas - bazėse radom  mirksiukas.gif

o gal nuotraukyte butu galima? blush2.gif
Atsakyti
galima tai galima, bet po savaitgalio šventimo laidą namie palikau tai tik ketvirtadienį turesiu. jei nebus per vėlu, galėsiu įmesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2006 12 15, 18:56)
Aš tai savo MB kalėdom nupirkau alkotesterį. Tai pardavėjas gailėjosi jo labai, kad nelabai linksmos šventės vyrukui nusimato lotuliukas.gif

blink.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2006 12 15, 20:56)
Aš tai savo MB kalėdom nupirkau alkotesterį. Tai pardavėjas gailėjosi jo labai, kad nelabai linksmos šventės vyrukui nusimato lotuliukas.gif

Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 12 17, 23:06)
Kadangi maniskiui pastowiai kisenes issiputusios nuo pinigines dideles, dvieju mobiliaku, raktu rysuliu, sugalwojau jam padowanoti toky kaip ir vyriska maza rankinuka susideti wisus dokumentus ir kitus reikalingus cia isvardintus daiktus..tik beda kad nezinau koky pirkti.. jis pakankamai jaunas, kad nepirkciau to diplomato mazo, bet kartais rengiasi paltuka, kartais sportine apranga, tad nezinau koky isrinkti kad tiktu jam... kreipsiuos ir y stiliaus tema, bet gal turite kazkokiu patarimu, ar matete kazka grazaus? g.gif  buciau dekinga uz informacija blush2.gif  4u.gif

Norejau toki daita pirkti savo MB, nes labai jau jam reikejo ir nuziurejau nerealiai kur man patiko ir zinau kad patiktu, bet po to radau kitas dovanas nupirkau. Tai gali pasinaudot ideja, maniskis irgi panasiai kaip tu aprasei rengiasi, Zaroj maciau toki pailga tasiuka, per peti galima permest ant ilgos rankenos (maniskis butent tokios ir norejo), dydzio gal kazkiek mazesnis nei A4 lapas. Ir odinis daiktas, kaina buvo 175lt. Tik kazin ar dar bus.... nes cia maciau pries 10 dienu kazkur... Sekmes paieskose wink.gif
Atsakyti
va ka as radau. gal kam patiks?

Norite, kad Jūsų kalėdinė dovana šiemet būtų asmeniška, naudinga ir originali? Norėtumėt giminaitį, draugą, kolegą ar įmonės darbuotojus ne tik pradžiuginti, bet ir nustebinti? Padovanokite “Mažo Pasaulio” dovanų kuponą – “bilietą” į kalbos kursus!

Galimybė išmokti užsienio kalbą ar patobulinti jau turimas žinias – tai nesenstanti ir nenuvertėjanti dovana. Galite padovanoti pilną kalbos kursų ciklą, vieną kursą arba kurso dalį – siūlome įvairios vertės dovanų kuponų. Minimali suma – 50 litų. Daugiau informacijos suteiksime el. paštu: info@mazaspasaulis.lt arba šiais telefonais: (37) 730032, (614) 35543.
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 12 17, 21:59)
Ar pirkai hyper maximoje ir ar dar like? blush2.gif

Hypery pirkau. Tai buvo likę vos 4 kvapai...
Atsakyti