QUOTE(Sinuhe @ 2006 12 15, 10:54)
Nu jooooo
Kaip "smagu" bus gaut dovaną vyrui, kuri nupirkta už iš jo pavogtus pinigus
pagarbos vyrui apskritas
NULIS
ojesau kokios jus visos
seip tai jei gyvenam kartu tai ir pinigus dedam i viena kruva.. vagyste buvo turima onemyje tai, kad jeigu imciau kasdien po 10lt ir deciau i kisene tai netaip zymiai pasimatytu negu kad paemus iskart visa suma.. nu mano diedas ne toks kvailas kad nepamatytu jog dingo trys simtai litu iskarto ir nesuprastu kur as juos isleidau.. nes jis daugiau nieko tokio brangaus nenori, kaip tik laikrodzio..
visai jau riboto mastymo kaikurios, jeigu moteris neuzdirba ir dirbantis tik vyras yra, tai reiskia ji is jo ima pinigus
o apie gyvenima bendrai tai nesuprantat? o jei grynai apie mano padeti, tai kad taip nesigasdintumet, galiu pasakyti kad mano berniukas issilaiko pac, o mane islaiko tevai tai seip man maloniau yra paimti pinigus is vyro kisenes, jam perkant labai gera dovana, nei imti is tevu, kad pamalonintis saviski.. o uz tiek kiek galiu paimti is tevu, nenesa protas irgi pirkti laikrodzio, nes mes paprasciausia nevertinam prastos komybes daigtu..
atsiprasau visu uz
Life is a shit sandwich. But if youve got enough bread, you dont taste the shit.