Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(posa @ 2006 12 15, 08:47)
nu nieko sau padetis, kad is vyro reik vogti... g.gif  As pati irgi savo pajamu kol kas neturiu, bet nevagiu niekada... siemet is anksto pasirupinau, kad tureciau uz ka dovana nupirkti rolleyes.gif ir susitaupiau  thumbup.gif tai dabar laukiu nesulaukiu, kada galesiu vyra nustebinti, nes dovanas nupirkau superines mano manymu, butent tai, ko jis ir troksta...

nepasiseke maniskiui bigsmile.gif ale vistiek bus pac laimingiausias tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 12 15, 02:04)
  tik dabar nezinau ka sugalvoti del pinigu, nu as kaip ir sakiau kad is jo kazkiek pasiimsiu, bet jei tas kazkiek butu 10 ar 20 litu, tai dzin, ale va dabar ka daryti kad nepastebetu jog pasiemiau 200lt, tada gi iskart supras kame diela  unsure.gif  gal sakau po biski reik pradet vogti  lotuliukas.gif  kas dien po 10-20lt perpuola ir taip susidarys visa suma  lotuliukas.gif

Nu jooooo blink.gif Kaip "smagu" bus gaut dovaną vyrui, kuri nupirkta už iš jo pavogtus pinigus doh.gif pagarbos vyrui apskritas NULIS fool.gif
Atsakyti
Merginos, galvoju pirkti vyrui gera barzdaskute. Jis daznai uzsimena, kad gal butu patogiau. Bet beda ta, kad visada skusdavosi su peiliukais. O jei nepatiks? o juk kainuoja ne 100 lt. g.gif Gal kurios vyras naudojasi elelktrine barzdaskute? gal turit kokiu nuomoniu? 4u.gif
Atsakyti
mano turejo, ilgai ir nuobodziai kankinosi, ir vistiek liko prie peiliuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(mukas @ 2006 12 15, 11:48)
Merginos, galvoju pirkti vyrui gera barzdaskute. Jis daznai uzsimena, kad gal butu patogiau. Bet beda ta, kad visada skusdavosi su peiliukais. O jei nepatiks? o juk kainuoja ne 100 lt.  g.gif  Gal kurios vyras naudojasi elelktrine barzdaskute? gal turit kokiu nuomoniu?  4u.gif

MB geriau peiliukai, į barzdaskutes nė nežiūri, o mano tėtė anksčiau su barzdaskute skutosi (gal kokius 20 metų), bet prieš kelerius metus perėjo prie peiliukų ir barzdaskutėm visiškai nesidomi, nes jam odai maloniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2006 12 15, 09:31)
boruze. nepakuok i nieka dezes nuo Tv , tegul galvoja kad telika dovanoji lotuliukas.gif

O is kur man gauti tya deze nuo TV? doh.gif doh.gif Gal kuri turite ir gaaletumete padovanoti?? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mukas @ 2006 12 15, 12:48)
Merginos, galvoju pirkti vyrui gera barzdaskute. Jis daznai uzsimena, kad gal butu patogiau. Bet beda ta, kad visada skusdavosi su peiliukais. O jei nepatiks? o juk kainuoja ne 100 lt.  g.gif  Gal kurios vyras naudojasi elelktrine barzdaskute? gal turit kokiu nuomoniu?  4u.gif

As pernai padovanojau barzdaskutę, bet taip ir stovi nebenaudojama. verysad.gif Kartą tik pabandė ir nepatiko, sakė blogai nuskuta, nubrūžina odą. O pirkau vieną iš brangesnių, geros firmos.
Atsakyti
Isimylejusi boruzele, nulek i koki TOPO centra ar pan., ir paprasyk. Man taip pavyko iskaulyti ax.gif

Gal kuri pirkote Mp3 plejeri? Gal zinot kur dabar kokia akcija ant ju (neturiu laiko palakstyti, paieskoti verysad.gif )? ir koki geriau pirkt? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 12 15, 09:47)
Aš savo brangiausiam USB jungtį irgi nupirkau, jis pats užsiprašęs buvo, net lankstinuką man atnešė, kur pigiau ir geriau nupirkt  thumbup.gif Tik gaila, kad nebus  kalėdinės paslapties  biggrin.gif

O tu irgi kaip nors mandriai įpakuok pvz. į losjono dėžutę, išlups, galvos, kad gavo dovanų losjoną po skutimosi, pradarys, o ten USB bigsmile.gif Dar į tą dėžę įdėk ką nors sunkaus, kad nesuprastų, kad ten USB mirksiukas.gif
Atsakyti

Maniskis irgi visada peiliukais skutosi, bet kai padovanojau barzdaskute tai labai patenkintas, nes su ja greiciau todel galima dazniau skustis, maziau dirgina oda nei peiliukais...Tik pries tai jis isbande pas mano teti elektrine barzdaskute, tai kai issitikinau, kad jam patiko tada ir pirkau, gal ir jus galit pas kanors isbandyt toki daikta, kad veliau padovanojus nereiktu ismest...
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 12 14, 22:54)
sveikutes  4u.gif Saviskiui kaledu proga pripirkau daug ivairiu dovaneliu ivairaus dydzio ...

Aš tai viską pakuočiau atskirai ir po eglutė gulėtų kalnas dovanų bigsmile.gif

QUOTE(mamushka @ 2006 12 15, 09:31)
boruze. nepakuok i nieka dezes nuo Tv , tegul galvoja kad telika dovanoji lotuliukas.gif

thumbup.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gal kurios vyras naudojasi elelktrine barzdaskute? gal turit kokiu nuomoniu?  4u.gif

Mano vyras naudoja jau trečius metus ir džiaugiasi ax.gif Peiliukai švariau nuskuta, bet su barzdaskute patogiau, greičiau ir ji odos nedirgina thumbup.gif

QUOTE(Jolike @ 2006 12 15, 13:16)
Gal kuri pirkote Mp3 plejeri? Gal zinot kur dabar kokia akcija ant ju (neturiu laiko palakstyti, paieskoti  verysad.gif  )? ir koki geriau pirkt? mirksiukas.gif

Pažiūrėk Fortake 4u.gif Ten paprastai geriausios kainos būna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2006 12 15, 10:54)
Nu jooooo  blink.gif Kaip "smagu" bus gaut dovaną vyrui, kuri nupirkta už iš jo pavogtus pinigus doh.gif pagarbos vyrui apskritas NULIS fool.gif

ojesau kokios jus visos blink.gif seip tai jei gyvenam kartu tai ir pinigus dedam i viena kruva.. vagyste buvo turima onemyje tai, kad jeigu imciau kasdien po 10lt ir deciau i kisene tai netaip zymiai pasimatytu negu kad paemus iskart visa suma.. nu mano diedas ne toks kvailas kad nepamatytu jog dingo trys simtai litu iskarto ir nesuprastu kur as juos isleidau.. nes jis daugiau nieko tokio brangaus nenori, kaip tik laikrodzio..

visai jau riboto mastymo kaikurios, jeigu moteris neuzdirba ir dirbantis tik vyras yra, tai reiskia ji is jo ima pinigus doh.gif o apie gyvenima bendrai tai nesuprantat? o jei grynai apie mano padeti, tai kad taip nesigasdintumet, galiu pasakyti kad mano berniukas issilaiko pac, o mane islaiko tevai tai seip man maloniau yra paimti pinigus is vyro kisenes, jam perkant labai gera dovana, nei imti is tevu, kad pamalonintis saviski.. o uz tiek kiek galiu paimti is tevu, nenesa protas irgi pirkti laikrodzio, nes mes paprasciausia nevertinam prastos komybes daigtu..

atsiprasau visu uz poster_offtopic.gif
Atsakyti