Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

aš gimtadieniui flashiuką dovanojau tai patenkintas kaip vaikas vis dar. ir primena - jei ne mano zuikis gudras tai ką as dayčiau blush2.gif ax.gif smagu labai wub.gif
o MB tai kaip aš su klasioke išsišifravom tai mano brangusis ania? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meridė @ 2006 12 14, 17:21)
Aš dovanosiu USB atmintinę. Bet  esmė ne yame ką, o tame, kad jis labai nervinasi ir niekaip negali atspėti koks gi daiktas iš U raidės (labai prašė pasakyti dovanos pirmą raidę) Ui, nigaliu gražu žiūrėt kaip kamuojasi varkšelis spėliodamas. Akys į lubas nukreiptos lupos šnabžda U-U-U kasgi čia galėtų būti?! lotuliukas.gif  Gal visiška ariogala, bet jas tas MB? g.gif

as isisifravau MANO BRANGUSIS,tikiuosi kad ne koks Mazas Burundukas
Atsakyti
dar - mano briedas lotuliukas.gif

o dėl USB super, kaip dieds kankinasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(architekte.lina @ 2006 12 14, 16:31)
as isisifravau MANO BRANGUSIS,tikiuosi kad ne koks Mazas Burundukas

ir as suprantu, kad mano brangusis mirksiukas.gif o vyras sako mano bjaurusis biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras, tikiuosi man pagelbesit smile.gif sumasciau savo MB nupirkti raksluosti ir noreciau kad kas nors butu ant jo issiuvineta.. pati siuvineti nemoku, beto ir laiko nera. gal zinote kur tokius dalykus atlieka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaNNeTe @ 2006 12 14, 20:19)
labas vakaras, tikiuosi man pagelbesit smile.gif  sumasciau savo MB nupirkti raksluosti ir noreciau kad kas nors butu ant jo issiuvineta.. pati siuvineti nemoku, beto ir laiko nera. gal zinote kur tokius dalykus atlieka? smile.gif

ziurit ka nori issiuvineti...kokio sudetingumo,paziurek rankdarbiu skyrelyje,gal kokia auksaranke imtusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo architekte.lina: 14 gruodžio 2006 - 20:54
Siuvineja Megoj,parduotuvej salia Vero Modos,kur daro marskinelius,as siuvinejau chalata ir ranksluosti,tai labai patiko ir kokybe labai gera thumbup.gif Mokejau apie 25 lt,galima pasirink srifta,dydi ir spalva,tik reiktu nesti jau dabar,nes daug uzsakymu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif Saviskiui kaledu proga pripirkau daug ivairiu dovaneliu ivairaus dydzio (nuo pagalveles su mano nuotrauka ir dideliu tapkiu iki arbatu ar saldumynu rinkiniu,o dabar neismastau kaip jas ipakuoti g.gif Vienintele iseitis mano galva yra viska sukrauti i didele deze nuo kokio televizorius,bet as tokiu daiktu namie neturiu,tad prasau jusu pagalbos: GAL KURI GALETUMETE PADOVANOTI DEZE DIDELE PAVYZDZIUI NUO TELEVIZORIAUS? blush2.gif 4u.gif Ir gal patartumete kaip ja isdekoruoti? Isore manyciau reikia apklijuoti dovanu popierium ir uzklijuot dideli kaspina,o ant sono nupiesta ir iskirpta kaledu senele ir didelem raidem uzrasyt: LINKIU TAU ...o viduje tas dovanas supakuoti (tik nezinau kaip) ir sudeti i ta deze. pavyzdziui ant vitaminu ipakuotu parasyt :sveikatos,ant arbatu rinkiniu:silumos ir panasiai. Aciu,jei kuri atsiliepsite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įsimylėjusi Boružė: 14 gruodžio 2006 - 23:07
QUOTE(Bajm @ 2006 12 14, 16:35)
o dėl USB super, kaip dieds kankinasi thumbup.gif

a nieko cia gero nebematau, perskaiciau kartu su saviskiu apie tai ir pradejau klausineti apie savo dovana, tipo is kokios raides, is pradziu nesake, paskui pasake z, bet apmelavo, ir vis vardina daba belekokias raides, o man gi taip cekava doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 12 14, 22:54)
sveikutes  4u.gif Saviskiui kaledu proga pripirkau daug ivairiu dovaneliu ivairaus dydzio (nuo pagalveles su mano nuotrauka ir dideliu tapkiu iki arbatu ar saldumynu rinkiniu,o dabar neismastau kaip jas ipakuoti  g.gif Vienintele iseitis mano galva yra viska sukrauti i didele deze nuo kokio televizorius,bet as tokiu daiktu namie neturiu,tad prasau jusu pagalbos: GAL KURI GALETUMETE PADOVANOTI DEZE DIDELE PAVYZDZIUI NUO TELEVIZORIAUS?  blush2.gif  4u.gif Ir gal patartumete kaip ja isdekoruoti? Isore manyciau reikia apklijuoti dovanu popierium ir uzklijuot dideli kaspina,o ant sono nupiesta ir iskirpta kaledu senele ir didelem raidem uzrasyt: LINKIU TAU ...o viduje tas dovanas supakuoti (tik nezinau kaip) ir sudeti i ta deze. pavyzdziui ant vitaminu ipakuotu parasyt :sveikatos,ant arbatu rinkiniu:silumos ir panasiai. Aciu,jei kuri atsiliepsite  4u.gif

jei gerai supratau tai nori viska sudeti irgi ackirai i dezutes? as pernai buvau gavus dovana, kuri buvo ideta i savadarbe dezute, is paprasto balto lapo, padare dezute ir is tokio pat lapo dangteli jai.. ir kad pac dangtelis neatsidarytu apklijavo kalediniais lipdukais.. tai ten buvo ideta viena dovana.. o va pvz. kita dovana buvo kuno purskiklis, tai ta suvyniojo lyg ir kaip saldainy.. dar galima ten kur susukta buna is krastu popierius, uzristi ji juostele..

beja, mes siandien su brangiuoju bandem persinesti per visas laisves alejos parduotuves.. as taip einu vis per juvelyrine parduotuve ir sakau: 'eik ten, as palauksiu cia', nu tipo eik ieskot man dovanos.. paskui praejom pro laikrodziu parduotuve, tai issiaiskinau kad berniukas nei nesitiki tokios dovanos.. siuliau uzeit pasidairyt, ale sake ner ten ko, negali dar sau leisti, pirma masina aceit reik nusipirkti, o belekokio laikrodzio irgi nenori pirkti, taigi nusprendziau kad labai dziaugtis turetu MB gauta dovana cool.gif tik dabar nezinau ka sugalvoti del pinigu, nu as kaip ir sakiau kad is jo kazkiek pasiimsiu, bet jei tas kazkiek butu 10 ar 20 litu, tai dzin, ale va dabar ka daryti kad nepastebetu jog pasiemiau 200lt, tada gi iskart supras kame diela unsure.gif gal sakau po biski reik pradet vogti lotuliukas.gif kas dien po 10-20lt perpuola ir taip susidarys visa suma lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantė: 15 gruodžio 2006 - 02:13
nu nieko sau padetis, kad is vyro reik vogti... g.gif As pati irgi savo pajamu kol kas neturiu, bet nevagiu niekada... siemet is anksto pasirupinau, kad tureciau uz ka dovana nupirkti rolleyes.gif ir susitaupiau thumbup.gif tai dabar laukiu nesulaukiu, kada galesiu vyra nustebinti, nes dovanas nupirkau superines mano manymu, butent tai, ko jis ir troksta...
Atsakyti
boruze. nepakuok i nieka dezes nuo Tv , tegul galvoja kad telika dovanoji lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš savo brangiausiam USB jungtį irgi nupirkau, jis pats užsiprašęs buvo, net lankstinuką man atnešė, kur pigiau ir geriau nupirkt thumbup.gif Tik gaila, kad nebus kalėdinės paslapties biggrin.gif
Atsakyti