QUOTE(architekte.lina @ 2006 12 14, 13:08)
gerai,kad drauges vyrui pirkai,o jei saviskiui tokia padovanotum,tai dar isizeistu
Mante,man labai nesekmingai buvo su pagalvem,padariau pagalves su savo nuotraukom,drauge pasiprase ,kad ir jai leisciau brangiausiam taip daryti,ir ji atnese mums parodyti,kai padare,tai maniskis ir sako,nelabai man tokios nuotraukos patinka,o pas mane guli jau menesis pasleptos tokios pacios,tai tada ir gime ideja su ransluosciu,o pagalves liko dovana be progos,nors,kai parodziau visai jam patiko manosios
Mante,man labai nesekmingai buvo su pagalvem,padariau pagalves su savo nuotraukom,drauge pasiprase ,kad ir jai leisciau brangiausiam taip daryti,ir ji atnese mums parodyti,kai padare,tai maniskis ir sako,nelabai man tokios nuotraukos patinka,o pas mane guli jau menesis pasleptos tokios pacios,tai tada ir gime ideja su ransluosciu,o pagalves liko dovana be progos,nors,kai parodziau visai jam patiko manosios
as irgi nuotrauka siuvineju.. bet galvojau reminti ja.. o kaip tu ant pagalves jas patalpinau.. isiuvai kazkaip ar grynai visa uzvalkala ir darei is tos pacios medziagos? visai nieko mintis diedas tikisi kad kabinsim ant sienos, o jei gautu pagalva tai gal ir kaip nauja staigmena gautus