Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(architekte.lina @ 2006 12 14, 13:08)
gerai,kad drauges vyrui pirkai,o jei saviskiui tokia padovanotum,tai dar isizeistu blink.gif

Mante,man labai nesekmingai buvo su pagalvem,padariau pagalves su savo nuotraukom,drauge pasiprase ,kad ir jai leisciau brangiausiam taip daryti,ir ji atnese mums parodyti,kai padare,tai maniskis ir sako,nelabai man tokios nuotraukos patinka,o pas mane guli jau menesis pasleptos tokios pacios,tai tada ir gime ideja su ransluosciu,o pagalves liko dovana be progos,nors,kai parodziau visai jam patiko manosios  doh.gif

as irgi nuotrauka siuvineju.. bet galvojau reminti ja.. o kaip tu ant pagalves jas patalpinau.. isiuvai kazkaip ar grynai visa uzvalkala ir darei is tos pacios medziagos? visai nieko mintis unsure.gif diedas tikisi kad kabinsim ant sienos, o jei gautu pagalva tai gal ir kaip nauja staigmena gautus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2006 12 14, 11:20)
o aš "skonis ir kvapas" nupirkau tokius medinius kamuoliukus į mašiną (ar kt.,). jų būna įvairių kvapų- rožių, jazminų, melionų, žaliosios arbatos.
sakė kvepia 3-4 mėn., pažiūrėsim kaip realiai bus. bet kol kas MB labai patenkintas drinks_cheers.gif
ir įdomiau nei eiliniai ambi pur'ai tongue.gif

p.s. ten pat parduoda mažus maišelius, į kuriuos galima įdėt tuos kamuoliukus smile.gif

o kaip klausti parduotuvėj? mediniai kamuoliukai į mašiną? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 01, 20:48)

ale va mes jau kalbejom kad kad nelabai galima laikrodzius dovanoti, bet į šita pletka ir as spjausiu siemet  bigsmile.gif  4u.gif

Gali paprasyti, kad sumoketu kelis centus wink.gif jeigu bijai prietaru smile.gif
Atsakyti
Aciu uz idejas... vaziuo i "skoni ir kvapa" manau jis tikrai liks patenkintas... nes masina jam viskas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 12 14, 14:11)
as irgi nuotrauka siuvineju.. bet galvojau reminti ja.. o kaip tu ant pagalves jas patalpinau.. isiuvai kazkaip ar grynai visa uzvalkala ir darei is tos pacios medziagos? visai nieko mintis  unsure.gif  diedas tikisi kad kabinsim ant sienos, o jei gautu pagalva tai gal ir kaip nauja staigmena gautus  bigsmile.gif

pas mane pagalve buvo atspausta ant jau gatavo uzvalkaliuko ,ir tik siaip pasiuvineta kaikur,stai panasi,tik ne ten daryta ir dariau uz 15lt,o ne uz 40
user posted image

tai tau siulau daryti uzvalkala is vienos medziagos o nuotrauka pritvirtinti kaip cia ,aisku spalva ir visa kita pati suderinsi

user posted image

ir moterys,kaip jums gyvenime nutiko,kad mylimus vyrus diedais vadinat???? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo architekte.lina: 14 gruodžio 2006 - 14:33
tai gal as storzieve boba, del to taip ir vadinu.. o seip uzvalkalo is tos pat medziagos darytis negausis jau, bo per mazas kiekis medziagos
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 12 14, 15:42)
tai gal as storzieve boba, del to taip ir vadinu.. o seip uzvalkalo is tos pat medziagos darytis negausis jau, bo per mazas kiekis medziagos

kad ne tu viena taip vadini,tai ir iskilo toks klausimas g.gif o gal cia malonybinis zodelis,na as pavadinu kutvela ar kvailiuku nepiktai lotuliukas.gif

o del medziagos ,tai kita ir graziau atrodytu,jei esi is klp ar is vilniaus net atraizu zinau,kur galima geru gauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(architekte.lina @ 2006 12 14, 14:31)

ir moterys,kaip jums gyvenime nutiko,kad mylimus vyrus diedais vadinat???? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

diedais tai dar nieko, bet vat kai sako MB doh.gif ispradziu, as negalejau issifruot, man tik viena mintis buvo(tik A raides truko tongue.gif ) - Mykolas Brazauskas doh.gif lotuliukas.gif mastau.gif
Atsakyti
O aš šiandien atsiėmiau tuos magiškus puodelius. Smagi bus dovanėlė labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(architekte.lina @ 2006 12 14, 15:08)
kad ne tu viena taip vadini,tai ir iskilo toks klausimas  g.gif o gal cia malonybinis zodelis,na as pavadinu kutvela ar kvailiuku nepiktai  lotuliukas.gif 

o del medziagos ,tai kita ir graziau atrodytu,jei esi is klp ar is vilniaus net atraizu zinau,kur galima geru gauti  rolleyes.gif

tai as jam i akis taip nesakau schmoll.gif uz akiu tiktais nagla biggrin.gif

o del medziagos tai as ne siuveja, nesigaus man susiut nieko.. issiuvinet kryzeliu tik ir temoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 12 14, 16:36)
tai as jam i akis taip nesakau  schmoll.gif  uz akiu tiktais nagla biggrin.gif

o del medziagos tai as ne siuveja, nesigaus man susiut nieko.. issiuvinet kryzeliu tik ir temoku biggrin.gif

patikek,as siuvu kaip raliste,kreivos siules,bet mano darbas assa.gif musu namuose vertinamas labiau uz pirktini smile.gif ir pigiau,o man ir patinka,patalyne uzejo siuti,tai tokia su briedziais pasiuvau ir su penkiom kisenytem slaptiems musu dalykeliams susideti rolleyes.gif kas turit masina siuvimo vienas juokas,pabandykit 4u.gif o man siuvinejimas kryzius,nemegstuuuuu labai rankom siuvineti,nera kantybes
Papildyta:
QUOTE(violetik @ 2006 12 14, 16:28)
diedais tai dar nieko, bet vat kai sako MB  doh.gif ispradziu, as negalejau issifruot, man tik viena mintis buvo(tik A raides truko tongue.gif ) - Mykolas Brazauskas doh.gif  lotuliukas.gif  mastau.gif

as ir sukau galva kas tas MB blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2006 12 14, 16:34)
O aš šiandien atsiėmiau tuos magiškus puodelius. Smagi bus dovanėlė labai liuks  thumbup.gif

pas nieka tokio nemaciau ,bet atrodo super turetu buti,labai tokio noreciau,bet pati gi sau nedovanosiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo architekte.lina: 14 gruodžio 2006 - 16:06
Aš dovanosiu USB atmintinę. Bet esmė ne yame ką, o tame, kad jis labai nervinasi ir niekaip negali atspėti koks gi daiktas iš U raidės (labai prašė pasakyti dovanos pirmą raidę) Ui, nigaliu gražu žiūrėt kaip kamuojasi varkšelis spėliodamas. Akys į lubas nukreiptos lupos šnabžda U-U-U kasgi čia galėtų būti?! lotuliukas.gif Gal visiška ariogala, bet jas tas MB? g.gif
Atsakyti