Lyrinis nukrypimas, bet.... turiu labai gera drauga, kuri reiketu pasveikinti su sventem... bet neismastau ka padovanoti... galvoju gal is skonio ir kvapo ka nors? bet ar tai nebus labiau moteriska? cia tokia simboline dovanele turetu buti. Aciu
QUOTE(Kentaure @ 2006 12 14, 08:40)
Lyrinis nukrypimas, bet.... turiu labai gera drauga, kuri reiketu pasveikinti su sventem... bet neismastau ka padovanoti... galvoju gal is skonio ir kvapo ka nors? bet ar tai nebus labiau moteriska? cia tokia simboline dovanele turetu buti. Aciu
Nemanau, kad tai pasirodytu moteriska... Pvz. kvapnia arbata daugelis vyru megsta... Man atrodo tai subtili dovanele nepaisant kokios lyties zmogus... Dar gali padovanoti burbula ar druskos voniai... Tai mielos ir praktiskos dovanos...
QUOTE(pupute @ 2006 12 14, 09:32)
super tikrai reiks paprašyti pagalbos padėtum? jau ant sausio pabaigos
atsiprasau,ar man cia taikyta?ten super paprasta
QUOTE(pupute @ 2006 12 14, 11:48)
be problemu,tik masinos tokios dabar neturiu,ten su mociutes siuvau.Tai butu gerai,kad tu tokia zigzagine turetum
o aš "skonis ir kvapas" nupirkau tokius medinius kamuoliukus į mašiną (ar kt.,). jų būna įvairių kvapų- rožių, jazminų, melionų, žaliosios arbatos.
sakė kvepia 3-4 mėn., pažiūrėsim kaip realiai bus. bet kol kas MB labai patenkintas
ir įdomiau nei eiliniai ambi pur'ai
p.s. ten pat parduoda mažus maišelius, į kuriuos galima įdėt tuos kamuoliukus
sakė kvepia 3-4 mėn., pažiūrėsim kaip realiai bus. bet kol kas MB labai patenkintas
ir įdomiau nei eiliniai ambi pur'ai
p.s. ten pat parduoda mažus maišelius, į kuriuos galima įdėt tuos kamuoliukus
QUOTE(leo11 @ 2006 12 14, 09:46)
Nemanau, kad tai pasirodytu moteriska... Pvz. kvapnia arbata daugelis vyru megsta... Man atrodo tai subtili dovanele nepaisant kokios lyties zmogus... Dar gali padovanoti burbula ar druskos voniai... Tai mielos ir praktiskos dovanos...
aš saviškiui nupirkau juodą Kalėdinę arbatą iš Presto
QUOTE(architekte.lina @ 2006 12 14, 01:34)
aciu o dabar esu siaip tokiu budu prisiuvinejus pagalviu uzvalkaliukus su musu vardais ir zodziais,pvz.: myliu,nusisypsok ,....vienas didelis zodis ant vienos puses,labai miela butu meiles laiska issiuvneti ant anklodes toki per visa uzvalkala,bet jau pasisvest reiketu...
as irgi siuvinejau si bei ta, bet galvojau kad valentino dienai labiau tiktu.. ale gavosi taip kad nebetiks jokiai progai nes MB pamate viska anksciau laiko nu bet svarbiausia kad tiko ir patiko, galima gi kartais pasidovanoti kazka mielo ir be progos
QUOTE(pupute @ 2006 12 14, 13:06)
su ta arbata atsiminiau pernai drauges brangusis ant švenčių iš anglijos gryžo, tai nupirkau medaus mazuty stiklainiuką ir arbatos potencijai stiprinti iš presto, kad nenuuvargtu atsidžiaugiant. tai patiko
gerai,kad drauges vyrui pirkai,o jei saviskiui tokia padovanotum,tai dar isizeistu
Mante,man labai nesekmingai buvo su pagalvem,padariau pagalves su savo nuotraukom,drauge pasiprase ,kad ir jai leisciau brangiausiam taip daryti,ir ji atnese mums parodyti,kai padare,tai maniskis ir sako,nelabai man tokios nuotraukos patinka,o pas mane guli jau menesis pasleptos tokios pacios,tai tada ir gime ideja su ransluosciu,o pagalves liko dovana be progos,nors,kai parodziau visai jam patiko manosios