aš tokias dovanas mieliau paliksiu Valentino dienai
QUOTE(posa @ 2006 12 11, 22:33)
o maniskui per Kaledas dar ir 30-metis, tai dovanu reik visas dvi sugalvot...Viena jau nupirkau - Sabonio vardo gera krepsinio kamuoli, maniskis be galo didelis krepsinio megejas, ir pazaidzia kartais... Kazkada buvo uzsimines, kad noretu, bet kaip visada, tokiems dalykams pinigu gaila... Manau, labai apsidziaugs... o ir antra dovanele jau sugalvojau, tik dar nezinau,kas geriau... ar Foje geriausiu dainu albumas, ten 2 kompaktai, ar Bremeno muzikantu ( Keistuliu teatro) DVD, zinau, kad abiem labai apsidziaugtu, gal ir reiks abu pirkt...
atrodytu,kad apie mano vyra kalbetum0jis taip pat dievina foje,krepsini taigi neblogu ideju cia pametejai
O as neisivaizuoju, ka siemet dovanosiu per Kaledas
tai kad gal daugeliui Lietuvos vyru patinka krepsinis, o Foje musu amziaus zmonems tarsi kokia nostalgija dar likus... Malonu, kad dar kazkam palengvinsiu dovanu ieskojimo maratona... Sekmes ir geru ideju!
QUOTE(posa @ 2006 12 12, 15:21)
tai kad gal daugeliui Lietuvos vyru patinka krepsinis, o Foje musu amziaus zmonems tarsi kokia nostalgija dar likus... Malonu, kad dar kazkam palengvinsiu dovanu ieskojimo maratona... Sekmes ir geru ideju!
Maniskiui tai nei krepsinis patinka, nei foje
o tai gal ruko taviskis? zinau, kad maniskis apsidziaugtu dar gaves dovanu zippo ziebtuveli... kaip jam buvo gaila savojo, kai skrendant is Vokietijos, oro uoste jam liepe ji ismesti cia buvo kaip tik po rugsejo 11 ivykiu, tai dabar gaves nauja sokinetu is laimes!
QUOTE(zuikytiss @ 2006 12 06, 22:26)
tektų toli važiuoti...į vinių ar kauną.. bet idėja super ačiū
nereiktu! internetu uzsisakius i bet kuri miesta pristato. pati kalbejau su vairuotoju, tai ir i varena vaziavo ta diena..
Kaip manot - geriau pačiai pirkt laikrodi ar dovanoti čekį? Skonis mano ir vyro ne visada sutampa
QUOTE(Zivilkaa @ 2006 12 12, 19:31)
Kaip manot - geriau pačiai pirkt laikrodi ar dovanoti čekį? Skonis mano ir vyro ne visada sutampa
pati atsakei į savo klausimą
QUOTE(tigrik @ 2006 12 11, 21:22)
Man tai nepatinka kai pridovanoja niekalu, jau geriau praktiskesne dovana. Jau issiklausinejau ko MB nori- tai vizitiniu korteliu deklo, pradejau paieskas, bet nieko gero nerandu
paiesok verslo dovanose. kazkada teko pirkti, bet nepamenu tiksliai kur, tik zinau, kad internete ieskojau ir kazaka su verslo dovanom radau
va, radau pora, ir ta kuri kazkada pirkau
http://www_rodiklis_...izitiniu_deklai
QUOTE(Zivilkaa @ 2006 12 12, 19:31)
as irgi apiel iakrodi mastau, bet ne visada sutampa musu skoniai, tai galvoju saviski pasiimt po parduotuves,paziuret kurie jam patinka ir tada kazkuri is tu nupirkt, kai jau be jo busiu...nu arba ceki...cia kaip iseis...tai manau ir tau taip
QUOTE(Freja @ 2006 12 11, 22:44)
Neprisimenu kas minejo kad zada dovanoti masaza vyrui. Manau kad tai sauni dovana. As saviskiui dovanojau gimimo dienos proga pusdieni kartu SPA - saunos, kuno sveitimas ir masazas. As nuejau pas berniuka masazuotis o saviski nusiunciau pas mergaite
Paskui po masazo dar mano drauges padare staigmena, musu lauke baltas vynas man, o maniskiui saltas alus ir grazi atvirute. Kadangi maniskis iki paskutines minutes nezinojo kas jo laukia gimtadienio diena, tai jam toookiii ispudi padare. Iki dabar dar kalba kad reiktu vel eiti i SPA
Paskui po masazo dar mano drauges padare staigmena, musu lauke baltas vynas man, o maniskiui saltas alus ir grazi atvirute. Kadangi maniskis iki paskutines minutes nezinojo kas jo laukia gimtadienio diena, tai jam toookiii ispudi padare. Iki dabar dar kalba kad reiktu vel eiti i SPA
buk gerute pasakyk kur cia uzsakei sita ir kiek kainavo, labai sudomino
gali ir az